Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 163

• 37 116
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Ами тя тази ПР група мълчи мълчи и изведнъж хоп се ...... на метеното /извинете /.Ами излезте и кажете не няма да се снима в този филм-скоро не го чакайте или г-н Акюрек е в процес на преговори за друг сериал или нещо съществено ,то в Мосад няма такава тайна .Ох че се ядосах отиам да си гледам серийката за утеха Tired

Ама пък си кипра с това подписче! Simple Smile)) Hug Гледкай. Аз се напищях, турнах валидолче под езика и сега мога да гледам кротко. Simple Smile)) (намигванка)

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 15:55 от marytza

# 91
  • София
Но моля те разбери…Разбери, че не съм един от тях. Само ако можеше да ми повярваш…
Защото аз не бих могъл да ти навредя. Не мога.

Скрит текст:
Фатмагюл - Като затворя очи,виждам лицето на оня мръсник. Нахлу в дома ми. Отново докосна ръката ми. Но съм добре. Бръкнах в гнездото на змиите, но не се страхувам.
Керим - Фатмагюл, аз не съм един от тях.
Фатмагюл - Кажи го хиляда пъти, и ще ти повярвам.
Керим – Защо ще правят това, ако съм един от тях. Ако все още бях техен приятел, щяхали да го направят?
Фатмагюл – Все още…
Керим - Страхуват се от мен, също колкото и от теб. Защо знаят, че не съм ти навредил.
Фатмагюл – Не се опитвай, да се оправдаеш с това извинение.
Керим – Те не знаят нищо за теб и мен. Мислят, че действаме заедно. Ще станат още по-лоши!
Фатмагюл- Няма никакво „ние”!
Керим– Ние сме от една страна, независимо дали го виждаш или не.
Фатмагюл – Не сме и никога няма да бъдем! И спри да се опитваш да се оправдаваш!
Керим– Никога! Съвестта ми никога няма да се успокои, дажи и да ми простиш!
Фатмагюл – И без това никога няма да стане.
Керим– Добре, виновен съм, защото не можах да те защитя. И няма да мога да си го простя до края на дните  си. Казвал съм ти хиляди пъти. Но моля те разбери…Разбери, че не съм един от тях. Само ако можеше да ми повярваш…Защото аз не бих могъл да ти навредя. Не мога.

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 16:09 от Dilemi

# 92
Това сме ние

# 93

Голям смях му направихме със сина! Simple Smile)) Мерси, имах нужда! Simple Smile))  Hug

# 94
Ами аз се нагиздих нали уж сериал ще почваме та викам малко фасон да вкарам а то бля бля .Неща валидол искам официална информация. Peace
Аз си мислех че има само една  ПР -ка пък те били група ама и какво от това .Ама да му се и не смърфи /както казва моето синче/ работата.Не стават,не само че не му помагат на Енгин ами и му вредят поне да си мълчат Twisted Evil ТЕ да не са от някой конкурнет пратени там аааааааааааа

# 95
И понеже се успокоих, мога да гледам с безразличие синините по тялото на Керимчо...

# 96
  • Пловдив

"Трябва да те види лекар...", "Ще взема болкоуспокояващи. Къде е Мурат?". Ама много са сладки в банята....Ще бъдат и по-сладки след доста време - пак в банята...

# 97
Видя малко грижа от Фатмето и взе да се глезурчи

# 98
  • Варна

олеееелееее ......дали има по-спряган сериал в турското кино  Thinking

да ви кажа според мен вече нямат друг шанс,освен да извадят тежката артилерия т.е. наш Енгинчо ooooh!

# 99
Ами аз се нагиздих нали уж сериал ще почваме та викам малко фасон да вкарам а то бля бля .Неща валидол искам официална информация. Peace
Аз си мислех че има само една  ПР -ка пък те били група ама и какво от това .Ама да му се и не смърфи /както казва моето синче/ работата.Не стават,не само че не му помагат на Енгин ами и му вредят поне да си мълчат Twisted Evil ТЕ да не са от някой конкурнет пратени там аааааааааааа

Не стават!  Hug  Peace  Praynig

Не се ядосвай. Simple Smile)) Виж - събличам ти го, обличам ти го, ач капъ, капат капъ... Simple Smile)

# 100
Баааа си... опатках кутия цигари от сутринта. Sad

Я да му се порадвам - мамин пИсан... и изрисуван... Simple Smile)

# 101

олеееелееее ......дали има по-спряган сериал в турското кино  Thinking

да ви кажа според мен вече нямат друг шанс,освен да извадят тежката артилерия т.е. наш Енгинчо ooooh!

Отказвам вече да го мисля! Simple Smile Отразява ми се зле на финансите. Simple Smile) Днес ще опустоша втора кутия с цигари.

# 102
Айде гледам че време за кафе и ето едно от мен

# 103
Оф, оф, оф! Simple Smile Ама пък е гюзелище на тия гифчета... очетата като скъпоценни камъни - оникс на фона на мрамор... с тия изрисувани мигли... Добре, че си смучкам валидола! Simple Smile)) (намигванка)

# 104
Е,аз пък като гледам в колко часа е написано съобщението от тази Артгрупа-7:19 сутринта в събота на национален празник що ли пък нещо не мога да повярвам на това съобщение?

Общи условия

Активация на акаунт