Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 3

• 36 914
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • sofia
irjika ще му дам шанс,бях сложила по 8 капки на 10мл,забърках си  направо 30мл и ми дойде доста силен аромата,дори ми нагарчаше,вчера го разредих с база и днес е доста по-добре.ама нали знаеш -на вкус и на цвят....а и аз имам 5 човека "зарибени" за е-цигара
Закрепила съм се на Shade,кафе и кафе парадайз
Комбинация между  шейда и кафето много ми допада,също така комбинация между кафе и малко ванилия,получава се нещо като кафе парадайз..
Имам забъркана и горски ягоди да опитвам,че и тя ми горчеше вчера и я разредих,ама тя ще почака.
Всичко това с база VPG power smoke Baza 12мг на Инавера с изключение на кафе парадайз,него го взех готово,ама и то май е бъркано в магазина със същата база.

Съвсем се обърках вече,нали Инавера нямат готови течности?! Какво е http://www.pv-bg.com/nikotinova-technost-za-elektronna-cigara/inawera/pg-60.html.

sanyy  не  съм пробвала никакво наргиле и не знам дали е същото,а и хич не ми се отдава да описвам аромати. Някак тревисто ми стой,свежо или тютюнево с нещо Sick..ще ти дам да го пробваш,за да добиеш представа .irjika по-добре май може да каже

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 15:32 от ademara

# 166
Закрепила съм се на Shade,кафе и кафе парадайз
Комбинация между  шейда и кафето много ми допада,също така комбинация между кафе и малко ванилия,получава се нещо като кафе парадайз..

Аз пък нещо не можах да оценя кафето(на Инавера. На ФА не съм пробвала, може да е по-добър), твърде силен ми идва аромата(6 капки на 10мл) и ми нагарча нещо бая Laughing Откакто е забъркано, съм го изпарявала само веднъж. И не можах да изпаря целия танк - мъчих се, мъчих се и го излях в мивката Laughing Но... на вкус и цвет товарищи нет, както казваш Wink

Inawera имат готови течности, ето конкретно за 60мл: http://www.inawera.com/eliquidy-60-ml-c-61_52.html
и тук: http://www.inaweraflavours.com/en/8-ready-e-liquids

Някак тревисто ми стой,свежо или тютюнево с нещо Sick..ще ти дам да го пробваш,за да добиеш представа .irjika по-добре май може да каже

За мен лично е почти 1:1 с тютюн ябълка за наргиле(мноооого любим), доста добре е направен аромата Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 15:57 от irjika

# 167
  • Под кленовите дървета
Привет и от мен!
Отскоро ползвам тази цигара :http://rio.bg/oferta/513/elektronna-tsigara-s-10-rezervni-palnitelya-i-usb-za-kompyutar-za-7-99-lv-zaryadno-za-avtomobil

Доволна съм, само се чудя, как да разбера, когато никотиновия пълнител свърши. Вече 2 седмица карам с един, при положение, че пуша смесено.
В началото получавах гадене от ел. цигара, сега не, явно въпрос на адаптация.

Като цяло си търсих точно такъв модел цигара, защото тези с прозрачните филтърчета са ми неудобни.

# 168
  • Стара Загора
ademara  bouquet благодаря за предложението да ми дадеш да го опитам, но за жалост не съм от София. И аз нещо не се разбрах с два вида кафе. Това кафе парадайз сладко ли е или си е аромат на прясно смляно кафе? А за Bahraini apple gold, irjika го е описала добра. За мен кафето на ФА си е също с много силен аромат на прясно смляно и препечено кафе.
ademara ако решиш, че ябълката за наргиле наистина не ти допада, пиши едно ЛС. Ще ти предложа някой друг аромат за нея  Peace

А някой да е пробвал аромата Tobbaco Sex On The Beach  Laughing

# 169
А някой да е пробвал аромата Tobbaco Sex On The Beach  Laughing

Не съм, но един приятел каза, че е точно като коктейла Simple Smile Ама аз и въпросния коктейл май не помня да съм пила, та...  Laughing

# 170
  • sofia

jasmin_veni радвам се ,че ти харесва,но се страхувам ,че точно тази е-цигара ще те откаже от изпаряването..Това е моето мнение. Ще разбереш кога е свършил пълнителя,когато спре да прави пара и замирише на изгоряло,ако и сега не мирише.

sanyy прибави малко ванилия  към кафето на ФА,за да не нагарча и ще получиш нещо като кафе парадайз. Парадайза не е сладък ,нито горчив-нещо като кафе със сметана е.Еее пак не мога да описвам.... Blush

# 171
  • Стара Загора
  bouquet ademara благодаря. Ох, отказвам се от кафетата, ще пробвам някое чисто капучино.

# 172
Табако капучиното на Инавера е много хубаво. Сега го пробвам с малко Бърбън ванилия на ФА - не е лошо Simple Smile

# 173
Ама аз и въпросния коктейл май не помня да съм пила, та...  Laughing

Поне секс на плажа не си ли правила?  Laughing

# 174
  • Под кленовите дървета

jasmin_veni радвам се ,че ти харесва,но се страхувам ,че точно тази е-цигара ще те откаже от изпаряването..Това е моето мнение. Ще разбереш кога е свършил пълнителя,когато спре да прави пара и замирише на изгоряло,ако и сега не мирише.

Благодаря, ама не съм чак толкова пристрастен пушач, та по-скоро ми е за навика на цигарата в ръката. Тъпо, нали Sad Та тази цигара ми замества изцяло пушенето през деня, изключая кафето и алкохола. Просто си виждам цигаро подобното електрическо чудо и пафкам чат-пат Laughing

Един пълнител ми е вече доста време, колко е нормално да издържа при умерен пушач (около 10 на денонощие)?

# 175
  • Стара Загора
Табако капучиното на Инавера е много хубаво. Сега го пробвам с малко Бърбън ванилия на ФА - не е лошо Simple Smile

mioki благодарение на теб вече си го имам и даже си го изпарявам с удоволствие. Имах предвид обикновеното капучино. Така обичам аромат на кафе, а засега нито едно кафе като аромат не ми допадна, затова реших да пробвам само капучино.
В следващата поръчка съм замислила да поръчам и Tobbaco Sex On The Beach. Ще кажа после как е като аромат  Joy

# 176
Опаля! Simple Smile

Ние тъкмо се прибрахме от Велико Търново. На баща ми му хареса електронната цигара, та ме накара директно целият град да обикалям да търся. След два калпави магазина в центъра, намерих трети, в който на външен вид и по опаковки, продават същите батерии като в ГигаДринкс, но с 10лв по-скъпи, за сметка на които - с 1 година гаранция. Магазинчето се намира до механа "Старата Къща". Взех му и един Кангер картомайзер. Течности - само българските L&A Vape. Взех Вирджиния и ето как един пушач, с 45 годишен стаж не е палил вече аналогова от повече от 24 часа. Доволен е много, каза, че щял да си купи едно кило течност още утре.  hahaha Тази вечер се чух с него, каза, че 4те му кутии цигари стоели като паметници наредени.  Joy Joy

В другите два магазина продаваха батерии на Джойтек, в единия само 2 месеца гаранция, а в другия 2 години, но пък нямаха батерии без пастру, нито пък картомайзери със сменяеми глави.

Та този до Старата Къща определено ми се стори читав. Но да повторя пак, за да няма объркване, става въпрос за Велико Търново. Цените са с поне 30% по-високи от тези в ГигаДринкс.

# 177
Ама аз и въпросния коктейл май не помня да съм пила, та...  Laughing

Поне секс на плажа не си ли правила?  Laughing

201uu

Пхахаха.. е, да - правила съм Laughing Значи, ако взема този аромат, ще ми хруска пясък между......... зъбите?...  hahaha   grinning039

# 178
Здравейте,  bouquet на всички и благодаря за прекрасната тема. От две седмици чета форуми и най-вече този и от три дни съм с електронна цигара его-ц. За сега нямам опит с течностите, но си поръчах от гигадринкс VPG-база и аромати: млечен шоколад и лешник на Инавера. Ще споделя мнение когато станат готови. От този форум така се зарибих, че започнах да си представям вкъщи една мини лабораторийка  Grinning . Бих искала ако някой е смесвал тези два аромата да ми каже от кой по колко капки да сложа и мнение за вкуса. Благодаря предварително.

# 179
  • Стара Загора
Здравей, аз съм забърквала само млечен шоколад със същата база като твоята 18мг. На 10 мл първо сложих 10 капки и след около 10 дни опитах. Беше станало много хубаво с лек сладникав вкус на млечен шоколад. Тъй като исках по-силен аромат му капнах още 5 капки, но не съм го опитвала как е. Мисля, че на 10 мл - 15 капки биха били добре, за да се получи по-изразен шоколадов вкус, но нека и другите да кажат  Grinning

Оф, не обърнах внимание, че питаш за смесване на двата аромата  Joy май нещо чета през редовете. Лешник не съм пробвала, но според мен можеш да сложеш повече капки от този аромат, който искаш да усещаш повече. В какво съотношение, незнам, но млечния шоколад не е с много изразен аромат

Общи условия

Активация на акаунт