Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 163

• 37 070
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Както Хриси вчера,както винаги остроумно отбеляза,снимките са започнали и дано завалийката Енгин да е разбрал,че участва във филма,та да се е явил на снимачната площадка!

# 46
  • Варна
Е, връО! Ега ти мистериозните 20 минути. Simple Smile)) Щом и Туба не потвърждава, че участва, а снимки вече текат, кой се снима в този сериал? Simple Smile))
Маричке,караш ме да се смея с глас Joy
А тая снимка в костюма е мисля от някаква благотворителна вечер по време на КВФ и Фърат беше с него Thinking
Ани,аз малко със закъснение,но бях пуснала една антивирусна програма и направо ви изпуснах дирите,та искам да кажа,че според мен не е съвсем вярно,че КВФ не получи заслуженото-ами две години!!! неизменно на първо място по рейтинг-това е нещо нечувано.Това означава,че много хора са го видели,който има сетива го е почувствал,нещо все е останало в съзнанието(дано) на хората,Берен ,Енгин и Каан получиха награди за най-добър актьор.

Съгласна..но само за зрителите беше №1 ooooh!
другите /кинокритици най-вече/ се правеха на разсеяни ooooh!
и награди получиха само където зрителя решаваше това...
да не говорим,че по-никакъв начин не го рекламираха...

# 47
Тъй както казах,днес съм зла и ще ви кажа,че вече това спрягане на партньори за Туба започва да ми лази по нервите.Както знаете аз съм неин фен,но все пак да се поставя на пиедестал и да се спрягат имена на изключителни актьори около нейното като израз на голямо благоволение,като някакви придатъци, вече започва да ме изнервя леееко.

# 48
Аз се зазяпах във фотогалерията им. Simple Smile
Снимки от "Ездачи", дето го снимат тук...

http://www.tvaktuel.com/galeri/403-1-atlilar-1-bolum-fotograflari.html
http://www.tvaktuel.com/galeri/388-1-atlilar-dizisinin-set-fotograflari.html

... и снимка на актрисата, която обещаха от нашето Ел...
http://www.tvaktuel.com/galeri/383-1-fahriye-evcen-bulgaristan-e … gisi-pozlari.html

# 49
Ани,аз малко със закъснение,но бях пуснала една антивирусна програма и направо ви изпуснах дирите,та искам да кажа,че според мен не е съвсем вярно,че КВФ не получи заслуженото-ами две години!!! неизменно на първо място по рейтинг-това е нещо нечувано.Това означава,че много хора са го видели,който има сетива го е почувствал,нещо все е останало в съзнанието(дано) на хората,Берен ,Енгин и Каан получиха награди за най-добър актьор.

Това ние си го знаем. Аз говоря за официално признание - най-добър сериал за сезона, да речем в някаква институция, оценяваща сериалите в Турция... знам ли. Simple Smile Освен това ми липсват интервютата с актьорите. Има такива за АБО и нищо за КВФ. Освен арабското, де...

# 50
Хе! В ездачите участва "сестрата" на Берен (забравих вече името на героинята и) от ЩЗ. Simple Smile

# 51
Е, връО! Ега ти мистериозните 20 минути. Simple Smile)) Щом и Туба не потвърждава, че участва, а снимки вече текат, кой се снима в този сериал? Simple Smile))
Маричке,караш ме да се смея с глас Joy
А тая снимка в костюма е мисля от някаква благотворителна вечер по време на КВФ и Фърат беше с него Thinking

Съгласна..но само за зрителите беше №1 ooooh!
другите /кинокритици най-вече/ се правеха на разсеяни ooooh!
и награди получиха само където зрителя решаваше това...
да не говорим,че по-никакъв начин не го рекламираха...

Благодаря за инфото. С останалия коментар за критиката и пр. съм съгласна, както винаги. Simple Smile) Гив ми файф (намигванка). Simple Smile)

Много образователна тая фотогалерия. Simple Smile)) Открих и Гюленгюл и Бахар... Simple Smile))

Добре и се е отразило на "Бахар" напускането на Гюзелюрт. (намигванка) Simple Smile)) Зад нея - сладура от БЧ и Караилан... как гледа.... Simple Smile)

# 52
На мен пък честно да ти кажа не ми липсват такива интервюта-каквото имаха да кажат,те го казаха във филма.Иначе не чакам,че някой в такова интервю ще сподели искрено своите чувства и отношение спрямо другите участници-е,какво от това като Берен каза,че са много добри приятели с Енгин-някъде да си ги видяла по приятелски да купонясват или нещо друго?И какво от това например,че ще видим пияната Есра да се прегръща с Берен?Аз в никакъв случай не искам Енгин да ми се обяснява по вестници и телевизии за това кого обича или е обичал и защо аджеба вече не го обича.Какво ме интересува с кого си ляга?Интересно би било да го чуем какво мисли по принцип за човешките отношения,за религията,за книгите които чете.По-добре да следим какво и как играят,да си коментираме нашите впечатления,пък те да правят и мислят каквото си искат.

# 53
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bKYG2iEwqwM

velijana, ето ги и на видео...Някои си търсят така популярността - да са живи и здрави....

# 54
Марианка,аз още снощи си изказах мнението за набраните сиви панталонки и сиви чепички  на Кенан,а за двуредното му сако -както казват хората думите не стигат.Но,каквото човек си направи сам и най-големият му враг не може да стори!

# 55
На мен пък честно да ти кажа не ми липсват такива интервюта-каквото имаха да кажат,те го казаха във филма.Иначе не чакам,че някой в такова интервю ще сподели искрено своите чувства и отношение спрямо другите участници-е,какво от това като Берен каза,че са много добри приятели с Енгин-някъде да си ги видяла по приятелски да купонясват или нещо друго?И какво от това например,че ще видим пияната Есра да се прегръща с Берен?Аз в никакъв случай не искам Енгин да ми се обяснява по вестници и телевизии за това кого обича или е обичал и защо аджеба вече не го обича.Какво ме интересува с кого си ляга?Интересно би било да го чуем какво мисли по принцип за човешките отношения,за религията,за книгите които чете.По-добре да следим какво и как играят,да си коментираме нашите впечатления,пък те да правят и мислят каквото си искат.

Хименно! Simple Smile) Малкото инфо, което имаме лично за Енгин, идва от интервютата му около АБО - за това кака той възприема образа на героя си, как той би постъпил/не би постъпил, какво е отношението му към хората, подложени на насилие и пр... Точно тази информация липсва напълно около и след създаването на КВФ. А хората се развиват, променят... променят се вижданията им, отношението им към един или друг проблем. Ако имаше интервюта, все нещо щеше да се разбере за самите изпълнители покрай професионалните въпроси. Но интервюта няма.

# 56
  • Варна

velijana, ето ги и на видео...Някои си търсят така популярността - да са живи и здрави....[/b][/center]

E,тез да има начин няма да слизат от вестниците,а за нашия човек сме я докарали да се молим за една снимка .......... ooooh!Ама те и за това си се харесаха...е друго си е в лимузина  Sick
Енгин и лимузина .... Joy дори не мога да си го представя   Laughing

# 57
Сега като се замисля,това май е световна практика никой актьор да не се обяснява за самите роли,които е изиграл.По-скоро папараци и жълти журналисти ровичкат из личния им живот,но някой актьор да е седнал да обсъжда героите си и партньорите си на екрана аз поне в момента не се сещам.Или пък ако някой каже нещо за друг актьор то ще са възхищения и нищо искрено.

# 58
Ей на това му викам аз качествено изображение!

http://www.tvaktuel.com/galeri/171-3-fatmagul39un-sucu-ne-42blm.html
http://www.tvaktuel.com/galeri/171-9-fatmagul39un-sucu-ne-42blm.html

Пак от същата фотогалерия.

# 59
Ани,за един мъж може би говори много колата,която кара.Енгин не съм го видяла в лимузина или Ламборджини,но пък кара полуспортен Мерцедес.А това говори за човек,който е  много уравновесен,силен,който знае цената си,не иска да впечатлява никого с външни неща,същевременно не е сухар.

Общи условия

Активация на акаунт