MAC & Sephora - 7 тема

• 38 254
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
За червилото Lingerie Pink №7 на YSL.

# 646
  • USA, Steak State

Ами супер, аз го гледах в нашата и му се чудех. Но и малката ме дърпаше и не успях да се застоя пред марката.
Някой оттук има ли впечатления от нея?
Скоро ми свършва флуида на Мак и молива за очи, та исках да попитам каква е разликата между Кхола на Шанел и другия молив с гумения накрайник. Също така  за очната им линия в кутийка.
За разликата  в черните моливи на Шанел, момичето от ПШ ми обясни следното - този с гуменият накрайник е мек и може с него да се направи опушен грим т.с. позволява размазване.Другият прави очертание и край- няма мърдане ,съответно е подходящ за нанасяне във вътрешната част на окото където е влажно.Може да се махне само с тоалетно мляко.

Благодаря! Значи Кхола е за мен, за опушен грим ползвам други средства.  Hug

# 647
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нямам опит с Make up for ever,но с всеки нов продукт на Tarte,им ставам все по-голяма фенка.След моливите за очи,матиращата пудра и коректора,мисля да експериментирам и със сенките и червилата им.Най-хубавото е,че са предназначени и за супер чувствителна и трудна кожа,каквато е моята.

Червило на МАС не смея да препоръчам,защото не ги харесвам и по мое мнение,от същия ценови диапазон,можете да си купите по-качествен продукт при друг бранд.

# 648
# 649
  • София
Каква е цената на моливите на Шанел?

# 650
За някой,който го смята за полезно Mr. Green Whistling

# 651
Червило на МАС не смея да препоръчам,защото не ги харесвам и по мое мнение,от същия ценови диапазон,можете да си купите по-качествен продукт при друг бранд.

Например?

Бубанка, благодаря за отговора за пудрата  Hug

# 652
Съгласна съм, но само за Lustre и Cremesheen финишите им. Само те имат подобия в среден и нисък клас червила. Но останалите са просто друга класа

# 653
На мен и Frost и Glaze не са ми сред любимците, но колкото и странно да ми изглежда има хора, на които и тези червила им харесват.
Аз харесвам Satin и Matte.
Проблемът при червилата на МАС при мен е, че ако ми хареса цветът, не ми харесва финишът или обратното.  Crazy  ooooh! И все пак съм успяла да си намеря червила, които да ми харесват и да ползвам с удоволствие.  Heart Eyes Едно такова червило е Pink Plaid  Heart Eyes

# 654
От Glaze и Frost имам само Hue и Costa Chic. И двете си ги харесам много. Но те са ми и единствените в този финиш. Kaто цяло не харесвам блестящи устни или цветове с частички и тем подобни неща.
Най-любимите ми са Satin и Маtte. Най-много бройки имам от Satin. Ако си харесам цвят и видя, че е Lustre или Cremesheen изобщо не го купувам Simple Smile

# 655
  • София
Момичета, някой да е поръчвал Lightscapade от английския МАК? Доставят до УК Rolling Eyes Rolling Eyes Много искам да го имам! Наложи се да си зарежа любимия ФДТ на Диор и съм с Толериан на La Roche Posay сега (поради кожно раздразнение; та искам да си доставя някакво удоволствие Blush). Дали има шанс да го получат отново в Мак в София?  bouquet

# 656
  • София
Свърши ми спиралата и днес разглеждах сетовете на различните марки, но не успях да си избера.
Засилих се за този на Диор със сенките, но спиралата е някаква съмнителна .. пише, че дава обем , а четката е рехава и пластмасова ?!? Сенките са много симпатични иначе  Heart Eyes. Харесвам спиралата на Ести, но добавките към нея не. Ланком и Клиник никога не съм ползвала и не мога да преценя. Моля за съвет. Търся си спирала за обем. С течение на годините установих, че за моите мигли са подходящи големи четки, тип Opulash ,Diorshow. Обаче на Ланком и Клиник, четките в сетовете са точно такива. Не ми се дават грешни 50 + лева, като мога да си взема пак Мак. Обаче ми се иска да разчупя малко стереотипа.  Grinning

А , и  Одисей (палитрата със златото) на Клиник  е Уникална.  Heart Eyes На косъм бях , да я купя днес. Златното, както стои на парцали, така се размазва перфектно ...мазно, лъскаво ..прелестно е!  Heart Eyes

# 657
Много е добро златното на Клиник, но е толкова малко Sad Ще го изхабя за няколко месеца. А останалите цветове са супер обикновени, почти всеки си има такива.

IL, според мен има шанс да докарат пак. С поръчките лошото е, че има опасност да се натроши. Минералните продукти са много чупливи
Много пъти съм искала да си поръчвам и всеки път се отказвам поради тази причина

# 658
  • София

IL, според мен има шанс да докарат пак. С поръчките лошото е, че има опасност да се натроши. Минералните продукти са много чупливи

Да, и мен това ме притеснява. Peace

# 659
  • USA, Steak State
За някой,който го смята за полезно Mr. Green Whistling

Изклчително полезно видео!

Общи условия

Активация на акаунт