Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 163

• 37 106
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Ани,за един мъж може би говори много колата,която кара.Енгин не съм го видяла в лимузина или Ламборджини,но пък кара полуспортен Мерцедес.А това говори за човек,който е  много уравновесен,силен,който знае цената си,не иска да впечатлява никого с външни неща,същевременно не е сухар.

О, благодаря за този коментар. Simple Smile Аз нищо не разбирам от коли и от значението им за охарактеризиране на мъжа, който ги кара. Сега съм светната вече! Simple Smile  Hug

# 61
  • Пловдив

Engin Akyürek hayranlarını çok sevindirecek iddia!
10 Kasım 2012 Cumartesi 11:25:52

Engin Akyürek'in Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı 20 Dakika dizisinde yer alacağı iddiaları ortaya atıldı.

Tuba Büyüküstün, İlker Aksun, İpek Bilgin, Bülent Emin Yarar ve Barış Falay'ın isimleri daha önce belli olmuştu.

Engin Akyürek'in de diziye dahil olduğu ve ilerleyen günlerde açıklama yapılacağı öğrenildi.

20 Dakika dizisinin çekimleri devam ederken, Engin Akyürek'li sahnelerin ekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Пак същата новина - не може да се постне линка, за това го копирах. От http://www.televizyongazetesi.com е. В колонка Dizi е....Второто....

# 62
Една моя любима песен за приятен обяд

# 63
  • Варна
Ани,за един мъж може би говори много колата,която кара.Енгин не съм го видяла в лимузина или Ламборджини,но пък кара полуспортен Мерцедес.А това говори за човек,който е  много уравновесен,силен,който знае цената си,не иска да впечатлява никого с външни неща,същевременно не е сухар.
Правилно,колата е важна за един мъж и Енгин си кара хубава кола,но отношението му към останалите вещи-особено дрехи/да не говорим за раничката му Wink/,показва  Thinkingче не държи на материалните си притежания и не му пука какво мислят другите за това Laughing
Кенан и Берен често се разхождат с тая лимузина ми се струва newsm78, а Кенан и той се мъчи да мине за модна икона...явно Sick

благодаря за хубавия обеден поздрав..

# 64

Engin Akyürek hayranlarını çok sevindirecek iddia!
10 Kasım 2012 Cumartesi 11:25:52
Engin Akyürek'in Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı 20 Dakika dizisinde yer alacağı iddiaları ortaya atıldı.
Tuba Büyüküstün, İlker Aksun, İpek Bilgin, Bülent Emin Yarar ve Barış Falay'ın isimleri daha önce belli olmuştu.
Engin Akyürek'in de diziye dahil olduğu ve ilerleyen günlerde açıklama yapılacağı öğrenildi.
20 Dakika dizisinin çekimleri devam ederken, Engin Akyürek'li sahnelerin ekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Пак същата новина - не може да се постне линка, за това го копирах. От http://www.televizyongazetesi.com е. В колонка Dizi е....Второто....

Оф, беееееее

Но винаги има надежда! Simple Smile (намигванка)

# 65
Ох,ако това е наистина окончателния актьорски състав-наистина е много силен.Дано им се получат нещата.

Марианка,мога ли да копирам твоя пост в темата за 20 мин?

# 66
Привет в този съботен и мрачен ден, но пък тук си ни е топло и весело
Милкарадева и аз не харесах американската версия,но се каня да изгледам френската казват че  е много по-добра.Но заради Енгин се надявам да се получи наистина стойностен сериал.Аз се научих да не тръгвам с голямата кошница/или поне така си мисля/,но да видим и тогава
Продължавам с 18 еп ,че снощи бях прегазена от умора

# 67
  • Пловдив
Ох,ако това е наистина окончателния актьорски състав-наистина е много силен.Дано им се получат нещата.

Марианка,мога ли да копирам твоя пост в темата за 20 мин?

Можееее...

# 68
Привет, Кики! Simple Smile)

Аз се отнесох с тая галерия. Насмотах сумА ти снимчета. Simple Smile) Вкл. и от "Игра на тронове" - обичам Шон Бийн - справя се с лекота и с положителни и с отрицателни роли, а пък "Песен за огън и лед" ми е любимото фентъзи. Simple Smile) И там чакам - да бъде довършена книгата... Оказва се, че животът е едно голяяяямо чакане. (намигванка) Simple Smile))

# 69
  • Пловдив

Започва се...

# 70
  • Пловдив

Страхотна игра на всички. Внушителни моменти. той затова и Каан/Ердоан взе награда - 1 място за поддържаща роля...

# 71

Добър ден момичета и честита ни нова тема !

Добре съм ви заварила - ако още малко продължа да чета / всичко чинно от снощи  до този момент / и ще я преполовите

Ама ...пак има новини, на които - докато не видя началните надписи на епизод 1 от "20 минути" - чак тогава ще повярвам.

То изчетох почти 12 страници х 20 поста и вече се "обърках" на кого -какво щях да отговарям. Ъ..ъ мисълта ми се отнесе като вятър нанякъде си...

Връщам се назад - за да копирам постовете, че да се подсетите и вие за какво ще иде реч и дума.

# 72
Толкова отвратителен нет не съм имала от времето на он лайн гледането на КВФ Close

Относно новината а данооо ! Иначе освен Енгин и Туба никой от астанлите не  съм виждала ,ама това няма никакво значение.Този ,на който ще обърна специално внимание е там Wink

Каан е страхотен актьор ,а от малкото снимки за него ми изглежда и зевзек,т.е майтапчия и готин човек.Много ми се ще да го видя и него в главна роля.Беше споменато,че ще го играе полицай някъде  newsm78,но може и да бъркам/даже е по -вероятно/
 Хриси
Скрит текст:
Радвам се че ни навестяваш.Липсва ми чувството ти за хумор ,но надничам и в др тема и както винаги падам от смях Laughing

# 73
Кики, избирай, ако е това, което искаш. Ако ли не, продължавам да си играйкам. Simple Smile

Скрит текст:

# 74
Привет, Марта! Simple Smile)

Я, кой дошъл... (намигванка)

Общи условия

Активация на акаунт