Гласуване за "Най-дразнещата ви форумска персона" 2012

• 36 088
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 020
Гея е земното начало, Богинята Майка в Уика и тип капха в Аюрведа. Wink Пиша тихичко и на тъмно, но който си го знае си го знае. Embarassed Laughing

# 1 021
Половината не ги знам. А, тези , които знам, никога не са ме дразнели. Няма да мога да гласувам - егати тъпото. Tired Днес ме издразни Вилико, но то пък е мимолетно и инцидентно и тя не е в анкетата.

п.п. а, за Мадам съм изумена... тя пък с какво ви избоде очото. Rolling Eyes
Пънки, мъчиш се, а на тъмно.  Grinning

Скрит текст:
Пронобис, много ме нарани, а аз ежедневно такива кански усилия полагам. Срамота. Crossing Arms
[/i]

# 1 022
  • Kопенхаген
Форти  Hug радвам се да те видя  Grinning

Така като им гледам гласовете на другите мен с мед да ме нахранят  Laughing

А Вили е номинирана в други категории, само трябва да прелистиш темите  Grinning

# 1 023
Мадам, Вилико /наред с много други, които вече не включват , защото темите стават като клонирани/ е стар дразнител и повечето са и` свикнали дори и аз. Имам инцидентни включвания, нормално за характера ми. :D

# 1 024
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Титаните са само мъже. Не съм срещала Титанка. (гледай сега, как с тази безмоторна ще вляза в смешките и ще стана за резил!)
Тц, не са само мъже Mr. Green
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D1%8F
И като се вземат, раждат малки титанчета hahaha

# 1 025

И само един въпрос- тук постигна ли се  съгласие, че да си в центъра на вниманието със самоизтъкване на качества и превъзходство е лошо, а да си в центъра на вниманието със самосъжаление или скромност е по- хубаво?

Бояна, за мен и двете са еднакво тъпи. Следя с голям интерес тези номинации, поради лично-егоистична причина, имам сериозен проблем с разбирането на, как да кажа, някои личности, които работят при мен. Обикновено мрънкането с предизвикаване на съчувствие, поражда симпатия в повечето хора (на мен ми действа обратно), но тези персони са най-мързеливи, некадърни и най-големите скатавки. Разпознавам и обратния вариант и при моите хора - самоизтъкващите се наистина имат и положителни качества, но отрицателните им ги заличават със замах. Има и златна среда, но не е обект на въпроса. За съжаление, още не съм открила как точно да подхождам и към двата типа, засега владея до някаква степен положението, иска ми се да намеря по-добро решение.  Simple Smile

# 1 026
Следя с голям интерес тези номинации, поради лично-егоистична причина, имам сериозен проблем с разбирането на, как да кажа, някои личности, които работят при мен. Обикновено мрънкането с предизвикаване на съчувствие, поражда симпатия в повечето хора (на мен ми действа обратно), но тези персони са най-мързеливи, некадърни и най-големите скатавки. Разпознавам и обратния вариант и при моите хора - самоизтъкващите се наистина имат и положителни качества, но отрицателните им ги заличават със замах. Има и златна среда, но не е обект на въпроса. За съжаление, още не съм открила как точно да подхождам и към двата типа, засега владея до някаква степен положението, иска ми се да намеря по-добро решение.  Simple Smile
Малко встрани от темата, но любопитството ми надделя:
А каква е причината изобщо да наемаш и търпиш работници-мрънкащи, мързеливи, некадърни и скатавки, и също така-самоизтъкващи се, чиито отрицателни качества са в пъти повече и по никакъв начин не могат да компенсират добрите им страни?    newsm78
Извинявай, но това граничи с глупост-наемаш мързеливци и после се чудиш как да ги префасонираш в работливци.

# 1 027
 Ейии, тая тема още продължава, че и промяна в резултата, това пък защо?

# 1 028
О, аз съм далече от божествен произход, а и не мечтая за такъв Laughing

Така ли? Сега остава да кажеш, че никът ти е трябвало да е Geiat, ама не ти е харесало как е на латиница.

# 1 029
А каква е причината изобщо да наемаш и търпиш работници-мрънкащи, мързеливи, некадърни и скатавки, и също така-самоизтъкващи се, чиито отрицателни качества са в пъти повече и по никакъв начин не могат да компенсират добрите им страни?    newsm78
Извинявай, но това граничи с глупост-наемаш мързеливци и после се чудиш как да ги префасонираш в работливци.

Joy
 Май никога не си ръководила персонал, а?

# 1 030
  • София
Никога.
Но все пак напоследък забелязвам, че е много амбицирана в тази насока Simple Smile

# 1 031
Тази тема не трябва ли вече да е излъчила, приключила и заключена?
Fortune, не помня да съм те наранявал.  Peace

# 1 032

Joy
 Май никога не си ръководила персонал, а?
Ако 4 души се водят персонал....никой от тях не беше мрънкало или надувко.Все пак сама съм ги подбирала.
А иначе, вече подобни амбиции нямам.Няма пари на света, които да ти компенсират похабените нерви, здраве, време и т.н.
Виждам какво се случва с подобни "ръководни кадри"....Не , мерси!    Stop
Предпочитам спокойствието си.
Мераклии да си трошат нервите, бол.    Simple Smile

# 1 033
  • София
Краси, ми тя работата не е единствено като ръководен кадър.  Peace
Те ме мен - ръководя сама себе си.  Laughing

# 1 034
Краси, ми тя работата не е единствено като ръководен кадър.  Peace

Постовете ми бяха по повод споделеното от   lady_Blu  .    Peace
Иначе, и аз ръководя само себе си.И ми е перфектно.    Grinning

Общи условия