Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 3

• 37 844
  • 739
  •   2
Отговори
# 45
  • Русе
Mioki, имам база 0 и база 26, и един Мах Бленд като аромат. И готовата Вирджиния.
И днес не остана време да отида до магазина Sad
Продължавам с мъките. Не че са големи, свиква се  Mr. Green
Но много ме сърбят ръчичките да подкарам Мах Бленда...

# 46
Mioki, имам база 0 и база 26, и един Мах Бленд като аромат. И готовата Вирджиния.
И днес не остана време да отида до магазина Sad
Продължавам с мъките. Не че са големи, свиква се  Mr. Green
Но много ме сърбят ръчичките да подкарам Мах Бленда...
А тази Вирджиния колко мг е? Дай снимка на шишето.
Ако знаеш колко мг е може да сметнем колко капки база да добавиш, че да се засили. Е, ще се разреди малко ама поне няма да ти дере.
МаксБленда на колко дни стана? След 5-ия става за изпаряване. Не е върха, но става.

# 47
  • Русе
18. Разредих я аз. В предната тема ме посъветваха и аз я разредих до към 11. Не е на ФА течността а сега няма как да я снимам че оня ден малките говеда изядоха фотоапарата.
В петък следобяд го забърках Мах-а.
Мерси за съдействието но не виждам какво мога да направя сега. Ще си трая. А как ми се пуши истинска..... Crazy

# 48
Е ми пафни си го (максбленда), поне може да го опиташ, с ясното съзнание, че ще стане по-добър Wink
Ако чак толкова ти се пуши истинска, пални си, няма да свърши света, но съм доста сигурна, че няма да те изкефи Simple Smile

# 49
18. Разредих я аз. В предната тема ме посъветваха и аз я разредих до към 11. Не е на ФА течността а сега няма как да я снимам че оня ден малките говеда изядоха фотоапарата.
В петък следобяд го забърках Мах-а.
Мерси за съдействието но не виждам какво мога да направя сега. Ще си трая. А как ми се пуши истинска..... Crazy

Eли, вземи да го опиташ този Мах. Станал, не станал - може да ти хареса повече от това, което имаш в момента, и малко да ти засити нуждата от цигари.

# 50
  • Русе
Имам още малко в карта и ще зареда Мах-а. И главата ще сменя че вчера беше пълно и не ми се играеше.
Едва ли ще е по-гаден от Вирджинията  Sick

# 51
Имам още малко в карта и ще зареда Мах-а. И главата ще сменя че вчера беше пълно и не ми се играеше.
Едва ли ще е по-гаден от Вирджинията  Sick

Не бързай да сменяш главата, едва ли за един ден се е прецакала. Първо сложи мъничко от Макса, така че да ти позволява да смениш главата, въпреки че има течност в карта. Обърни няколко пъти, опитай със старата глава. Ако все така нищо не усещаш, чак тогава сменяй главата.

# 52
  • Русе

Първо сложи мъничко от Макса, така че да ти позволява да смениш главата, въпреки че има течност в карта.

Това не го схванах  newsm78
Искам да излея цялата течност ( има към о,2 мл.) и да измия карта. Каква е процедурата?

# 53
изливаш каквото изтече, развиваш всичко от карта и попиваш със салфетка хубаво. Не мий с вода, защото ще трябва да чакаш да съхне, освен ако не си решила да смениш главата.
После завиваш и пълниш.  Peace
Идеята е да не пълниш карта до горе, а да сипеш малко от новата течност, така че да можеш да смениш главата без да изливаш течността. Ще ти свърши работа и една спринцовка, с която да изтеглиш течността, ако няма да я хвърляш.

# 54
Аз пък винаги мия и след това си правя драй бърн и от водата по фиитила не остава нищо. Останалото си го подсушавам със салфетка.

# 55
Ами не виждам смисъл от тази процедура винаги при смяна на течности, освен, ако старата течност е наложително да не се усеща грам.

# 56
Въпрос към тези, които намалиха до 2-3 или напълно отказаха цигарите, чрез изпаряване. Наддадохте ли някой и друг килограм? Или изобщо някакви промени в теглото?

# 57
  • Русе
Първите два-три дена ми се беше увеличил много апетита (пуших по 2-3 цигари на ден). Като че ли вчера вече не ми се ядеше повече от обикновено. Така или иначе съм ходещ скелет, някой и друг кг. няма да ми проличи  Mr. Green
Доволно си пафкам Макс-а. Мммм, той бил страхотен. Може би носи на 1-2 капки по-наситен аромат но и така е добре. Излях течността, пообърсах колкото можах но не смених главата.Не знам защо  newsm78
Удар пак няма и определено 10 мг. не са моя концентрат. След малко ще си забъркам 11 или 12.
Мдааа, подлудях с тия цигари  Mr. Green
 Hug

# 58
-True Blue-, аз не съм напълняла след като минах на електричка.

Ели, не му слагай повече капки, че да не стане прекалено. Като отлежи още, ще му се уплътни вкуса. Направи си още едно шишенце което да втасва, докато си пуфкаш това.   Peace

# 59
Здравейте,
обръщам се към вас с молба за помощ. Не съм пушач и нищо не разбирам съответно от електронни цигари, но мъжът ми ми постави задача днес да му поръчам такава. Попрочетох по темичките,които сте писали, но пак не стигнах до никъде. Някой може ли да им помогне, от електронните магазини които сте посочили, да ми дадете насока за някакъв класически модел цигара, течности, батерии, цели комплекти ли и аз не знам, какво точно да поръчам.
Много ще съм Ви благодарна за насоките.

Общи условия

Активация на акаунт