MAC & Sephora - 7 тема

• 38 316
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Хахах Денси така е, ама ще е мъжко. Мъжките само си играят, не проявяват интерес като женските.  Mr. Green Т.е. когато вече ще се осъзнава ( да кажем 3) ще знае, че това е момичешко нещо.
Ммм до 3 има време доста неща да попилее...... Whistling Whistling Joy

Моята дъщеричка изяде лента за хлебарки и близа изтекли батерии.

# 541
  • София
Хахах Денси така е, ама ще е мъжко. Мъжките само си играят, не проявяват интерес като женските.  Mr. Green Т.е. когато вече ще се осъзнава ( да кажем 3) ще знае, че това е момичешко нещо.

Да, да... да ти пратя мъжа ми да ти разкаже как обиколи половината мол намазан с ФДТ по брадата, защото си мислел, че малкият просто го гъделичка с чиста четка преди да излезем Laughing

Мога да ти разкажа и как дойде да ми се похвали, че е готов за излизане с намазани с Viva Glam Nicki устни и с очна линия на бузите (пак добре, че не беше пробвал очите да си очертава)  Joy

# 542
 LaughingХубаво,че не е хванал и метеоритите,да се "озари" smile3532

# 543
  • USA, Steak State
ОМГ!!!! Леле как ме разсмяхте и двете!  Joy Joy Joy Joy

# 544
Метеоритите стават ли за мазна, проблемна кожа с разширени пори?  Mr. Green
А аз съм на мнение, че не са най-подходящият продукт за мазна кожа и според мен колкото една кожа е по-мазна, толкова по-недоволен ще е човек от тях.

Много е важно какво очакваш от тях - ако очакваш дълготрайно матиране на мазна кожа - по-добре се насочи към нещо друго.

Не знам какво имаш предвид под проблемна кожа - чувствителна или пъпки - за това няма да коментирам, а и тези неща са доста индивидуални

Разширени пори - при мен порите изглеждат по- незабележими, кожата по-гладка, но при едни леко разширени пори може да са достатъчни, но при по-изявен проблем не мисля, че биха помогнали кой знае колко.

Ако омазняването е овладяно с друг продукт и целта е леко матиране и озаряване - тогава да, подходящи са.

# 545
Е той любимия и достатъчно се озари като отвори кутията! Laughing

Намазала съм се до ушите със златния пигмент на Инглот смесен с Дюралайн и много се харесвам. coolcool Heart Eyes  superuu  superuu  superuu

# 546
  • Пловдив
 Joy Моя като ги купих ме караше да съм му слагала и на него , докато сме вкъщи щом ме видеше да се заигравам с тях  Blush . А преди два дни като получих пудрата с помпата го помислил за парфюм и решил да го тества върху себе си, целия се беше омазал  ooooh! .

# 547
  • USA, Steak State
Доколкото съм учила някакви гримьорски неща, знам че блестящите и озаряващи продукти с частички не са подходящи за мазна кожа с разширени пори, защото подчертават състоянието и.

# 548
  • София
Е той любимия и достатъчно се озари като отвори кутията! Laughing

И себе си, и бюрото озари  Laughing

# 549
Ан, харесва ли ти пудрата с помпата?

С нищо не си овладявам омазняването на кожата, то няма овладия тази работа. Whistling Матират ми перфектно перлите. Нямам обаче никакви пъпки и пори. Само с тях не лъщя на 3-я час като тиганица на месечина. Mr. Green С нищо друго не можах да постигна това матиране.
Не нося фон дьо тен никога!
Вече не нося и ББ крем и няма и да нося след като за гримовата среща онзи ден се омазах хубаво с ББ крема на Гарние /направих някаква ужасна алергия с пълзящи обриви около устните и носа от продукти на Гарние последния месец/ и на сутринта станах като бит з..к в лицето. Mr. Green Whistling
Любимия побесня като ме видя, нахока ме че съм го ползвала и го запъти към коша. Спасих го и сега ще го дам на сестра ми да го пробва.

# 550
Само това ми липсва..още един вид метеорити..ужас..още не съм купила нито един..втори искам Mr. Green
Имаш железни нерви признавам те. Защо не купуваш Метеорити?!?!?!

Вдовичке, плюни си зад гърба, че второ бебе чакаш. Crazy То пък може да обича белите с гримове. Laughing Heart Eyes

Метеоритите стават ли за мазна, проблемна кожа с разширени пори?  Mr. Green
Родени са за такава кожа. Wink

Laughing как ме надуши, обаче, признавам те. Ще се купуват!  Money Mr. Green И аз ще съм в Италия по Нова година, и малко след това, ще потърся по магазините. Crazy

Метеоритите стават ли за мазна, проблемна кожа с разширени пори?  Mr. Green
А аз съм на мнение, че не са най-подходящият продукт за мазна кожа и според мен колкото една кожа е по-мазна, толкова по-недоволен ще е човек от тях.

Много е важно какво очакваш от тях - ако очакваш дълготрайно матиране на мазна кожа - по-добре се насочи към нещо друго.

Не знам какво имаш предвид под проблемна кожа - чувствителна или пъпки - за това няма да коментирам, а и тези неща са доста индивидуални

Разширени пори - при мен порите изглеждат по- незабележими, кожата по-гладка, но при едни леко разширени пори може да са достатъчни, но при по-изявен проблем не мисля, че биха помогнали кой знае колко.

Ако омазняването е овладяно с друг продукт и целта е леко матиране и озаряване - тогава да, подходящи са.

Очаквам фотошоп.  FlutterЩе ги взема тези новите!  Hug  bouquet

# 551
Доколкото съм учила някакви гримьорски неща, знам че блестящите и озаряващи продукти с частички не са подходящи за мазна кожа с разширени пори, защото подчертават състоянието и.
Аз не съм го учила, а съм го видяла с очите си.
Носът ми се омазнява и имам разширени пори - там метероитите не успяват да матират за дълго време, а като ми се омазни, заради тези блестящи частички става още по-лошо.
Порите ми също не изглеждат никак добре.  Rolling Eyes
Останалата част от лицето ми не се омазнява и дори на места е доста сухичка и на тези места стоят прекрасно и кожата ми изглежда свежа и гладка.  Heart Eyes

# 552
  • Пловдив
Пудрата с помпата е супер. Моята е миналогодишната. За дневно излизане още не съм я носила на лицето, но на косата...  Heart Eyes  Правя в момента тренировки на сухо да я поставям както ми се иска на скулите,.... а каква копринена текстура има...  Flutter

# 553
  • София
Аз съм с дооста суха кожа и въпреки това предпочитам Т зоната да матирам с друго, а не с метеоритите. Вчера за едно събитие така се бях ометеоритила и като ми светнаха едни прожектори в муцуната, блестях като току що извадена от тигана мекица  Laughing

# 554
Аз не съм го учила, а съм го видяла с очите си.
Носът ми се омазнява и имам разширени пори - там метероитите не успяват да матират за дълго време, а като ми се омазни, заради тези блестящи частички става още по-лошо.
Порите ми също не изглеждат никак добре.  Rolling Eyes
Останалата част от лицето ми не се омазнява и дори на места е доста сухичка и на тези места стоят прекрасно и кожата ми изглежда свежа и гладка.  Heart Eyes

Как може да се омазнява нос? Извинявай за въпроса, но не мога да си го представя - имаш предвид  частите около носа ли? Много ми е странно. newsm78 От това, което прочетох разбирам, че Метеоритите са прекрасен завършек за грима...Струва ми се, че вършат същата работа като  Lightscapade, а онзи ден гледах как някакъв професионален гримьор го нанесе между скулите и очите на една девойка за озаряване на погледа и смятам да им направя и такова приложение.  Heart EyesИма ли значение кой цвят ще избера, нали нямат нюанс и са прозрачни?

Общи условия

Активация на акаунт