MAC & Sephora - 7 тема

• 39 038
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Аз си купих все пак Whisper of guilt и ружа I'm the one, много красиво розово е  Heart Eyes

Какви са цените? И дали останаха скинфиниши или вече всичко се разграби?  Crazy

# 346
  • София
Има още от всичко  Simple Smile Скинфинишите са 57 лв, а ружовете -47 лв.

# 347
Ружът на Chanel Star dust дли го има още, знае ли някой?

# 348
# 349
  • в 1001-та нощ
Да, знам, че за България не важи, питах по принцип. Значи да взема да изхвърля картонените опаковки, да не заемат само място  Simple Smile
Аз си купих все пак Whisper of guilt и ружа I'm the one, много красиво розово е  Heart Eyes

Жаки разказваше - как е минала през няколко магазина и е получила различна информация какво ще вземат и какво не  Crazy

Но картонените не се връщат, макар, че аз имам някакъв сантимент и често ги пазя  Blush

# 350
  • София

И да го има - пробвай хубаво и помисли... Този ще да е най-слабият продукт от колекцията, според мен поне... В смисъл - за мен това не може да мине за руж... Thinking

# 351
Аз пазя картонените опаковки на Wonder Woman, Hello Kitty и Venomous Villains...толкова са готини, още не мога да ги изхвърля Blush ааа и разбира се на Мерилин колекцията Heart Eyes

# 352

И да го има - пробвай хубаво и помисли... Този ще да е най-слабият продукт от колекцията, според мен поне... В смисъл - за мен това не може да мине за руж... Thinking
Сигурно затова го има още  Laughing
Аз не съм го пробвала, без проба няма да го купя със сигурност, но последния път исках нещо между праскова и розово и взех Малис, сега искам нещо светло розово, но не ярко. Това по ревютата ми харесва, но е все на по-тъмни жени.

# 353
  • София

Сигурно затова го има още  Laughing
Аз не съм го пробвала, без проба няма да го купя със сигурност, но последния път исках нещо между праскова и розово и взех Малис, сега искам нещо светло розово, но не ярко. Това по ревютата ми харесва, но е все на по-тъмни жени.

Доста е блед цвета, освен това е с много блясъци... Ти най-добре ще си прецениш, но според мен не е от продуктите, които стават за ежедневна употреба... А иначе - да, красив е, ама...  Crazy

# 354
Чух много блясъци и отворих да го видя. Преди това изобщо не ме интересуваше как изглежда Grinning
малко ми прилича на бледа версия на Dainty

# 355
# 356
  • София
Минах през МАС и стоически удържах фронта не купувайки Whisper of guilt  Mr. Green

Много е хубав хайлайта, но не е и нещо невиждано, определено двата хайлайта които имам са ми достатъчни  Crazy

Още си го повтарям  Joy Joy Joy Joy Joy

# 357
И аз така ще си повтарям Grinning като знам, че другата година ще си купя поне 2-3 за този няма да ме е толкова яд. Надявам се Rolling Eyes

# 358
  • София
Скинфиниша го пропуснах, но Нейкид 2 май няма да успея  Mr. Green

# 359
  • София
И аз я гледах тази оферта, чак ме хвана яд, че нищо не искам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт