отзиви за emag.bg

• 244 113
  • 902
  •   1
Отговори
# 870
  • B5.5 131hp - PD/AVF София
Революция на цените в Емаг от 19 до 22 септември 2016г.Има хубави намаления,даже си поръчах една преса за коса.Пазаруваме често от емаг,не сме имали проблеми с доставката.

То проблемите са от друго естестево, а не с доставката  Grinning

Е сега ми трябва пералня за Вилата и направо си направих регистрация в Технополис и Техмарт- има си намалени перални с нормалните околко 15 % надолу и ми е чиста работата. Понеже Вилата ми е до Павликени и транспорта ще е цифра от Търново, за това ще купя Онлине с безплатна доставка до къщата в селото.

Нали ако купя от тоя Е-маг пералня и ми я докарат с дефект на Вилата и после трябва да я връщам ще ги скалпирам тия ..............
Аз да не стоя там нон стоп бе.....та да се занимавам с глупостите им ..............

Искам като отида там да мога да изпера каквото трябва, а не да чакам сервиза в Румъния да удари чук по пералнята и да ми я върне след 5 месеца 3 пъти по зле !

Демек искам качествен и здрав продукт с истинска гаранция на реална цена с реално намаление !!!

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 10:43 от kossis

# 871
Емаг да не би да са променили условията по гаранциите?
"За продукти от категорията Бяла техника ще те посети наш партньор и представител на фирма PAN Service, на посочения адрес във Формуляра за поправка. За допълнителни детайли и уточнение ще се свържем с теб на предоставения телефонен номер."
http://www.emag.bg/info/osiguryavane-na-garantsia

Ако действително вече имат сервиз в БГ ше е много добре за големи покупки.

# 872
Здравейте. Искам да попитам, ако се поръча  пералня, хладилник и др. подобна обемна и тежка техника с каква кола пристига и как точно става доставката. Предполагам, че няма как куриера да става хамалин и трябва да си осигурим човек за сваляне. Питам, защото досега винаги съм поръчвала подобна техника от магазини като Техномаркет, Технополис, които си идват с товарна кола и винаги са  по двама човека, за да разтоварят и сега не знам как да процедирам.

# 873
Куриерът ги доставя до входа, без качване. Аз имам фурна.

# 874
Цялата работа с промоциите им е един PR...черни петъци...крейзи дни...революции на цени...и т.н. Цените са си същите или поне на повечето неща когато не са в промоция...лек пример-бях в търсене на телевизор миналата година(не ми беше спешен просто исках да заменя стария),харесах си един който следих месец и половина дали няма да му намалят цената из някой от веригите или е-маг...дойде черния петък,нагласих се сутринта рано да си го поръчвам и хоп-цената му същата като преди ден два и седмица...само че сложили щампа 25% намаление...кофти...и ако беше единичен случай ок...гледам сега са крейзи дни...и понеже пак искам  да си купя нов телевизор и съм си харесал един който пак от 15-20 дни наблюдавам и цената си  му е не мръднала надолу и със стотинка...но пък е рекламиран като намален...та така с промоциите им...иначе за доставка и неща които съм си купувал нямам проблеми...доставката е бърза...техниката която съм закупил си е съвсем наред и безпроблемна...и другото което е в сайта не търпят негативен коментар...всичко което пишеш се преглежда от модератор...ако той прецени че става го публикува под артикула...ако е кофти си си писал на вятъра...така стана и онзи ден като им писах че цените им не са въобще намалени и не бива така да се заблуждават хората!

# 875
Да, аз следя един телевизор и нали от вчера са " крейзи дни" в Емаг, гледам сложили му щампа, че и той е в намаленията, а цената му същата!
Иначе ми доставиха преди дни електоуред, доволна съм и навреме пристигна.
Между другото, да използвам темата да попитам и тук, някой купувал ли е от техните марки евтини телевизори- Wellington, Star Light, Sencor и подобни? Търся отзиви в нета и нищичко не откривам.

# 876
Ей сега хвърлих едно око и аз, дебна този таблет няма промяна в цената,иначе пише крейзи дей. И едни цени на перилните Цилит бенк 9,99  #Crazy

# 877
  • Sunshine state
Между другото, да използвам темата да попитам и тук, някой купувал ли е от техните марки евтини телевизори- Wellington, Star Light, Sencor и подобни? Търся отзиви в нета и нищичко не откривам.
Ние бяхме с HD телевизор на марката Finlux на веригите Зора - нямам никакви забележки, оставихме го на свекърва ми, работи си идеално, а беше в пъти по евтин от телевизор със същите спецификации на известни марки.  Сестра ми си взеха по-голям на LG и след два месеца се скапа - не иска да се включва и трябваше да чакаш по 30 мин. докато покаже картина. Изобщо не съм предубедена към подобни марки, с техниката си е до късмет, а и вече май всичко се произвежда в Китай.  Wink Тука /САЩ/ ми прави впечатление, ме никой не робува на марки - важното е работа да им върши и не ги интересува кой е производителят.

# 878
Здравейте,искам да попитам възможно ли е от емаг само да ме въртят относно връщане на парите вече 23 дена и как да процедирам?Върнах им продуктите по изпратен от тях куриер,като причината беше закъсняла доставка и от тогава ни вест ни кост от тях нито по телефон нито по имейл.Звъннах аз да попитам какво става и те ме убедиха че до 14 календарни дни ще си получа парите.Е да ама не!След това станаха 14 работни дни ,на 14 РАБОТЕН ден стана утре със сигурност,след това спряха да ми вдигат телефона.Не се отказах да им звъня и когато по някаква случайност се свързах (не от моя телефонен номер )ми заявиха,че не знаят кога ще ми отключат парите и евентуално да чакам до тогава и да си проверявам пощата всеки ден   Laughing.Хора ,това е некоректен сайт с лъжлива опция ,,връщане на парите" и от личен опит ви съветвам да не им се връзвате!Ако наскоро има още ужилени моля пишете.

# 879
Цялата работа с промоциите им е един PR...черни петъци...крейзи дни...революции на цени...и т.н. Цените са си същите или поне на повечето неща когато не са в промоция...лек пример-бях в търсене на телевизор миналата година(не ми беше спешен просто исках да заменя стария),харесах си един който следих месец и половина дали няма да му намалят цената из някой от веригите или е-маг...дойде черния петък,нагласих се сутринта рано да си го поръчвам и хоп-цената му същата като преди ден два и седмица...само че сложили щампа 25% намаление...кофти...и ако беше единичен случай ок...гледам сега са крейзи дни...и понеже пак искам  да си купя нов телевизор и съм си харесал един който пак от 15-20 дни наблюдавам и цената си  му е не мръднала надолу и със стотинка...но пък е рекламиран като намален...та така с промоциите им...иначе за доставка и неща които съм си купувал нямам проблеми...доставката е бърза...техниката която съм закупил си е съвсем наред и безпроблемна...и другото което е в сайта не търпят негативен коментар...всичко което пишеш се преглежда от модератор...ако той прецени че става го публикува под артикула...ако е кофти си си писал на вятъра...така стана и онзи ден като им писах че цените им не са въобще намалени и не бива така да се заблуждават хората!

Е да но получаваш работещ телевизор !!! Вие майче не искате да разберете че намаления от порядъка на 40 - 50 % са нереални или са такива защото стоката е с дефект от завода или върната !!!

Ами разберете го най сетне де !
Кой завод и кой продавач ще направи такава нереална отстъпка за продукт който е напълно функциониращ и излизащ като себестойност Н пари ........а да се продава на Н - 50 % ?????!!!!

# 880
Стига сте писали глупости! То и в другите магазини все повредени стоки намаляват.

# 881
По отношение на странните марки, аз си купих преди време ютия Sencor и прахосмукачка Sencor от Емаг. Много треперих докато ги взема, чудех се какъв ли неработещ боклук ще получа с такава марка. Ами много съм доволна, прахосмукачката тегли като змей, а е една мъничка, компактна, много удобна. Старата ми Самсунг, освен че ужасно тежи, не дърпа толкова добре. Затова и  както ви казах, се колебая за някоя неизвестна, но евтина марка телевизор, ама нещо не ми стиска. Чудя се какво значи " това е марка на Емаг", по отношение на телевизорите Star Light, това прочетох някъде. Как може да е "марка на Емаг" те нали са само магазин, все някой трябва да ги е произвел тези уреди, а никакво инфо няма в нета. За Sencor  само има информация, че са японска марка( вероятно бивша японска, а настояща китайско-турска), но за Wellington и Star Light-нищичко.

# 882
Стига сте писали глупости! То и в другите магазини все повредени стоки намаляват.

Глупости не пише никой !

В другите нормални магазини, ако съм купувал нещо читаво то е било с до 15 % намаление максимално !

Сега взех една пералня Индезит -7 кила / 1000 оборота на 389 лева от Хоум-макс. Бяха я намалили защото беше единствената за цялата верига- залежала. Като я отворих найлона и стиропорите имаше влага в казана и по люка. Както и застояла вода в маркуча на мръсната вода. Това показва че е тествана и че е стояла много време по складовете за да застои. Направи ми впечатление че телбодчетата които бяха защипани към найлона на ръководството и бяха вътре в барабана бяха изгнили от стоенето. Като цяло пералнята работи идеално и е ОК. Но беше намалена с близо 20 % поради факта че е застояла и чистеха бройката.

Жената също купи за Дядо си един Индезит но 6 кила с по малко намаление от Техмарт, но той не беше застоял.

В Пракикер купих преди време на промоция 13 крушки на Витек от 10 вата- с над 20 % намаление. Три от тях вече изгоряха за по малко от година и ги подмених.  Simple Smile

Вземал съм и 2 телефона от Виваком с договор и намаления- и двата с дефекти ! И другите оператори правят този номер. Та от мобилен оператор телефон повече Йок !

Никой не намаля нищо ей така и когато намалението е нереално- значи нещата не са читави !!!

# 883
Аз пък имам купени много неща, да не изброявам, по 50% намаление, и нямам никакви проблеми. Peace

# 884
Аз не визирам Богоизбраните и Невероятните, а обикновените хора със стандартен късмет и възможности. Grinning

Националната лотария не е са тях !

Общи условия

Активация на акаунт