Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 163

• 37 111
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Марица
Скрит текст:
Последната е тамаам .Сега очаквам и да ми кажеш как да я сложа като гифче

# 76
  • Пловдив

Без думи...А Фатмагюл - майстор на плюенето...

# 77

Без думи...А Фатмагюл - майстор на плюенето...

hahaha  Joy Ти остави, но има и такова състезание... ще я номинираме за награда там... Simple Smile))

# 78
  • Пловдив

Ох...Пипна го и не умря....

# 79

Ох...Пипна го и не умря....

Joy Днес си решила да ме убиеш с коментари. Simple Smile)) Тя затова ли толкова време се боеше да го пипне? За да не я затворят за убийство? (намигванка) Simple Smile))

# 80
  • Пловдив

Феновете на Е.А. ще са доволни - от фейса на Engin Akyurek fans in the Middle East. Говорим за неговото участие...в "20 минути". Нищо ново, остава да го подтвърди някой... Я от Star.tv, я някой от кораба-майка.

Скрит текст:
Engin Akyürek fans are going to be really happy!

There have been news about Eng
in Akyürek and Tuba Büyüküstün being partners in the new series ' 20 Dakika '
The actors and actresses that will definitely take place in the new series are; Tuba Büyüküstün, İlker Aksun, İpek Bilgin, Bülent Emin Yarar and Barış Falay. While the filming of ' 20 Dakika ' is carrying on, the negotiating with Engin Akyurek is carried on as well and in a few days the scenes that Engin Akyürek will be taking part in is going to be filmed at the next couple of days .

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 15:23 от mariana51

# 81
Момичета, при обсъждането на вземането на решенията за женитба, ви бях задала въпрос - дали Фатмагюл не е таяла мъничко надежда, че Керим е взел решението да се ожени за нея под въздействието на възхищението, което и показа в деня/вечерта на годежа? Как мислите? newsm78
Питам, защото и се догади в момента, когато видя Мюнир да му връчва плика с парите... а сега упорито продължава да го нарича мръсник и мерзавец, въпреки, че вече знае, че той не я е насилвал (макар и да отрича всичките му положителни качества, показани пред нея). Та, мисълта ми е, че тя не иска да му прости освен всичко останало и точно това вземане на "мръсния" плик. С този жест той я "обиди", демек - купили са съгласието му, не е имало поне мъничко чувство в решението му.

Сега Керим я гледа възмутено, ама няма начин да не се е сетила пак за плика (по повод сватбата на Мелтем), казвайки му, че е омъжена за мръсник.

Значи ...да си кажа и аз.

Въобще не мисля, че тя е приела "неговите" думи за това, че не я е насилвал за истина и, че му е повярвала.

За оправдание, за "намаляване" на вината му, за "всичко" друго - но,че казва истината - абсолютно  и категорично - не !

Този факт, тя го прие - чак когато започна да му вярва и да му има доверие. И да го "разграничава и отделя" от другите.  Опозна го, разбра го и му повярва... пък после и неусетно се влюби.

Ще сложа само тези кадри / ще се сетите за момента и разговорът / и смисълът им.

Ето я разликата - вярва му и го обича / ама, май още не знае, че чувството и е точно любов /.

Дори смята, че двата абсолютно еднакви брака / по това, че са уредени и насила осъществени / - не си приличат. Били различни !?

За Фатмагюл - категорично и неподлежащо на съмнение доказателство, че Керим не я е докосвал няма. Тя припадна, думите на Вурал - въобще не са в сметката, единствено е това - повярва на Керим, на неговите думи, на любовта му, че са истински. И това е най-важното.

ако бях аз - такъв трети сезон бих "врътнала" - точно с "такива" спомени - препратки към "преди".  Боже, боже - представяте ли си Фатмагюл в ролята на г-жа Тамам .

И за плюенето, и за обидите, и за "мижитурката" и за каквото се сетите. Колко торти ще има да прави за "извинения" и прочие неща.

# 82
  • София
Здравейте, wavey  момичета!
Марианка,  smile3525 за новата тема!

Тези 20-минути започват да омръзват преди да са почнали!  Laughing Няма ли кой да каже тука има, тука нема  #Crazy #Crazy #Crazy Аман,бе !!! Joy Joy Joy

Ердоааааан! Ако я докоснеш, ще те убия! Не я докосвай!
Фатмагюл? Ти добре ли си? Направиха ли ти нещо?

Скрит текст:
Керим – Не те е послушала.
Фатмагюл – Не ме е грижа. Направих каквото трябваше. Сърцето ми бие спокойно. -виждат се светлини на автомобилни фарове, шум от спиране на коли...Какво става?
Керим – Влизай вътре. Заключи вратата и не излизай. Заключи! Какво става, какво искате? Махай се, бе! Махай се от тук! Пусни ме, бе! Пусни ме!
Фатмагюл – Ела тук! Тичай, тичай, тичай…Влизай тук. Влизай и сядай. Не мърдай от тук, чу ли?
Керим – Пуснете ме, бе! Пуснете ме! Ердоан! Ако я докоснеш, ще те убия! Не я докосвай!
Фатмагюл – Полицията… Полицията…
Керим –Ердоааааан! Ердоан! Не я докосвай!
Ердоан – Ах ти никаквице!
Керим – Махни си ръцете! Фатмагюл!
Ердоан – Ако проговориш отново, ще ти отрежа езика! Ще го отрежа и ще ти го дам да го изядеш, разбра ли? Ах ти малка…
Керим – Ердоааааан!
Фатмагюл – Изчезвай, мръснико! Изчезвай, кучи сине! Изчезвай! Изчезвай!
Мурат – Лельо, лельо…
Фатмагюл – Не идвай, Мурат! Не идвай!
Ердоан –Кълна се, ще те убия, ако проговориш отново! Ще избия и семейството ти, разбра ли? Ще ви избия до крак! Затова си събирай акъла и си трай! Хайде, хайде! Хайде!
Фатмагюл – Да пукнете дано! Пукнете! Да пукнете дано! Пукнете всички! Пукнете! Пукнете!

Отива при Керим…Ставай! Ставай. Само не умирай! Отвори си очите! Хайде, стани. Стани.
Керим – Фатмагюл? Ти добре ли си? Направиха ли ти нещо?
Фатмагюл – Бяха те. Онези двамата бяха тук.
Керим – Ще ги убия. Ще го убия.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 16:06 от Dilemi

# 83
Един пребит и все пак красив Керим...

# 84
  • Разград
Добро утро   food010.

... Туба не е подтвърдила, така както Берен в интервю - нещо за нов проект. Все казва - чета по вестниците.
Тук, пише, че в това видео Туба говори за сериала:
http://www.youtube.com/watch?v=e9II4TlE94A

http://www.trvikipedi.org/20-dakika-dizisi-oyunculari-resimleri-konusu-fragmani/

Вчера случайно попаднах на едно преведено от Бебо интервю на Едже, малко преди финалните серии. Ще го постна в спойлер, за тези които са го пропуснали. Мен лично ме е яд, че Едже не го даде малко по-рано, та да затворим с него устата на един хейтър, който много ни дразнеше по онова време:

Хубав уикенд.
Казва, че на този етап е заета с децата си и нищо не може да каже....А не че ще играе в "20 минути". Не подтвърждава.

Това интервю от видеото на Туба е старо, още от времето на Пленителката е. Доколкото си спомням в интервюто се говори за децата аутисти на коята кампания Туба е лице.

# 85

Значи ...да си кажа и аз.
Въобще не мисля, че тя е приела "неговите" думи за това, че не я е насилвал за истина и, че му е повярвала.
 За оправдание, за "намаляване" на вината му, за "всичко" друго - но,че казва истината - абсолютно  и категорично - не !
Този факт, тя го прие - чак когато започна да му вярва и да му има доверие. И да го "разграничава и отделя" от другите.  Опозна го, разбра го и му повярва... пък после и неусетно се влюби.
...
  ако бях аз - такъв трети сезон бих "врътнала" - точно с "такива" спомени - препратки към "преди".  Боже, боже - представяте ли си Фатмагюл в ролята на г-жа Тамам .
И за плюенето, и за обидите, и за "мижитурката" и за каквото се сетите. Колко торти ще има да прави за "извинения" и прочие неща.

Peace Приех, че съм прекалено фантазьорски настроена и търся под вола теле! Simple Smile))

Това г-жа Тамам направо ме изкефи. Simple Smile)))))) И връткането на торти за извинение - също. Simple Smile))

# 86
  • Пловдив

Хайде - попарени надежди. От Engin Akyurek USA Fans.

В последните няколко дни се говори отново за този сериал. Новините, че Е.А. ще бъде водещ актьор в "20 минути" - НЕ Е ВЯРНО. От ArtIstanbul - ПР групата на Енгин.

Аман вече - все качествени източници уж...Вестници, ел.издания, фейсове, форуми....Каквото - такова.

# 87
Привет, Дилеми! Simple Smile)

Ох, амам-аман, зор заман! Simple Smile) То станаха 200 г. чакане за някакви си 20 минутки... ега ти! Simple Smile

# 88
Ами тя тази ПР група мълчи мълчи и изведнъж хоп се ...... на метеното /извинете /.Ами излезте и кажете не няма да се снима в този филм-скоро не го чакайте или г-н Акюрек е в процес на преговори за друг сериал или нещо съществено ,то в Мосад няма такава тайна .Ох че се ядосах отиам да си гледам серийката за утеха Tired

И тези от Саббах преди да сложат нещо поне да проверят -да отидат на място или от достоверен източник да поискат инфо.Някой играе игрички ама да видим кой Close

# 89
аааааааааааа
Почвам да пищя! Simple Smile))

Щом е от ПР на Енгин, зачеркваме минутите и почваме отначало броенето на часове, дни, месеци, годинииииииииии Валидолчето ми! Simple Smile))))))

Общи условия

Активация на акаунт