Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 3

• 36 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е аромата на Инавера Мед? И дали става да се добави към някой плодов аромат, за да се подслади  Laughing

# 136
Аз имам мед, ама не ми харесва за самостоятелно изпаряване. Може би като добавка към нещо ще се получи.

# 137
  • Стара Загора
ОК. Сега ще капна няколко капки 3-4 може би, към крушата която съм забъркала.

# 138
# 139
  • София

аха демек не са мед,но не са и толкоз вредни колкото обикновените цигари-така го разбрах аз Mr. Green

# 140
Помогнете, ако обичате. Thinking

Понеже имах VG 36мг, поръчах PG 6мг, които да смеся и да получа смес с никотиново съдържание около 12-15мг, и добро съотношение VG:PG.
Погрешка са ми изпратили обаче PVG 6мг, а не - PG 6мг.
Сега, ако към PVG-то прибавя малко VG, колкото да вдигна никотиновото съдържание, проблем ли ще е, че VG-то ще преобладава в получената смес  newsm78   че не ги оправих тия...

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 18:52 от veni_ra

# 141
Здравейте, на мен май ми протича карта, а в нашия заблуден град е мисия невъзможна да се намери! В два магазина обещаха да доставят утре.
 Последните течности, които си взех не ми харесаха, бяха в зелена кутия, уж на Деканг. Иначе съм доволна, вече втори месец съм само на е-цигара, не съм си и помисляла да паля нормална цигара.

# 142
Помогнете, ако обичате. Thinking

Понеже имах VG 36мг, поръчах PG 6мг, които да смеся и да получа смес с никотиново съдържание около 12-15мг, и добро съотношение VG:PG.
Погрешка са ми изпратили обаче PVG 6мг, а не - PG 6мг.
Сега, ако към PVG-то прибавя малко VG, колкото да вдигна никотиновото съдържание, проблем ли ще е, че VG-то ще преобладава в получената смес  newsm78   че не ги оправих тия...

Гъстичка ще ти се получи сместа и не знам дали ще ви е добре на удар. На това никотиново съдържание оптималното съотношение, което ще постигнеш е 40/60 PG/VG. Забъркай една малка доза и я опитайте. 8 ml VPG 6 mg nic +  2 ml VG 36 mg nic. Така ще се получи 12 mg никотин. Иначе колкото повече качваш никотина, толкова повече ще е глицеринът и ще намалява ударът.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 20:35 от Vapor

# 143
Момичета, някой иска ли Ванилия (Feel Life) или Малина (Decang)? Aз търся кафе, или нещо друго..

# 144
Аз търся мах blend или нещо друго тютюнево. Предлагам Gold Ducat, използвани няколко капки.

# 145
  • Стара Загора
 Grinning Моите аромати за размяна вече са следните:
Tobacco Falcon Eye - Wera Garden Инавера 5мл. - използвани 10 капки.   
Coffee FA - 10ml. - използвани 10 капки.
Круша Инавера 5 мл. - използвани 10 капки.
Мед Инавера 5 мл. - използвани 10 капки.
Касис Инавера 5 мл. - използвани 10 капки.

Всички са аромати. Който си хареса нещо, да пише на ЛС.

# 146
Едно пиле ми подшушна, че във вторник или сряда по всяка вероятност ще има налични виви-та в гига  Sunglasses
За желаещите - дебнете, аз чакам цветните буренца, вече ми се изчака чакалото  Crazy

# 147
  • sofia
Ще купя и Мини Вивито,когато го пуснат,за да мога да кажа ,че съм пробвала и него,въпреки че си имам вече фаворит за картомайзер и това е Нео+. Peaceдано не ме разочарова.

Коя база ви допада повече на ФА или на Инавера?И каква е разликата? newsm78
Пробвах течностите ,които забърках,но много силни ми идват като аромат.Разредих ги с базата и утре пак ще пробвам.Ако не става ще взема някой друг аромат още,ако не, ще си мина на готови. ФА имат ли готови аромати?

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 19:22 от ademara

# 148
Ще купя и Мини Вивито,когато го пуснат,за да мога да кажа ,че съм пробвала и него,въпреки че си имам вече фаворит за картомайзер и това е Нео+. Peaceдано не ме разочарова.

Коя база ви допада повече на ФА или на Инавера?И каква е разликата? newsm78
Пробвах течностите ,които забърках,но много силни ми идват като аромат.Разредих ги с базата и утре пак ще пробвам.Ако не става ще взема някой друг аромат още,ако не, ще си мина на готови. ФА имат ли готови аромати?

До сега само на ФА бази съм пробвала, ама онзи ден поръчах на Инавера VPG Power, че нямаше от италианските 0мг и набърках едни макс бленд, но не е втасал още. За сега не мога да дам мнение. Това което забелязах като разлика е:
1. цвета - на Инавера е розова течността
2. базата на ФА 6мг която забърквам има мирис (много приятен за мен) който при инаверската база липсва. Тя е съвсем без мирис.

ФА имат готови течности, да  Peace

# 149

2. базата на ФА 6мг която забърквам има мирис (много приятен за мен) който при инаверската база липсва. Тя е съвсем без мирис.

Mioki, този мирис как се отразява при бъркането на нетютюневите аромати - променя ли ги, придава ли тютюнева нотка?

Общи условия

Активация на акаунт