Гласуване за "Най-дразнещата ви форумска персона" 2012

• 36 032
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Джой, едно време четях, но ми стана скучно  Simple Smile

Там се вихри предимно, така ли? Аз мислех, че е звезда от СО.
Не просто се вихри, направо е страшно. Laughing

ПП Любима тема са компроматите иначе  Heart Eyes

# 1 081
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Компроматната я чета заради хубавите снимки. А и отвреме на време имам нужда да ми се припомни, че съм злобна и завистлива лелка Mr. Green

# 1 082
  • Belgium
Джой, абе каква злобна и завистлива лелка?!  Laughing

Явно ще хвърля едно око на темата с образователна цел.

# 1 083
  • в сърцето на един мъж...
Че ти не си ли знаеше Thinking

# 1 084
Джой, едно време четях, но ми стана скучно  Simple Smile

Там се вихри предимно, така ли? Аз мислех, че е звезда от СО.
Не просто се вихри, направо е страшно. Laughing

ПП Любима тема са компроматите иначе  Heart Eyes

И не само там. И пак е страшно.  Mr. Green

# 1 085
Образовайте се и двете, веднага! Как може такова невежество в днешния интерактивен свят Crossing Arms. Всяка, която не намира Николета Лозанова за неземно и заслепително красива, е злобна и завистлива лелка Naughty. Хеле пък аз- позволявам си да не харесвам и Анджелина Джоли Mr. Green

# 1 086
  • Варна
Образовайте се и двете, веднага! Как може такова невежество в днешния интерактивен свят Crossing Arms. Всяка, която не намира Николета Лозанова за неземно и заслепително красива, е злобна и завистлива лелка Naughty. Хеле пък аз- позволявам си да не харесвам и Анджелина Джоли Mr. Green

Не си разбрала за какво се бори, ама  нейсе.. Laughing

# 1 087
Ани ли? Тя е в моя отбор в таз борба, съратнички по оръжие сме Laughing
Сиреч- бройте и нея за злобна и завистлива лелка, в добавка към другите и блестящи качества Mr. Green

п.п. иначе най-безумната и изява в компроматната беше покрай заболяването на Стилиян Петров, тогава просто ни хвърли в ступор всите ooooh!

# 1 088
  • в сърцето на един мъж...
Отивам да се срамувам в ъгъла, щото и аз не съм им почитателка на тия двете Embarassed Боже, и аз съм лелка ooooh!

# 1 089
  • В Космоса
Джой, искаш да кажеш, че съм лицемерна ли?  Rolling Eyes
Значи ли, че ако някой ме дразни с нещо, вече никога за нищо да не го поздравя и да не му проговоря? Че то няма да остане човек, с който да си кажа 2 лафа. Crazy

Гея, не знам кой чете и кой не, ама нещо не се разбираме, явно. Аз просто казах, че не е давала заявка за тази категория, но е агитирала за тази категория (и то по-скоро като шега). Други категории аз не споменавам. Peace

# 1 090
Значи ли, че ако някой ме дразни с нещо, вече никога за нищо да не го поздравя и да не му проговоря? Че то няма да остане човек, с който да си кажа 2 лафа. Crazy

Ми да си мислила, кво  е тва "Дразни ме", ама ха!  hahaha

# 1 091
  • Пловдив
аз съм разочарована, че моя фаворит няма да спечели...жалко, много заслужаваше!  Mr. Green Laughing

# 1 092
  • В Космоса

Ми да си мислила, кво  е тва "Дразни ме", ама ха!  hahaha

Оф, не знам и аз вече. Щото все искам да угодя на всички, ма на - не става. Едните ще ти кажат, че си мишка, другите - друго. Laughing

# 1 093
  • Belgium
Акаша, за това гледай да угодиш на себе си предимно  Laughing

# 1 094
  • В Космоса
Акаша, за това гледай да угодиш на себе си предимно  Laughing

Умно! Peace Laughing

Общи условия

Активация на акаунт