За френската любов- с любов - петъчна

• 27 892
  • 331
  •   1
Отговори
# 90

Гълташ корема, отваряш дробовете, правиш лодка от езика и затаяваш дъх. И докато пиша това с език пошляпвам гълтача, толкова съм гъвкава и добра. Laughing
Не подвеждай тепърва прохождащите. Кажи и негатива. Като глътнеш корема, отвориш дробовете и направиш лодката си поела целият риск пошляпвайки  гълтача да нямаш възможността да преглътнеш и струята да изпълни назалните ти отвори Mr. Green

# 91
Никога не съм се замисляла над процедурата и техническите специфики...Защо гълташ корем не разбрах?  Embarassed

# 92
и струята да изпълни назалните ти отвори Mr. Green

Още известен като "ефекта на Кока-кола", защото неприятното усещане се тушира когато си опитен в пиенето на газирано през носа.  Laughing

За да напълниш дробовете с въздух и да го задържиш, Вили. Как иначе ще издържиш?!

# 93
Щом ще коментираме само свирките и незадоволените мъже, моля прекръстете темата.
Ква любов, кви пет лева?

# 94
и струята да изпълни назалните ти отвори Mr. Green

Още известен като "ефекта на Кока-кола", защото неприятното усещане се тушира когато си опитен в пиенето на газирано през носа.  Laughing

За да напълниш дробовете с въздух и да го задържиш, Вили. Как иначе ще издържиш?!

Е, вие по колко го задържате? С хронометър в ръка ли?
Все си мисля, че правя сносни свирки, пък нивга не съм гълтала...корем. А и честно казано - дишам през носа - досега не съм го налапвала тъй, че да се задуша чак и да разчиташ на запас от изпълнените ми дробове...

# 95
Не следиш темата, за себе си пак мислиш. Коментираме Кралската, не коя да е.

# 96
Ъъъ,какво е Кралска,простете невежеството ми?

# 97
Изключително важно е да не се подлъжете и да си поемете въздух през устата в... кралския момент. Резултатът може да бъде мъчителна смърт и за двамата.

# 98
Изключително важно е да не се подлъжете и да си поемете въздух през устата в... кралския момент. Резултатът може да бъде мъчителна смърт и за двамата.

Joy Joy Joy

Недейте, моля! Човешката захапка не е в тонове, но все пак не е и като щракане на кастанети.

# 99
# 100

Joy Joy Joy

Недейте, моля! Човешката захапка не е в тонове, но все пак не е и като щракане на кастанети.
В "Изкуплението Шоушенк"  има сцена, в което главния герой много добре обяснява какво се случва със захапката на човека, когато някакви Латино-братва искаха от него да им посвири Wink

# 101
  • Belgium
Добрата техника на свирене не се ли придобива с активна практика, а не с описания по форумите?  Laughing

Един вид, който много пише, той не свири  Whistling

# 102

Joy Joy Joy

Усещам, че не ти е попадала струя лепкава течност в дробовете  Mr. Green

# 103

Не е, ама и по-малко стигат  Mr. Green
http://marica.bg./show.php?id=8442

# 104
Ех, Лу, защо ни ковеш така? Обменяме опит просто.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт