ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 047
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Иринка, а не можеш ли да си го запишеш във вашето училище. Поне СМТ има в много училища. Егати!! Значи цялата куца организация си е на самото СМГ  Rolling Eyes
Можеше...ама вече е късно...

# 151
  • София
Иринка, а не можеш ли да си го запишеш във вашето училище. Поне СМТ има в много училища. Егати!! Значи цялата куца организация си е на самото СМГ  Rolling Eyes

Е! При тия условия?! Rolling Eyes
Успя ли да говориш с тях?
Вече почнах много да се ядосвам на въпросното училище... Tired

# 152
  • София
Иринка, а не можеш ли да си го запишеш във вашето училище. Поне СМТ има в много училища. Егати!! Значи цялата куца организация си е на самото СМГ  Rolling Eyes

Е! При тия условия?! Rolling Eyes
Успя ли да говориш с тях?
Писах мейл. Върнаха ми "нещо", ама нямаше текст... newsm78

# 153
  • Sofia
Иринче, ти къде видя разпределението? Защото големият каза , че в СМГ все още стоят списъците за ЧХ  newsm78. Ще видим, ако утре е излязло ще му кажа да провери и за вас  Hug.

# 154
  • София
Иринче, ти къде видя разпределението? Защото големият каза , че в СМГ все още стоят списъците за ЧХ  newsm78. Ще видим, ако утре е излязло ще му кажа да провери и за вас  Hug.
Една майка от тук го е получила погрешка на мейла си.
Със сигурност за СМТ е било, а е имало и посочени имена на квестори.
Но провери, ако можеш!  Hug      bouquet

# 155
  • столицата
Моля за задачите за 3 клас от СМТ отпоследните 2-3 години .

# 156
  • Русе
Извинявам се че размествам леко математическите недоразумения (аз не си падам по такива състезания и не ходя, обаче това с коридора е безумие) но да кажа че на 8-9. 12 ще има голямо състезания по карате или джу джицу, и естествено ние ще сме там. Семейно. Как да оставя на мама детето само  Mr. Green
Ооо, ще сме в зала Фестивална.
Ако имате свободно време и желаете да се запознаете със слънчевата ми особа, заповядайте  Mr. Green

# 157
Как сте, наборки  Mr. Green
Най-накрая ми донесоха компютъра, че досега се гърчих и четях през телефона. Да не си помислите, че не съм в час с новините  Flutter
Волен си отглежда гнойна ангина Sad и си стоим вкъщи.
За мое учудване току-що си научи уроците по ЧП и ЧО без никакви трудности за разлика от друг път когато се опитва да сглоби някакво изречение, а аз крещя от ужас   Crazy

Любовни трепети нямаме, но като чета има доста напреднали в тази насока. Моя е в гъбите  Simple Smile

# 158
И аз #Cussing out

Шани Heart Eyes

Ели_дечкин, много го харесвам този спорт и много исках да запиша Габи на подобен, ама тя не споделя моите предпочитания. Добре, че малкото сме го правили за момче и е все едно мое копие (чак се плаша понякога), че поне с нея да имаме еднакви интереси.

На кое състезание казвате СМТ?

# 159
  • София
На кое състезание казвате СМТ?

Софийски математически турнир  Grinning

# 160
  • с/у ОколоМръсТното
Ние ще пеем 6 пъти в седмицата, а в сряда и четвъртък - 2 пъти на ден.

Пък вие си учете БЕЛ, МАТ, ЧО и ЧП.  Laughing

# 161
Шани, за къде се стягате? Laughing
Вие учите ли с децата годините по ЧО? Thinking

# 162
  • Варна

За разлика от детето, аз не можах да ги запомня. Laughing
Иначе да. Дори правиха тест включващ въпросите "През коя година са пристигнали в БГ учениците на Кирил и Методи?" "През коя година БГ приема Християнството?" и т. н.

Е, аз не можах да ги запомня. Crazy

# 163
  • При децата ми

За разлика от детето, аз не можах да ги запомня. Laughing
Иначе да. Дори правиха тест включващ въпросите "През коя година са пристигнали в БГ учениците на Кирил и Методи?" "През коя година БГ приема Християнството?" и т. н.

Е, аз не можах да ги запомня. Crazy
При нас още не са започнали да учат години. Rolling Eyes Представям си, като започнат какво ще е! Crazy

# 164
Да, учихме ги миналата година и е важно да се знаят, защото ги има по тестовете, изходните нива и т.н. Иначе и аз не ги запомням, рядко по някоя само  Embarassed.
Ние пък ходим вторник и петък на пиано и народни танци, понеделник и сряда на таекуондо. Когато съм вкъщи в тези дни се чувствам като в "Бързи, смели, сръчни".  Понякога дописваме като се върне от занимания. Но иначе си му харесва на всичко да ходи. Таекуондото го включихме от този месец, но много му харесва. И на мен ми харесва, треньорът ги държи изключително изкъсо, дисциплината е на ниво. Другия месец сигурно и екип ще взимаме. В тази връзка да питам мамите, които са купували екипи за бойни изкуства - аз на всичко викам кимоно, ама сигурно си имат собствени имена - та как се избират - имам предвид по-големичко ли да вземем, ще се свие ли при пране или спокойно да взимаме точно по мярка?

Общи условия

Активация на акаунт