MAC & Sephora - 7 тема

• 38 315
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз моите ги ползвам с четка, но периодично ги раздрусвам в кутийката и са се разпрашили доста. Освен това и половината ги разкарах и сега имам много повече пространство да бъркам и да обирам прашеца по дъното  Peace

# 526
  • Стара Загора
Aз винаги съм нанасяла метеоритите с пухчето, което върви към тях.
Как ще са метеоритите до живот Wink, аз от 2008 насам трета кутийка ползвам, две от Mythic и в момента съм преполовила тези в новата опакова Teint rose.

Фреш, от начина на нанасяне е, ако се ползват с четка, няма начин да ги изхабиш  Mr. Green

Абсолютно! Аз досега слагах по малко само с четка, но преди малко се напудрих яко с пухчето и ми се струва доста блестящо.  Mr. Green Ама не виждам фотошоп ефект. Rolling Eyes Laughing
Дразни ме само, че се ронят в кутийката и стават като прахообразна пудра.  Mr. Green
Трябва да измисля някаква кутийка да пресипя и да ползвам.

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 13:51 от iv4enceto_91

# 527
от крем за лице с широк, нестесняващ се отвор  Wink

# 528
А така сега! Тези метеорити вече наистина ми харесаха  Crazy smile3508
Heart Eyes

И на мен много повече ми харесват,но няма да мога да ги дочакам и ще си купя другите за Коледа  Rolling Eyes За Коледа съм в Рим и гледах в италианската Сефора,че са  40,90 а Коледните 42,50 по-евтини от България  Rolling Eyes  Heart Eyes

# 529
Аз като че мисля да си заръчам онлайн,щом ги пуснат. newsm78

# 530
  • София
На мен 95% от удоволствието от метеоритите са ароматът и кутийката. Ако ги пресипя в друго... то просто няма да ги ползвам сигурно.

# 531
  • Стара Загора
На мен 95% от удоволствието от метеоритите са ароматът и кутийката. Ако ги пресипя в друго... то просто няма да ги ползвам сигурно.

Аз само тези, които са станали на прах ще пресипя, не всички.  Mr. Green

от крем за лице с широк, нестесняващ се отвор  Wink

Не се бях сетила изобщо. Благодаря за добрата идея.  Hug

# 532
Не знам кой даде идеята да се нанасят метеоритите с пухче... да е жив и здрав, най-накрая ми харесва ефекта от тях.

Слагам точно както бих нанесла хайлайтер и ефкта е просто уникален! Направо се чудя защо си взех MAC Landscapade, така си и остана мацнат 2 пъти, много повече ми допада ефекта от Метеоритите  Mr. Green

Става и като обърнеш метеоритите надолу към пухчето и от него вземеш с четката, аз явно до сега просто не съм взимала правилното количество  Mr. Green
Благодаря да се връща!
Най-добре става с пуха. Последните дни пробвам с всякакви четки, нищо не правят. Сега чакам с нетърпение четката на Пучи да видя с нея какво ще стане, но съм сигурна, че ще си стои така и тя.

Новите Метеорити ми харесват много, но трябва да ги видя наживо.

# 533
Метеоритите стават ли за мазна, проблемна кожа с разширени пори?  Mr. Green

# 534
Peace Здравейте мацки. Има ли някоя от вас,която пазари гримове от Сащ?

аз пазарувам, какво те интересува?  newsm78

Ще се купува. Правя "завой" към матовите сенки. Въпросът е дали да си взема и Карбона на Мак или това черно ще ми върши работа.  Heart Eyes

# 535
  • София
Аз съм виждала и двете палитри на живо в Париж това лято и накрая инвестирах в парфюм Heart Eyes Wink, но съм се надъхала сега.
И на метеорити съм се надъхала, не че знам- за какво са ми, но ей така... за спорта само. Mr. Green
Ох от срещата насам все искам да ти кажа и вече не издържам Blush леле Копче, леле колко си хубава! Зашеметяваща дама! Heart Eyes Просто не можах да отлепя очи от теб. Пу-пу все повече ти пожелавам!   bouquet
Hug Blush
densi много ме ласкаеш и това наистина е голям комплимент от твоите уста за мен! Благодаря ти! Hug  bouquet

# 536
  • Пловдив
Само това ми липсва..още един вид метеорити..ужас..още не съм купила нито един..втори искам Mr. Green

# 537
  • USA, Steak State
Ще чакам суочове и ревюта първо на пролетните Метеорити, моите видимо намаляха.  Mr. Green ( нанасям ги с четка) Та до пролетта ще имам причина да си купя нови. Всички у нас ги харесват, като са на видно място ги душат. Малката е запозната с въпросните бонбони "Теменужки" и знае, че миришат на тях. Радвам се, от малка я възпитах да не пипа и ако пипа да е в мое присъствие. Никога не съм и се карала като я видя да се маже с балсама ми за устни или да и показвам по някакъв начин, че не трябва. Детската психология е такава, че като им кажеш "Не" искат повече.
Харесва козметиката, но не пипа не и прави кой знае какво огромно впечатление. Така беше и с верижките по врата ми като бебе, не ги дърпаше и лапаше. Играеше си само, като я гушкам.
Абе май ще ми се разминат онези бели, които правех на мама като бях малка с козметиката и. Имало случай на мазане на химическо червило по килима и тапетите.  Mr. Green

# 538
Само това ми липсва..още един вид метеорити..ужас..още не съм купила нито един..втори искам Mr. Green
Имаш железни нерви признавам те. Защо не купуваш Метеорити?!?!?!

Вдовичке, плюни си зад гърба, че второ бебе чакаш. Crazy То пък може да обича белите с гримове. Laughing Heart Eyes

Метеоритите стават ли за мазна, проблемна кожа с разширени пори?  Mr. Green
Родени са за такава кожа. Wink

# 539
  • USA, Steak State
Хахах Денси така е, ама ще е мъжко. Мъжките само си играят, не проявяват интерес като женските.  Mr. Green Т.е. когато вече ще се осъзнава ( да кажем 3) ще знае, че това е момичешко нещо.

Общи условия

Активация на акаунт