Гласуване за "Най-дразнещата ви форумска персона" 2012

• 36 073
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 60
Никого не номинирах в тази категория, влязох от любопитство да видя кои са номинираните, но съм меко казано озадачена какви хора попадат в една и съща категория.

Богиньо, гуру с титла е добре за всяка секта.
Имаме си бизнес планове все пак. Mr. Green

# 61
  • Варна
Гуру с титла - това звучи гордо!

# 62
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гласувах. Много се учудих на присъствието на Вселена в анкетата.
И аз newsm78
Аз пък никак Mr. Green. Ако можех, бих и дала и трите си точки- една за това, че обещаваше да нашамари съфорумка, една за лъжите относно съдържанието на ЛС, една за развалянето на позитивния тон в няколко теми.

# 63
  • Сопот, Пловдив
Не съм попадала на тези й изяви.

# 64
Богинята ги дразни, защото е красива.
Поздрав за всички мишки (с котешкия марш), които тайно гласуват, а оставиха номинационната тема така бедна.
Бентибей, Лизет и vl са моят избор тук.

# 65
  • Kопенхаген
За Соте пък защо? Предполагам ще да е заради картинките му иначе се държи като мъжкар за разлика от някои негови колеги тук?

Лейди пък е свжарка, все пак трябваше някой да внесе свеж полъх в сбабичкосалия се тон обзел форумското пространство  Grinning

# 66
# 67
  • Fort Worth, TX
Лизет и Краси.

# 68

О, не само, далеч не само. Naughty
За разлика от мен например тя е и умна. Има бърза мисъл и точен изказ.
Докато на мене да напиша един пост ми отнема доста време -проверка правопис, консултация с Гугъл, енциклопедии и пр. Tired

# 69
  • София
Казваш- ти, поне си тъпа и ти прощават, а? Simple Smile
Идеалано покриваш критериите за много, ама много руса и много, ама много секси.

# 70
  • Fort Worth, TX
Казваш- ти, поне си тъпа и ти прощават, а? Simple Smile
Идеалано покриваш критериите за много, ама много руса и много, ама много секси.
newsm10 newsm10 Grinning

# 71
O, така излиза Ази. В крайна сметка се оказва, че тук има много добри души - смиляват се хората, кво да ме правят  ladyuu

# 72
  • Kопенхаген

О, не само, далеч не само. Naughty
За разлика от мен например тя е и умна. Има бърза мисъл и точен изказ.
Докато на мене да напиша един пост ми отнема доста време -проверка правопис, консултация с Гугъл, енциклопедии и пр. Tired

Ама от всякъде ви личи, че сте първи дружки неразделни  Laughing

# 73
O, така излиза Ази. В крайна сметка се оказва, че тук има много добри души - смиляват се хората, кво да ме правят  ladyuu
Шанталче, понякога, признавам си, у мен се прокрадва съмнението, че си мъж. Grinning Много успешно провокираш жени от всички възрасти...

# 74
  • София
Така е, Шанти, така е.
И аз така, когато спукам гума, излизам светкавично от колата и добивам вид на загубена болонка, в рамките на три минути се намират добри душици да ме спасят от грандиозното нещастие и да ми сменят гумата, какво да ме правят.

Шанталче, понякога, признавам си, у мен се прокрадва съмнението, че си мъж. Grinning Много успешно провокираш жени от всички възрасти...
Абсолютно Simple Smile Царица е, царица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт