MAC & Sephora - 7 тема

• 38 791
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Много неща се купуват просто ей така, да се имат. А не са цел ползване или защото са уникални.
Това последното се изкушавам да си го сложа в подписа и да го развявам като опашка из КМ. Joy hahaha

# 46
 Elle-même, благодаря, че спомена HD базата на NYX . Ще си я купя от Германия.  Hug

# 47
  • София
Базата на Никс наистина е суууупер, глас и от мен за нея. Май и аз не се зарибих по Метеоритите.....все още  Embarassed

# 48
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За повечето хора 80 лева за сенки хич не е евтино. Неутрални палитри бол.
Мисля,че не е нужно да уточнявам,че ценово сравнявам с палитри на другите марки от стъпалото на UD.

Ели,пухчетата са на Лора Мерсие. http://www.lauramercier.com/store/product/productListing.jsp?cat … atId=cat180010#tn - велурените + 2 пак.Виждам обаче,че безплатния шипинг вече не е актуален.

# 49
  • USA, Steak State
Не са налични в сайта, но ги намерих на друго място.
Благодаря много!  Hug

# 50
Сенките от Нейкид палитрата се ронят ужасно. Покрай Мак и Инглот бях забравила, какво е да ти се посипят сенки по бузите. Страшно мазало настана след като се опитах да ги изчистя /с четка/, хем се ронят, хем са супер меки и се размазват много лесно.
Иначе цветовете много ми харесват и с тяхната база са супер трайни и не се събират в гънките, въпреки че съм с много мазен клепач.

# 51
  • София
Нова лоша тема сте отворили!И отново сте я изпълнили с разкошотии от Кларинс и МАС.Чакам ги с нетърпение  Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 19:07 от *Bubble*

# 52
  • София
Дами, за Terracotta light sheer bronzing powder продават ли се рефили, или да се ориентирам към покупка на нова?

# 53
Най-добре попитай в няколко! магазина и чак когато ти кажат, тогава си купи нова.

# 54
  • София
Мерси, Денси!  Hug
Утре ще пообиколя.

# 55
  • София
Сенките от Нейкид палитрата се ронят ужасно. Покрай Мак и Инглот бях забравила, какво е да ти се посипят сенки по бузите. Страшно мазало настана след като се опитах да ги изчистя /с четка/, хем се ронят, хем са супер меки и се размазват много лесно.
Иначе цветовете много ми харесват и с тяхната база са супер трайни и не се събират в гънките, въпреки че съм с много мазен клепач.

Това много ме изненада - аз имам Нейкид 2 и нямам никакъв проблем с ронене newsm78

# 56
Това много ме изненада - аз имам Нейкид 2 и нямам никакъв проблем с ронене newsm78
Абсолютно.Аз също нямам никакъв проблем с ронене нито с първата, нито с втората палитра.

# 57
  • USA, Steak State
И аз нямам проблеми с нанасяне и ронене при Нейкед, а имам сенки и на Инглот и за мен те са по-трудни за нанасяне.

# 58
Перлите  ги нанасям супер лесно с кабуки на Караджа, дори отдолу има доста прах. Страхотен блясък придавам на лицето си  с много малки усилия. Още веднъж искам да благодаря специално на момичетата, които ме насочиха към  01   bouquet  bouquet  bouquet

# 59
И аз нямам проблеми с нанасяне и ронене при Нейкед, а имам сенки и на Инглот и за мен те са по-трудни за нанасяне.
Аосолютно подкрепям. Не ползвам разбира се всекидневно Нейкид, имам ужасно много сенки и правя всеки ден напълно различен грим, но без тях не мога.

Общи условия

Активация на акаунт