MAC & Sephora - 7 тема

• 39 032
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
placholina, жалко, че е свършил. Аз бях останала с впечатлението, че лаковете последни остават  Confused
Аха най-често ги изкупуваме първи.  Mr. Green Там с бройките и бързането сме имали много драматични ситуации. Laughing Whistling И този път останаха, защото "лаковите" не се интересувах а от тях. Иначе обикновена една ги изкупува всичките. Аз всъщност много ги изненадах сериозно като казах този път, че лака с брокатите не ме интересува, нито пък метовия. Mr. Green

# 376
  • София
От MAC са ми пратили мейл, че за заредили колекцията  Mr. Green

# 377
От MAC са ми пратили мейл, че за заредили колекцията  Mr. Green
Навреме  Laughing изобщо остана ли нещо?

# 378
  • София
И аз това се чудя Simple Smile

# 379
Момичета има ли го в България Pro Longwear Foundation и на каква цена е горе долу, а също и имат ли разнообразие от цветовете? Утре ще ходя до магазина им, но все пак да знам какви пари да си приготвя. Мерси!

# 380
А кога ще се разпродава Диор Гранд Бал в Бг?

# 381
  • София
Момичета има ли го в България Pro Longwear Foundation и на каква цена е горе долу, а също и имат ли разнообразие от цветовете? Утре ще ходя до магазина им, но все пак да знам какви пари да си приготвя. Мерси!
Има го,около 60 лева му е цената

# 382
  • USA, Steak State
Тези дни минавах през сенките си за очи  открих едни на Мак, на които златото ми прилича доста по консистенция и вид на златните сенки от новата колекция на Кларинс

Освен него намерих и отдавна забравени невероятни сенки на Орифлейм в една златна яйцевидна форма. Не откривам снимки из нета, но просто се сетих за Жаки и Денси.  Mr. Green

# 383
О дааааа за тези сенки! Три пъти да!
Защо са ми толкова познати обаче? От коя колекция са Вдовичке? Да не би пък да съм ги купила пък да съм ги забравила някъде в куфарчетата?
Не не съм, нямаше да ги забравя толкова са готини.

Гранд бал няма да стигне до разпродажби в България! Whistling

# 384
  • София
На премиерата на филма На Рим с любов пише, 4е ще дават на всяка дама подаръци от Герлен в специални опаковки. Някой има ли информация по въпроса какви ще са и дали за вси4ки?

# 385
  • USA, Steak State
Бяха лимитед едишън мисля по Коледа за 2009 или 2010година. Този цвят се казва It's a miracle

http://www.temptalia.com/mac-magic-mirth-mischief-review-mineral … s-photos-swatches

# 386
О дааааа за тези сенки! Три пъти да!
Защо са ми толкова познати обаче? От коя колекция са Вдовичке? Да не би пък да съм ги купила пък да съм ги забравила някъде в куфарчетата?
Не не съм, нямаше да ги забравя толкова са готини.

Гранд бал няма да стигне до разпродажби в България! Whistling

Имах предвид ще стигне ли до България въобще?

# 387
Момичета има ли все още в наличност палитрата sweet indulgences на too faced в Сепфора? Благодаря

# 388
  • София
Идвам да ви разкажа за новите метеорити на Герлен. Ще се казват Perles d'Amazonia. Ще има бели, изкрящо розови, зелени, жълти и сини топченца. Всичко с много блясък. Лимитирано издание, предлагано само в лудото ми подсъзнание  newsm81 Или общо взето това беше разказ какви неща сънувам  Whistling

# 389
Идвам да ви разкажа за новите метеорити на Герлен. Ще се казват Perles d'Amazonia. Ще има бели, изкрящо розови, зелени, жълти и сини топченца. Всичко с много блясък. Лимитирано издание, предлагано само в лудото ми подсъзнание  newsm81 Или общо взето това беше разказ какви неща сънувам  Whistling
Joy Побъркахме се с тези метеорити, и аз ги сънувах наскоро, но подробности не помня  Mr. Green

А относно Ladies Night в Mall Sofia:
Цитат
За съжаление събитията Ladies Night в градовете София, Пловдив и Бургас няма да се състоят,както бяха рекламирани. Ще има само предпремиерна прожекция на Пъзел на цена от 9лв, без програмата обявена в постера. За съжаление Асен Блатечки е възпрепядстван да дойде на събитията. Извиняваме се ако сме ви пречинили неудобство. Ще се реваншираме следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт