Тихичко падат вече листата, бебчо си спинка сладко в кревата!Септемврийки 2012!

• 25 404
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Фейт, при теб имаше ли зачервяване, защото при мен казаха, че е започнало възпаление.

Не, при мене нямаше зачервяване ... явно съм реагирала бързо, но пък имаше втрисане ... докато при теб разбирам, че няма. Отивай да правиш топла / гореща баня или с топла кърпа масажирай гърдата и цеди ... пака масажирай пак цеди .... това е начина. Дано не се наложи да спираш, за това действай веднага  Praynig Hug

# 601
psmama имах същия проблем като теб, за 2 дена мина. Малкият не го смъкнах от проблемната гърда, а другата изцеждах с помпата, е да не се препълва. Мен много ме болеше. Първо влизах банята и се нагрявах с вряла вода, след това малкият на гърдата (той си е много лаком), и така на всеки час. Докато суче малкият, аз масажирам гърдата. Хванах всичко в точния момент и затова всичко мина бързо. Успех ти пожелавам и дано не се стига до спиране на кърмата   bouquet
Благодарение на това, сега тази ми гърда е много дашна а кърма  Crazy

# 602
Благодарение на това, сега тази ми гърда е много дашна а кърма  Crazy

При мен пък стана обратно ... от по дашна, броблемната сега не дава толкова мляко  Crazy

# 603
Колажите са страхотни  Hug Бебчовците са ни мнооого сладки сладурчовци, гушковци малки  Heart Eyes

# 604
вашите не искат да хапват  ooooh! а моя се побърка от ядене  Whistling направо ми скри шапката

снощи измушка 150мл, след 1 час още 30мл и след 6 часа 130мл...вече не му правя 120мл за през деня , щото му е малко  Crazy слагам по 130мл...иначе рев и няма заспиване  Thinking

# 605
Да ви питам как режете ноктите на бебчовците.Аз учудващо добре се справям с ножицата,но проблема е ,че в  началото ги режех "обличко",ако мога така да го нарека.Но разбрах,че трябва да е по права линия за да не се забиват нокътчетата в пръсчетата.
В книгата пише на ръцете заоблено, на крачетата право.

# 606
Момичета, разкошни колажи, как може да са толкова сладки тея бебета, искам да ги нагушкам всичките по сладките бузи и дупари Heart Eyes
Ние сме добре, излизаме всеки ден, ако е студено се обличаме по-дебело, може да е за 15 минути, но ги има, така де, имунитет трябва да градим, а и аз цял ден бих откачила вкъщи... Rolling Eyes Вече сме на вълна плюнчене, ама брутално, чак питах педиатърката дали е нормално, та тя каза, че след 3 месец започват да функционират слюнните жлези и така.Инак за 15 дни са качили 550 и 650 г, демек супер Peace
Хора и мойте плющят брутално...През деня ядат по 130 някъде през 3 часа, вечер преди сън изяждат 160, като след 4 часа се будят и подхващаме пак по 130 някъде...Аз нали имам кантар та тегля преди и след...Понякога кърмата стига, но понякога за голямото плюскане вечер добавям 30 или 60 АМ...зависи колко не стига Laughing Но според мен не трябва толкова да го мисли кое бебе колко яде, защото те си знаят най-добре и наистина сигурно са на периоди Peace

# 607
Здравейте!Току що и ние се нахранихме и сега си гукаме,смеем и приказваме на бебешки.
За бибите ние вече ги сменихме,че старите правиха вакуум и според педи дупките им са мънички.На Авент сме,ако има някакво значение де Simple Smile

# 608
Мерси Августа за  инфото  Hug
Аз с риск да стана досадна и да се повтори информацията за пореден път, искам да попитам какви книжки за отглеждане на бебчовците обсъждахме преди време ???
Лека и спокойна вечер  Heart Eyes

# 609
Ние тези дни пропускаме разходката, че мама все по работа насам натам и чак към 17ч излезнахме до един магазин, а то едно тъмнооо ooooh! Вие извеждате ли малчовците по тъмно, на мен днес едни баби чак ми се скараха.Ама какво да се прави като няма кой да я гледа, с мен на пангара  hahaha
Аз вкъщи имам едни много стари книги за отглеждането на бебето но още не съм ги чела обстойно.
А биба ние не ползваме, няма и да сменяме;взехме ново шише с по голяма биба, но и старите още стават, не че много ги ползваме  Whistling
Мисля че днес засякох мама Ариел в метрото. Да си признава веднага, тя ли скитори следобедите с червена количка из градският транспорт  Mr. Green Hug

# 610
Здравейте, да ви се оплача как жестоко ме заболя дясната ръка. Изведнъж. До обяд си върших домакинска работа и следобяд изведнъж ме преряза. Боли над лакътя и не мога да я вдигам и сгъвам. Не знам от носенето на Вики ли стана, че тежестта пада на тая ръка или от изцеждането. Не знам как ще я караме, не мога да гушкам и вдигам бебка. Анхела, Скай вас като ви болеше къде беше болката и как мина?

Гледах албумчетата. Много сладки бебчета. Бонбони!

# 611
Привет!Да се включа и аз.Моята сладурана най -редовно ми дава усмивка когато се наяде.Много сладко се усмихва на цицата и след това си плези езичето че не иска повече.Вече почна да се плюнчи по -малко дори се бях притеснила дали е нормално,но сега като ви чета явно си е вече в реда на нещата.За играчките имаме си една любима крава на милка на която й гука.Другите не ги отразява. Заглежда се във въртележката на кошарата и на играчката на повивалника, но не им говори.
Поколоко билирубина когато искаха да я вземат в болницата беше 138общ и 18,67 директен.Сега след пет дена прием на фенобарбитал и два дена на преварена кърма ни е спаднал значително.
Лина обезателно  ще пиша в темата на бургаските майки.Вие излизате ли?Косата ни все още е много направо сме си за сешоар.
 И сега ако може да ми кажете дали имаме инфекция в нослето ,че аз не мога да разбера от написаното нищо.
Това са последните изследвания които ни правиха:
 Биохимия 

Забележка : Няма

Име на теста (изследването)
 Резултат

Единици
 Референтни граници

Билирубин-общ ( BILL-T) 36.62
 mkmol/L 3.40 - 21.00

Билирубин-директен ( BILL-D ) 5.70
 mkmol/L 0.80 - 8.50

Микробиология 

Забележка : Няма

Име на теста (изследването)
 Резултат

Единици
 Референтни граници

МБИ - гърлен секрет *
 Профил Виж по-долу

Candida ( - ) Отрицателен

Нормални изолати *

Kултурелно изследване и заключение Staphylococcus aureus

Антибиограма *
 Профил Виж по-долу

Penicillin G ( Benzylpenicillin ) R ( Резистентни )

Ampicillin(Standacillin) R ( Резистентни )

Amoxicillin/Clavulanic acid (Augmentin;Democlav) S ( Чувствителни )

Cephtibuten ( Cedax ) S ( Чувствителни )

Cefuzoxime axetil p.o.(Zinat ; Aksef) S ( Чувствителни )

Cefixim ( Pancef ) S ( Чувствителни )

Clindamycin ( Dalacin C ; Klimicin ) R ( Резистентни )

Gentamycin S ( Чувствителни )

Amikacin(Amicin) *

Doxycycline(Dotur;Vibramycine) S ( Чувствителни )

Erytromycin R ( Резистентни )

Nallidix acid (Nelidix;Negram) *

Sulphamethoxazol ( Biseptol;Trimezol;Septrin ) R ( Резистентни )

Ciprofloxacin(Ciprinol;Ciprobay) S ( Чувствителни )

Cefprozil ( Cefzil ) *

Levofloxacin ( Tavanic ) *

Azithromycin ( Azatril; Azitrox; Sumamed;Azax) R ( Резистентни )

Moxifloxacin ( Avelox ) *

Nitroxolin - MIP forte *

Ampicillin/Sulbactam ( Unasyn ) *

Манипулации и консумативи

# 612
Здравейте мами  Hug
Включвам се да споделя моето най-голямо вълнение за сега. Вдигам си аз малката госпожица да я храня и както сме си седнали на дивана с милия ми мъж и я държа той започва да и говори някакви си неща и както си стоеше като взе да се смее с глас направо се разплаках. Сега за първи път се смее с глас, досега само се усмихваше, много мило ми стана. След като я нахраних се пробвахме да я разсмеем отново ама нъцки. Не ще и това е. Нямам търпение да я чуя отново как се смее.

# 613
Фейт помня,че беше сложила снимка на малчо с баща си ,малчо е в кенгуро с лице напред.Удобно ли му беше така???Иначе моето кенгуро май е като вашето-на Мадъркеър.Чудя се дали мога да го сложа вече така-за разнообразие  Laughing

# 614
Фейт помня,че беше сложила снимка на малчо с баща си ,малчо е в кенгуро с лице напред.Удобно ли му беше така???Иначе моето кенгуро май е като вашето-на Мадъркеър.Чудя се дали мога да го сложа вече така-за разнообразие  Laughing

Мдаааа. ..

Нашето е на Бейби бьорн и се кефи много малкия като гледа напред  Mr. Green
Аз мисля, че вече няма проблем ... нашия преди повече от две седмици го носехме така, но той си държи главата сам от доста време и е стабилен  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 21:06 от F.a.t.e.

Общи условия

Активация на акаунт