отзиви за emag.bg

• 244 705
  • 902
  •   1
Отговори
# 780
  • Варна
Аз фактура или касова бележка от тях не съм получавала   Peace

# 781
  • Sunshine state
Звънни на телефона и питай за кода за отстъпка. Peace

# 782
  • B5.5 131hp - PD/AVF София
Кодовете били фалшиви, Божеееееееее. Тя цялата фирма е фалшификат незнаен, та кодовете.

Ако човек няма друга работа и иска да се занимава с нещо, гледа намалените им стоки на 50% и повече и гарантирано ще си намери забавление за месеци напред. Ако може сам да си ремотира стоката -хем ще се забавлява, хем след известно време ще има напълно работещ продукт. Това зависи от него.
Но ако не може-зависи и от това каква е стоката. Ако е някой таблет с проблем в дисплея, тогава пък ще се занимава с куриери, ще се праща стоката до майна си райна в Румъния и така месеци напред ще има разправии. Mr. Green Те ще разкарват продукта, в този Уж сервиз ще меткат и хвърлят и без това разваленият продукт за да демонстрират че е бил ремонтиран. После куриерите ще изкарват някой лев от транспорт и тнт.

Крайно време е да разберете, че сервиза в Румъния не е реален и всичко е измама с тия ремонти. Просто куриерите правят пари.
Аз поне не видях на някой да са оправили коректно стока, която е била със сериозен дефект.

А относно детските столче за кола milena_dyakova86, лично аз и жената ги купуваме от реални магазини.
И все пак ако цената на столчето е реалната, то и продукта би следвало да е читав. А и какво може да е счупено на един такъв продукт.
Абе -риск печели, риск губи с Емаг е много по забавно ! Simple Smile

# 783
Благодаря Ви на всички за отзивите, май май ще ида в Джъмбо или Хиполенд, после за 10-15 лв да ме боли главата, няма смисъл. Иначе наскоро мокри кърпи и памперси бях поръчвала(когато емаг имаше някакъв рожден ден), всичко си беше ок и на цена, но то на тези неща няма какво да им е. Определено не е за купуване от там. а кодовете им са пълна измама, а си мислех, че не въвеждам както трябва.

# 784
  • Варна
И как точно правят пари с куриерите като и доставката е безплатна и връщането на дефектна стока също ? Съгласна съм, че за качеството, никога не се знае там знае ли се, но аз съм имала много сполучливи покупки - лаптоп сме си взимали, фотоапарат, три телефона...да чукна на дърво всички те си бачкат безупречно вече между една и три години. Но пък ви разказах и за хладилника, който се счупи на първия месец и го взеха за ремонт (безплатно) и го чаках два месеца и половина, след което ми дадоха нов хладилник + ми възстановиха сумата (т.е все едно ми го подариха). Да чукна на дърво, новият си работи безупречно вече година и половина ... Риск печели, риск губи е там работата.

# 785
Как така хем са Ви дали друг хладилник, хем са Ви върнали парите? Е маг не правят подаръци, това ми звучи невероятно  newsm78

# 786
  • Варна
Как така хем са Ви дали друг хладилник, хем са Ви върнали парите? Е маг не правят подаръци, това ми звучи невероятно  newsm78
Еми както искате, така го разбирайте, но така стана. И от КЗП бяха очудени, когато им казах.

# 787
  • Варна
Само да ви кажа,че поне за детските играчки тази цена с намаление е по-висока от цена без намаление в Хиполенд  Mr. Green

# 788
  • B5.5 131hp - PD/AVF София
Как правят пари куриерите ли -ами като не ти ремотират продукта и накрая го върнеш си плащаш за транспорт. Отделно когато го транспортират за ремонт -пак се плаща от Е-маг.

И аз не ги вярвам тия с върнат продукт + подарък. И то говориме за 500 лева минимум-хладилник.

Чух подобна история от едно майсторче което ми монтира климатик в събота.
Та приятеля му си купил Смартфон за 1300 лева намален от 1600. Телефона се прецакал веднага. Обаче за да му върнат парите и уж му подарили пак телефон на подобна стойност, той ги заплашил със съд, понеже Баща му бил адвокат. Някакви такива.

Това че има и изправни неща от Е-маг е ясно, самоче и цената им е нормалната.

# 789
  • Варна
Божке, сега ще ме изкарате, че си измислям ли какво ?  Crossing Arms
 Имам документи, имам кореспонденция с КЗП, дори вероятно някъде из шкафовете имам и бележката от куриера, че да взели хладилника за сметка на Данте Интернешънъл или както там се казваха емаг.

# 790
Аз ти вярвам, понякога това е практика на производителя и може да си хванала някаква такава промоция. Асус имаха такава кампания, при повреда - връщат парите и ремонтирания артикул, независимо от къде си купил.

# 791
  • Варна
Все пак не забравяйте "дребната" подробност, че почти три месеца ме оставиха без хладилник посред лято... Дори се наложи междувременно да вземем нов, доста неудобство ни създадоха хич да не е ...

# 792
  • София
На два пъти ми се случва да поръчвам дребни артикули за кучетата ми покрай някоя прИмоция, и да ми звънят, че от даден продукт има наличен само 1 бр., а аз съм заявила два. Питат ме какво да правят, като казах, че искам да изчакам да дойдат 2 бр, ми казват: ама така задържаме другите артикули, мрън мрън мрън, докато не кажа: добре, пратете ги така, с 1бр само.
При проверка в сайта артикулът стои с надпис "Ограничено количество", и ме пуска да си поръчам пак. Не че съм поръчвала, защото не ми се плаща доставка колкото още 1 продукт, но е много глупаво.
Писах им го в молбата за оценка, смятам да им напиша и мейл по този въпрос. Не че се надявам на нещо, но все пак - неприятно е.

# 793
Е аз пък мисля, че са коректни. Бях поръчала телефон, който по една или др. Причина не можаха да ми доставят. След това като компесация ми предложиха да избирам между друг телефон с отстъпка от тях от 80лв. или ваучер за 50лв.

# 794
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
При 6 поръчани артикула, на обща стойност 53лв - доставка 21,95лв  #Crazy
Нямам думи просто ...
Имате ли представа, това някаква нова политика ли е?
Разбирам, че работят с партньори, но все пак ... нормално ли е, да плащам за 5 отделни доставки?!

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 15:36 от fodika /lika/

Общи условия

Активация на акаунт