Паническо разстройство - част 11

• 113 577
  • 702
  •   1
Отговори
# 105
Белла, като ходиш при Мариян питай го и за хипноза. Знам, че прави, но по принцип не я препоръчва......и не само той. Джей Ло, нищо не пишеш за холотропното дишане. Ти поне ходиш по-често от мен. Аз мисля другата седмица да ходя отново. Ама този път съм предупредила Мариян кошчето, или кофичка да има до главата ми Embarassed Че предния път беше кошмарно с това повръщане. #Crazy

# 106
 alinnna Ами аз не съм ходила от края на миналия месец  Embarassed. Засега няма кой знае какъв ефект явно наистина при едни бързо действа при други по бавно. Честно да ти кажа не ми се ходи ама изобщо  Mr. Green, ама трябва че иначееее този страх незнам какво ще го направя  ooooh!. Наистина засега имам много леки подобрения ама неззнам дали е от това или от Шлемника нещо немога да се настроя да вярвам на този вид терапия  Whistling.

# 107
Искам да ви попитам, вие имате ли болки в сърцето. Мен от няколко месеца ме боли самото сърце, присвиваме, бодежи. Вярно аз имам тежко заболяване на сърцето, но там болките са повече в гърдите, а това е самото сърце. Кардиолога ми даде лекарство за тия болки, но нямам никакъв ефект от тях, че и даже зачестяват.   А днес ми се появи едно стягане в гърлото, за първи път ми се случва, от какво ли може да е?

# 108
Джей Ло. Аз споменах, че Мариян ми е приятел от 98 година и така не ме убеди да дишам, защото не вярвах. Само се влачех с тях по сесиите и гледах как хората се лекуват, а аз се страхувах и не вярвах. След разговори с Мартина, разбрах, че съм направило голяма грешка. Още на първата сесия през октомври отидох при Мариян и дишах, като, че ли от това зависи живота ми. Дори аз не си повярвах , че мога. Затова още от първата сесия се почувствах много добре. Да и шлемник пия, но той не е толкова вълшебен, че да ми оправи за един миг проблемите , които през октомври едва ли не ме караха да си мисля, че няма смисъл да живея повече.  Дишай без да се щадиш. Изобщо не си почивай.  Колкото по-интензивно дишаш, толкова ефектът е по-добър.
Гала, стягането в гърлото е нещо нормално за ПР, но тези болки в сърцето? По принцип сърце не боли! Може би по-често трябва да кореспондираш с кардиолога си.

# 109
И аз с тоя мит, че сърце не боли, живях дълго време. Даже си мислех, че е от гърдата ми и ходих по изследвания. Ноооо за жалост са оказа, че сърце си боли, както и всеки друг орган. Наричат се неспецефични болки. Все се надявах, че може да са от ПР, но явно не са за жалост.

# 110
Гала, вероятно си права. Не бих се осмелила да споря за такъв важен орган. Макар, че ми се иска да не си права и да са просто ПА, за да е по-лесно да ги преодолееш.  Някой страдаше по отношение на холотропното дишане в Бургас. Мариян ще е цяла седмица там. Но не смея да коментирам повече, че във фейса, докато коментирахме се оказа, че има баннати, пишещи  от сайта, защото са се осмелили да предоставят полезна информация. Мен също ме предупредиха админите. Явно нямаме право да си помагаме в този сайт, а трябва да си пренасяме информацията във фейса. Ако някой се интересува. Потърсете ме там.

# 111
 Как се казва групата във фейсбук аз пак съм изтървала  newsm78

# 112
Взаимопомощ при ПР

# 113
Взаимопомощ при ПР

Не го намирам  Rolling Eyes. Излиза ми само взаимопомощ при мигрена нищо друго  newsm78

# 114
# 115
 Охххх извинявам се че ви притеснявам обаче като отворя страницата ми изписва това :
Съдържанието в момента не е достъпно
Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница.

# 116
  • Варна
И на мен това ми изписва  Confused

# 117
Не би трябвало. Аз до сега бях там...

# 118
alinnna Не може ли да изпратиш покана или присъединяване  newsm78.Нещо такова иначе не става явно е заключена групата и аз незнам Rolling Eyes

# 119
Здравейте, момичета!Искам да попитам тези от вас ,които приемат антидепресанти заедно с противозачатъчни дали са забелязали някакви промени в цикъла - дали е по -обилен или краткотраен,дали идва точно на датата ,на която е идвал преди и въобще нещо различно.
Благодаря предварително! Peace

Общи условия

Активация на акаунт