Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 3

• 36 912
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Може би утре ще го пуснат на страницата...  newsm78

# 676
Казаха, че забрана няма да има, а по-строг контрол над съдържанието на течностите, тъй като потребителите не били добре информирани какво точно и в какви количества има в тях.

# 677
  • sofia
Весела Коледа на всички! Наздраве Simple Smile

# 678
Весела Коледа на всички изпаряващи Simple Smile

# 679
Да ви се оплача момичета - скапа ми се батерията, постоянно копчето и свети и от време на време премигне, какво и е, някой има ли обяснение какво и стана. Дали мога да я върна, купих я в началото на септември.

# 680
Много неприятно, само една ли имаш? От къде я купи?

# 681
От гигадринкс си купих комплекта, сега ще взема тази на съпруга ми, той и без това не я ползва. Дали има гаранция за да я върна?

# 682
  • Пловдив
От гигадринкс си купих комплекта...
Обърни се направо към тях. Батерията би трябвало да има 6месеца гаранция, така че...  Peace
Моля те, пиши какво е развитието на проблема.

EDIT: Имаш ЛС

# 683
От гигадринкс си купих комплекта, сега ще взема тази на съпруга ми, той и без това не я ползва. Дали има гаранция за да я върна?
Има гаранция, звъни им да се разберете каква е процедурата. Успех!  Peace

Да споделя нещо интересно което видях току що - Kanger E-Smart. Това за мацките които искат по-женска цигара и фенките на екаб предполагам, че ще е също интересно Simple Smile
Нямам лични впечатления за момента, просто шаренийка и ми хвана окото та да ви кажа.

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 15:25 от mioki

# 684
Здравейте,

Видях, че разисквате ZMAX V2, в линка съм описал опита ми с това устройство откакто съм го купил,
ето и линка http://www.gigadrinks.com/forum/index.php?showtopic=154

Общо взето е стабилно устройство, почти до пълното изхабяване на батерията успява да поддържа нужния ват, ползвам само 7.5 вата без значение съпротивлението на атомайзъра /картомайзъра/. Ако се доработят споменатите от мен дефекти, то ще бъде добро вложение.

Поздрави,

# 685
Здравейте , да ви попитам , вреден ли е димът от електронната цигара за бебчетата , имам предвид дали може да се пуши в стаята когато те са там . Вие пушите ли когато децата са при вас . Благодаря ви предварително и весело посрещане на новата година .

# 686
Ето тук е публикувано отворено писмо до медиите във връзка със спекулациите отностно електронните цигари. Най-долу има дадени линкове с различни изследвания и в частност виж това:
http://clearstream.flavourart.it/site/wp-content/uploads/2012/09/CSA_ItaEng.pdf

изпарявам в присъствие на детето си, но не му пускам облаци в лицето естествено.

# 687
Какво мислите за тази оферта?
Струва ли си?
Всичко ли има комплекта?
Знам че няма гаранция, но търся нещо по-евтино.
Иначе да кажа, че преди като питах, приятелката ми си взе комплекта с две цигари и е много доволна. Simple Smile

# 688
Щом няма гаранция, не си струва  Peace това е моето мнение.

# 689
  • Пловдив
За коя оферта говориш/пишеш? Онази за 22 или за 30лв?

EDIT: Всъщност няма почти никакво значение. И двете оферти са почти буклук.

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 23:46 от ra4eto_hi

Общи условия

Активация на акаунт