отзиви за emag.bg

• 244 752
  • 902
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ваучера е само за някои категории, повечето са уреди за вграждане. При готова поръчка ти изписва ваучера на самата страница с детайлите на поръчката, ако не се лъжа. Или ще ти го пратят на мейла.

# 676
  • София
Аз гледам този телефон - http://www.emag.bg/smartfon-samsung-i8200-galaxy-s3-mini-value-e … rom/pd/DG9ZCBBBM/
Отстрани си пише плюс 10 процента на ваучер. Но до стъпка потвърди поръчката, нищо за ваучер не ми изписа и затова се чудя дали да финализирам. А ще пускам два такива телефона и ако има отстъпка на ваучер няма да имам нищо против.

# 677
доколкото разбрах при покупка се получава талон за 10%, който може да се ползва при следваща покупка, а не за настоящата...  newsm78

# 678
доколкото разбрах при покупка се получава талон за 10%, който може да се ползва при следваща покупка, а не за настоящата...  newsm78
Да, освен това ще важи за точно определен срок и то не за всички категории, а само за точно определени!
Условията не са толкова видими, както големия им надпис 10% ваучер, но то си има причина:

http://s1.emagst.net/layout/bg/images/db/6/9698.pdf

# 679
Поръчах си два часовника ,потвърдиха поръчката на мейла. Дали утре ще ми ги донесат у нас?

# 680
  • София

Условията не са толкова видими, както големия им надпис 10% ваучер, но то си има причина:
http://s1.emagst.net/layout/bg/images/db/6/9698.pdf
Много ти благодаря за линка. Доста неща ми се изясниха.
Категориите са все със скъпи неща и може само за определен период да се пазарува...

Цитат
15.5. Ваучерите не могат да се натрупват. Стойността на ваучерите не може да се натрупва с цел плащане на една поръчка. Т.е. към една поръчка може да се приложи само един ваучер.
Ако сега пусна една поръчка за два телефона, според вас един ваучер ли ще ми пратят или два?

# 681
Много съм доволна, поръчах 3 часовника тази сутрин и един детски.
Следобед ми се обадиха да ми повърдят, че трите ми ги пращат и утре ще са  при мен, те са от един доставчик маркет365.
Странното е, че детският часовник със спондж боб не е никак евтин, а нищо не знам за неговата поръчка.

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 21:48 от Анонимен

# 682
  • София
Имам 3 поръчки , много бързо пристигнаха, доволна съм от всичко! Имам и една , която отказах, защото прецених, че нямам нужда. Обадих се по телефона, написах мейл за анулиране , но на другия ден пътуваше към мен. Изглежда не успяха да отреагират. Обадих се на куриера , че е анулирана, спряха я и не съм плащала нищо!
До тук съм много доволна!!!  Peace

# 683
  • Варна
Поръчах таблетки за съдомиялна fairy platinium/из варненските магазини не ги намерих/
Миналия месец си поръчах пак от тях и останах доволна
Забелязах,че има промо на стартовия пакет кана брита

http://www.emag.bg/startov-paket-brita-aluna-kana-za-prechistvan … 753/pd/D7Y7CBBBM/

Аз имам такава и съм много доволна Simple Smile
Взех си нова,то само филтрите ми излизат 30лв  Laughing

# 684
  • София
Поръчах в понеделник пак, заради безплатната доставка, нищо все още. Седят си на статус "регистрирана поръчка" с очаквана дата за доставка 10-12. декември. Ако си превишат времето за доставка, ще ги сюрпризирам с КЗП.

# 685
  • Варна
То сега изобщо ли им е безплатна доставката?
Гледах една фигурка намалена на 15лв и на нея ми пише безплатна доставка
Вчера бях пуснала една друга,исках да я сменя- не можело била пратена
Пък аз получих известие,че ми пращат другата половина на поръчката

# 686
Здравейте, търсих мнения, но са все стари. Та въпросът ми е: Купувал ли е някой скоро парфюм и продукти от тези серии от Емаг? Дали са оригинални?Благодаря!

# 687
  • София
Отново промениха датата на доставка. Общо взето - дано до края на месеца дойдат!

# 688
Някой получи ли пратка от емаг с еконт направена на 7 декември?
П.П имам поръчка не е мръднала, само е одобрено плащането и дата за доставка между 8 и 10 декември, което не се случи и няма и товарителница  Thinking

# 689
На 7ми направих една поръчка с часовници. Няколко часа след това от маркет ми звъънаха да потвърдя и на следващият ден няколко от часовниците бяха при мен, но имаше детски часовник  от "затеб и мен",който се забави много и дойде едва днес.

Общи условия

Активация на акаунт