Гласуване за "Най-дразнещата ви форумска персона" 2012

• 36 100
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 945
  • Belgium
Октоподке, ясно ми е, така народът няма да има нужда да взима специално отпуска и забравени отрочета да плачат в детските градини.

Бояна, това с уЙкенда ми е точно като милото, ЛМ и подобен форумски сленг, който е леко досаден  Simple Smile

# 946
Е, ще бъде много кофти за Богинята, ако на всичкото отгоре и не спечели  Simple Smile
Богинята няма да спечели! Тя ще бъде като Хипатия - езичницата-учен - убита на форума от тълпа-християни! Жертва на божествения си ум и дяволската си красота! Ще стане легенда и ще се помни във вековете!

Ето я - съща преродена:

# 947
'уйкенд не е сленг, а обещание.

# 948
  • София
Октоподке, ясно ми е, така народът няма да има нужда да взима специално отпуска и забравени отрочета да плачат в детските градини.

Бояна, това с уЙкенда ми е точно като милото, ЛМ и подобен форумски сленг, който е леко досаден  Simple Smile
Не знаех, аз го усвоих от коментарите по адрес на принц Уйлям. (какво е ЛМ?)

Или надеждица. Grinning

# 949
...така народът няма да има нужда да взима специално отпуска и забравени отрочета да плачат в детските градини.

Пък и агитката ще зададе тон в темата още със създаването й. Wink

# 950
  • Belgium
'

О, извинете, аз не го приех толкова буквално  Simple Smile

Бояна, ЛМ = Любимият Мъж (синоним на Милото)

# 951
  • Варна
Е, ще бъде много кофти за Богинята, ако на всичкото отгоре и не спечели  Simple Smile
Богинята няма да спечели! Тя ще бъде като Хипатия - езичницата-учен - убита на форума от тълпа-християни! Жертва на божествения си ум и дяволската си красота! Ще стане легенда и ще се помни във вековете!

Ето я - съща преродена:

Не ме отписвайте толкова рано, много моля. Naughty Има и други номинации за мен.

# 952
  • София
Като отворихте дума за многоочакваната тема, предполагам, че ще има снимков материал, а няма да го караме само по една гола заявка.

# 953
  • В Космоса
Аз пък съм забелязала, че уикенда форумът е по-пуст. Това също би могло да е стратегия. Crazy

# 954
  • Belgium
Е, то толкова снимки видяхме, че малко неща вече могат да ме изненадат  hahaha

# 955
Цитат
Кво значение има смисъла? Всеки може да си напише каквото иска, огледай се колко по-отвратителни и кофти подписи и аватари има. Подписа на Краси не дразни ли? Тя трябва ли да го смени? Ако ще и 10 поговорки да ми цитираш, все същата работа. Просто е смешно като довод, щото трябва да изчистим половината форум от титли и подписи

гея, ще ми кажеш ли за какво точно се бориш? На теб подписа ти харесва, за мен беше повод да гласувам в темата. Не знам какво повече трябва да му нищиш на това  newsm78, като не ти харесва, си е твой проблем, не ме занимавай повече.

# 956
  • Канада
Октопод, защо постоянно използваш израза " мишки и хора". В мен е възкнила някаква прилика с "За мишките и хората" на Дж.Ст, но не ми се връзва историята с  форума, номинациите и гласуването.
Би ли пояснила позицията си по този въпрос?

Благодаря предварително

# 957
  • Kопенхаген
Боги гледам номинацията ти провлачила крак. Почнала си от съкращение на никнейма Grinning

Как да го разчитаме сега: Богиня Удивителна ли?  Grinning

# 958
  • София
Е, то толкова снимки видяхме, че малко неща вече могат да ме изненадат  hahaha
Видяла си снимките на всяка една от бъдещите претендентки?!

# 959
  • Варна
Боги гледам номинацията ти провлачила крак. Почнала си от съкращение на никнейма Grinning

Как да го разчитаме сега: Богиня Удивителна ли?  Grinning
Любезностите приключиха. Сега съм просто Богиня. Удивителна.

Общи условия

Активация на акаунт