Гласуване за "Най-дразнещата ви форумска персона" 2012

• 36 077
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 75
Е, защо бе хора, само мъжете ли могат да провокират "жени от всички възрасти'.  Laughing

# 76
Е, защо бе хора, само мъжете ли могат да провокират "жени от всички възрасти'.  Laughing

Мда, в пъти по-често.  Grinning  За жена не се сещам, ти може да си първата.

# 77
  • Варна
Гласувах. Много се учудих на присъствието на Вселена в анкетата.

Имаше 3 номинации за потребител Вселена. Търсачката ми извади само един, ако има и друг се извинявам.  Peace

Аз не подлагам на съмнение твоето броене, просто се учудвам, че има хора, които са я номинирали в тази категория.  Peace
Сега се сетих, че веднъж Вселена ми беше влязла остро, за няма нищо! Naughty Много отдавна. Явно някои не са ѝ простили подобно отношение към тях и помнят!
От номинираните тук никой не ме дразни толкова много! Поне засега.

# 78

Мда, в пъти по-често.  Grinning  За жена не се сещам, ти може да си първата.
Харизма, харизма, какво да се прави Grinning.
Не съм мъж, ама никак даже Wink

# 79
Гласувам единствено за Краси. Никой друг от номинираните не ме дразни.

# 80
Цитат
Богинята ги дразни, защото е красива.
  Joy

Pronobis , надявам се искрено да не си женен. Иначе...горко  на жената с такъв мъж  Laughing

# 81
Аз не смятам да гласувам тази година, но мисля че резултатите са показателни, че насила хубост не става.  Simple Smile

# 82
  • София
По-скоро с това, че постоянно, с повод и без повод, акцентира върху това колко била красива (аз не съм я виждала, не мога да кажа). Все едно някое 3-годишно постоянно си вдига краката на масата и вика "Вижте мееее, колко красиви червени обувки имааааам!". Такива деца, колкото и да са сладки, в един момент ти се приисква просто да млъкнат, защото нищо друго не казват!

При Лизет има разнообразие.

# 83
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По-скоро с това, че постоянно, с повод и без повод, акцентира върху това колко била красива (аз не съм я виждала, не мога да кажа). Все едно някое 3-годишно постоянно си вдига краката на масата и вика "Вижте мееее, колко красиви червени обувки имааааам!". Такива деца, колкото и да са сладки, в един момент ти се приисква просто да млъкнат, защото нищо друго не казват!
Четейки този пост, се убеждавам колко на място ще е короната за форумен провокатор на божествената глава Wink.

# 84

При Лизет има разнообразие.
 newsm78 Направо не мога да повярвам, че чета това точно за Приятно ми е - Богиня, по-скоро бих очаквала да го прочета за Шанталче.

# 85
  • София
По-скоро с това, че постоянно, с повод и без повод, акцентира върху това колко била красива (аз не съм я виждала, не мога да кажа).
Не ми е направило впечатление, че Богинята акцентира на красотата си. За сметка на това съм я виждала и смея да твърдя, че наистина е красива!

# 86
Андариел, защо ти трябваше да се обаждаш...  Joy

# 87
Гласувах за bentybay. мъж ли е, жена ли е все тая.

# 88
  • sofia
 JoyЧе са красиви червените обувки, красиви са ама колко още и по красиви има ...

# 89
Ай, почвам вече да се чувствам като в медиен експеримент. Очаквам отнякъде да се покаже вече ушатата ку-ку кукла и да се свърши тая аристобюти агония:-)

Общи условия

Активация на акаунт