Гласуване за "Най-дразнещата ви форумска персона" 2012

• 36 092
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 90
  • София
По-скоро с това, че постоянно, с повод и без повод, акцентира върху това колко била красива (аз не съм я виждала, не мога да кажа).
Не ми е направило впечатление, че Богинята акцентира на красотата си. За сметка на това съм я виждала и смея да твърдя, че наистина е красива!

Няма значение дали в действителност е или не е! Важното е, че постоянно го повтаря. Хайде, да беше в теми, свързани с външен вид, а то сигурно и в темата за Патриарх Максим ще е написала колко е красива и божествена!

# 91
E, и?  Що ли пък мене изобщо не ме дразни, колкото и пъти да срещна подобно изказване.
Няма никога да забравя, в началото е било като започнах да пиша тук,  веднъж една потребителка ми написа:
"Вече на няколко места срещам да пишеш, че си красива, здрава и мъжът ти има пари. Надявам се да се шегуваш."
 Joy  ooooh! Смяла съм се с дни на това, признавам, тая ме уби hahaha Joy

# 92
  • София
E, и?  Що ли пък мене изобщо не ме дразни, колкото и пъти да срещна подобно изказване.
Няма никога да забравя, в началото е било като започнах да пиша тук,  веднъж една потребителка ми написа:
"Вече на няколко места срещам да пишеш, че си красива, здрава и мъжът ти има пари. Надявам се да се шегуваш."
 Joy  ooooh! Смяла съм се с дни на това, признавам, тая ме уби hahaha Joy

Не те, защото се опитваш да й подражаваш! Някак се опитваш да се присламчиш към нея, белким те огрее!

# 93
Моля? Да ме огрее, какво?  Joy
Ти чуваш ли се какви ги пишеш. Изобщо не си наясно за какво става въпрос Whistling

# 94
  • София
А, хич даже!  Flutter

# 95
  • София
Няма значение дали в действителност е или не е! Важното е, че постоянно го повтаря. Хайде, да беше в теми, свързани с външен вид, а то сигурно и в темата за Патриарх Максим ще е написала колко е красива и божествена!
Окей, да приемем, че това по някакъв начин те дразни. Защо? Мен не ме дразни, при положение, че е красива. Не се дразня от красиви жени. Хич не ми е кисело гроздето.

Айде, Шанти - и ти си на мушката.  Joy  Hug

# 96
Окей, да приемем, че това по някакъв начин те дразни. Защо? Мен не ме дразни, при положение, че е красива. Не се дразня от красиви жени. Хич не ми е кисело гроздето.

Айде, Шанти - и ти си на мушката.  Joy  Hug
Ааа, не.  Naughty За Андариел съм сигурна, че е красива, щом дори Лизет го призна.

# 97
Не подценявайте пишещите тук. Аз не съм голям психолог и нищо не разбирам от провокации, но се обзалагам, че за голяма част от гласувалите, темата за красотата, изобщо не е водеща в избора им.

# 98
О, аз никой не подценявам. Но на Лизет вярвам - тя има трето око, гледа на карти, владее магии и има кристална топка.

# 99
  • София
Аз нямам нищо общо с цялата история с красотата. Дори не се смятам за красива (следователно завиждам, нали така! Wink) Нали назад имаше чуденки защо хората били гласували за най-дразнеща! Ето, аз давам едно обяснение на база това, което съм забелязала, а то е, че често се появява в някоя тема само и само да метне някоя реплика относно себе си! На когото не му допада, да се придържа към дежурното обяснение - как всички завиждали и гроздето им било кисело, щото не били като нея! Шанталчето, и тя нещо подобно прави - намира повод да каже колко е руса, красива, и с богат мъж, който й угажда на капризите. За толкова време сме си научили репертоара от номера.   Simple Smile

# 100
Е, това с красотата е кифленска класика - нямам приятелки, защото съм много красива и ми завиждат, друга причина няма. Аз съм номинирала Богинята не защото е красива (каквато вероятно е, щом казвате), а защото се напъва. Напомня ми на един типаж от училище - натегачите, които сядат на първия чин и непрекъснато вдигат ръка - "Другарко, може ли аз, може ли аз!", съпроводено с надигане от чина и един въртелив размах на вдигнатата ръка, сещате се. Това е, много е просто. Има един куп красиви жени във форума, които съм виждала; има един куп такива, които дават заявка за красиви, но не съм виждала. Никоя от тях не ме дразни. Харесвам и Шанел, харесвам и Шанталчето. Но при тях има нещо много важно - лекота. Нещата им се получават без усилие, с необходимата доза самоирония и не звучат така, все едно им е супер важно точно тук да ги оценим колко са по-по-най.

# 101
Добре бе Анди, ами и ти постоянно повтаряш как си оцеляла зимите на прехода сама в чужд град, с малки деца и т.н. И как си се справила и си оправна и т.н.
Мене не ме дразни това също, всъщност нищо позитивно не може да ме издразни.
Много повече се дразня, когато някоя жена се подценява, слугува или/ и е нещастна.

# 102
Цитат
Богинята ги дразни, защото е красива.
  Joy

Pronobis , надявам се искрено да не си женен. Иначе...горко  на жената с такъв мъж  Laughing

Жена ми е от същата порода, царица и Богиня, ти нея не я мисли.  Grinning
Шанти, спокойно. Ядат те, защото си апетитна.

# 103
  • София
Сори, ще си взема бележка и повече няма да го повтарям! Тук си права, но определено не го правя нарочно!

# 104
Мoите "фаворити" никакви ги няма. Но за сметка на това, в анкетата са изброени имена, които, считам, че не им е мястото в подобен списък...
И какво толкова ви е сторила Богинята /Приятно ми е, Богиня/, че така я нападате? Освен, че е една от малкото, които се изразяват откровено, а това няма начин да не дразни някои ССФ...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Общи условия

Активация на акаунт