Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 3

• 36 882
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Миоки,   bouquet
Без малко да ви изтърва.

Помоооощ..... От вчера следобед ми изчезна удара. Изведнъж спрях да го усещам  и дърпам като луда докато усетя нещо. Все още съм с готовата течност. Заредих батерията, почистих леко главата и накрайника и пак нищо. А в началото усещах хубав удар, даже си мислих че трябва да разредя още течността. Може ли от престоя да на течността да намалява удара?
И много ми изсъхва устата. Някъде бях срещала нещо по въпроса. Може ли отговор защо се получава така?

Mioki, благодаря за новата тема!

Ели, почисти внимателно самата батерия там, където я включваш. Развинти леко главата и пак я навий, като внимаваш да не пренатегнеш. Дръпни няколко пъти на сухо. Може нещо да се е задавила. И не дърпай силно,  от това ударът няма да се увеличи. Лекичко.
Съхненето е от течността. Пий повече вода. При някои хора постепенно минава, без да сменяш течността. При други - при смяна на течността.

# 31
Да, при мен се оправиха нещата като смених Деканг с ФА. На Деканг течностите са с по-голямо процентно съдържание на PG, а чисто VG не мога да изпарявам, много ми е кухо, пък от PG много сухо  Laughing

# 32
И мен в началото ми дращеше гърлото. Не знам дали е от Деканг или просто свикнах. В момента изпарявам чисто PG  и не ми е сухо.

# 33
  • Русе
Не се оправи удара Sad Не знам на кого е готовата течност.
Дали Мах Бленд-а ще е станал? На два дена е  newsm78

И как да сменя течността? Наполовина е пълен карта.

# 34
# 35
Ели_дечкин, не започвай още макс бленда, не е станал. За удара...смени карта или главата. Не помня с какъв изпарител си, но не е в течността проблема мисля.

# 36
Не се оправи удара Sad Не знам на кого е готовата течност.
Дали Мах Бленд-а ще е станал? На два дена е  newsm78

И как да сменя течността? Наполовина е пълен карта.

Не се знае дали липсата на удар е от течността. Имаш ли пара? Ако имаш - значи може би наистина ти идва слаба и трябва да опиташ с друга течност-
Ако нямаш и пара, значи едва ли е от течността, а от карта или от батерията. Опитай с другата батерия - ако с нея имаш удар и пара, обади се за рекламация. Ако пак нямаш, може би проблемът е в карта. Изтегли течността със спринцовка, развий главата, продухай тръбичката, отдолу нагоре /под долу имам предвид резбата към батерията/. Избърши главата, завий я и опитай пак. Обърни няколко пъти карта, за да се намокри фитила, дръпни няколко пъти, без да активираш батерията. Ако пак нямаш удар и пара, в краен случай смени главата. /пак обърни няколко пъти и т.н. /
Все едно от нещата трябва да даде резултат.

# 37
  • Русе
Т2 май беше. Ще сменя главата че нямам друг карт.
Пара имам  доста. Ще пробвам да сменя главата и дано има ефект.
Ще изкарам днес и утре така Sad Кофти защото не ме засища и постоянно ми се пуши, а вече нямам аналогови цигари

# 38
Т2 май беше. Ще сменя главата че нямам друг карт.
Пара имам  доста. Ще пробвам да сменя главата и дано има ефект.
Ще изкарам днес и утре така Sad Кофти защото не ме засища и постоянно ми се пуши, а вече нямам аналогови цигари

Имам чувството, че течността ти е слаба, а не е работата в карта.

# 39
  • Русе
Днес й сложих 2 капки база 26, направо в карта. Сега пък ми дере гърлото...Sad

Яд ме е на мен че не намерих време да отида до тукашния магазин и да пробвам разни аромати...Утре ще намеря време!

# 40
26мг си е бая силна. Кажи с какво разполагаш като течности/бази, да измислим нещо.

# 41
  • София
Бръмнала съм от работа и нямам време да ви чета , но искам да питам някой ползва ли цигара Joyetech - eGo-T Upgrade   нашата е такава  Rolling Eyes ,мъжа ми си я пуши с кеф и аз подръпвам от време на време  Mr. Green , но много ме е страх после да не се окажат електронните по вредни от самите цигари  newsm78

# 42
Бръмнала съм от работа и нямам време да ви чета , но искам да питам някой ползва ли цигара Joyetech - eGo-T Upgrade   нашата е такава  Rolling Eyes ,мъжа ми си я пуши с кеф и аз подръпвам от време на време  Mr. Green , но много ме е страх после да не се окажат електронните по вредни от самите цигари  newsm78

Доколкото не са в употреба достатъчно отдавна, никой не може да ти каже дали не са също толкова вредни, поне за самия пушач.

Но ето пак цитат от друг форум

Вредни ли са електронните цигари?
Не и да. Електронните цигари също съдържат никотин, т.е. няма да намалите рисковете за здравето, до които води той (а те са относително малки в сравнение с вредите от въглеродния оксид, катраните и няколкото стотин канцерогена в една тютюнева цигара). Останалите съставки са микс (може да липсват една или две от първите съставки) от пропилен гликол, растителен глицерин, дестилирана вода, аромат и химически чист никотин.
Пропилен гликол има в почти всякаква козметика, лекарства, води за усти и пасти за зъби, използва се изключително много в тютюневата промишленост. Вреден е в особено големи количества, но говорим за случаи, в които го пиете от бутилка, а не изпарявате. Алергии към него има, но рядко, обикновено хората ще знаят за тях, понеже няма да могат да ползват милионите продукти, в чиято основа стои той. Пропилен гликолът е биоразградим, не се натрупва в организма.
 Глицеринът е въглехидрат, биоразградим, леко сладникав, по-гъст от пропилен гликола и дава повече пара от него. не всички атомайзери работят добре с него, в чист вид е просто твърде гъст за ползване за течност, затова се меша с вода. Дали вреден? Колкото и захарта... така де - нито едно изследване не е показало вреда, то и затова това е другата най-популярна съставка за всякакви готварски, козметични, дентални, интимни (да, лубрикантите на водна основа са с глицерин) и какви ли не продукти.
 Водата си е вода, изпарена - пак е вода.
 Ароматите - ей тук е може би най-голямата дупка в течностите за електронни цигари. Купувайки от неизвестен производител, рискувате първо някоя от горните съставки да не е чиста, второ - ароматът да е предназначен да речем за ароматизатори за баня. Което е непроследимо без скъпи и трудни изследвания на всяка една течност, а такива дори лекарствата не минават. Затова - дръжте се за известните производители и не се доверявайте бързо на марки, които са се появили преди няколко дена, и особено такива, чието наличие на лаборатория не може да проверите.
 Никотин - никотин, чист, прах, може да ви убие, ако си пъхнете ръката в него. Не разливайте течности по себе си и ги пазете от деца, никотинът в големи количества е смъртоносен и се усвоява през кожата, лигавицата и въобще - при всякакъв контакт с тялото ви (е, в различна степен, но все пак).
 Вредни вещества - нитрозамини, тежки метали и т.н. поне в течностите на Dekang и FlavourArt няма. Почти всеки читав производител е длъжен при поискване да предостави такива изследвания. За наше успокоение сме правили на Dekang течност - 0, 0, 0, 0, 0... както се и очакваше.
Колкото до вредата от електронните цигари - вижте това, понеже никой журналист у нас не си прави труда да чете, преведе и публикува нещо толкова "несензационно":
 http://www.escardio....art-damage.aspx
 Най-просто казано - е-цигарите не нанасят вреди на сърдечната система. Останалото може и с Google Translate

По-синтезирана информация от тази едва ли ще намериш.

# 43
  • София
отново благодаря , но има ли и други с такъв вид цигара като нашата  Simple Smile

# 44
отново благодаря , но има ли и други с такъв вид цигара като нашата  Simple Smile

Мисля, че повечето сме с батерии ego-T, но ползваме с батериите различни видове изпарителни устройства, което не се отразява на вредността на течността.

Общи условия

Активация на акаунт