ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 185
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да, ако има отговори на СМТ и аз чакам за едно познато детенце  Wink

# 211
Стискам палци на математиците ни.  Hug

# 212
Каза - "Не вярвам, мамо, Дядо Коледа съществува.Щом има доброта в сърцата ни, той винаги ще съществува и ще сбъдва мечти .." Какво по-хубаво от това, да имаш мечти и да се сбъдват, по един или друг начин, било то от добрият старец, Великденското зайче, Феята на зъбките, или от най-близките ти и любими хора. Simple Smile (край на приказката)
Heart Eyes
Също като Габи, знае, че няма, но й се иска да има.

Ваче, от амазон в повечето случаи се поръчва до англ.адрес на превозвач и после плащаш доставка до БГ около 3лв/кг. На повечето неща доставката до англ.адрес е безплатна. Виж има тема за пазаруване с посредници от Англия. Общо идва за около месец до БГ. Mytoys също пускат много изгодни играчки, особено сега преди Коледа. Там се правят общи поръчки и доставката до БГ идва около 3Е.

# 213
  • София
Коментари за отгворите на задачите от 3-ти клас има в темата за математическите турнири.

# 214
  • София
Браво на Алекс!!!  Hug
Отчитам се за СМТ. Според отговорите в математическата тема, е сбъркал 2 задачи. Като гледам най-лесните.  Laughing
На компотите не е прочел, че в условието е дадено общо тегло /9 зад/. Сбъркал е и кубчето /10-та/, като такива решаваше /успешно/ в ДГ.  Mr. Green
Очакваме 64 точки. Ако се съди по миналата година, с една точка под наградените. Но не знам какви са били задачите. Тази година май са и доста лесни.

# 215
  • Sofia
 При нас издънката май е пълна  Tired. Уж било лесно , свършил е бързо , и резултата - трагичен. Ама нека му е , щот все се мисли за много велик. Не прочел, че се пита кое козле ще настигне баба Меца , а решил, че го питат кое ще стигне най-бързо до в къщи. За сругите грешки - не ми се пише  Crazy.
 Хубав уикенд на всички и стискам палци да има много наградени наборчета  Hug.

# 216
  • София
Това с козлетата и аз се подведох.  Embarassed Без малко щях да заспоря с Павел, но се усетих навреме. Embarassed
За картините също нямаше да я реша, та ходих детето да ми я обяснява.  Embarassed
Май е време да спра да "помагам".  Mr. Green

# 217
  • Sofia
 Иринка , браво на Павчо, супер е детето , да го поздравиш  Hug. Моят е такъв заплес, че чак се чудя има ли смисъл да продължи с курсовете. Уж се справя у дома и на курса , а на състезанията - гола вода.

# 218
Иринка, Алисън, браво на децата ви.  Heart Eyes
А моето поигра с Алекс навън.  Wink

# 219
  • София
Иринка , браво на Павчо, супер е детето , да го поздравиш  Hug. Моят е такъв заплес, че чак се чудя има ли смисъл да продължи с курсовете. Уж се справя у дома и на курса , а на състезанията - гола вода.
Дани, стига глупости! Изобщо не е гола вода детето!  NaughtyНапротив, представя се повечето пъти прекрасно и ти отлично го знаеш!!!
Ще ти тегля ушите.
Ние сме на приливи и отливи, знаеш много добре. Можем и първи, можем и последни. Това е положението. Малки са. Ти сама си го казвала. То и аз му дръпнах едно конско за компотите и кубчетата, ама после ми мина.  Laughing Другия път - с нови сили.

# 220
Иринка, Алисън, браво на децата ви.  Heart Eyes
А моето поигра с Алекс навън.  Wink
Поздравления!   bouquet
Алисън, не се ядосвай на детето.На всеки може да се случи. Hug
Дани също е навън цял ден, но на село. Party
Хубава вечер на всички от мен!

# 221
Поздравления на успелите математици   bouquet!

Ние не сме от тях  Tired
При нас издънката май е пълна  Tired. Уж било лесно , свършил е бързо , и резултата - трагичен. .. Не прочел, че се пита кое козле ще настигне баба Меца , а решил, че го питат кое ще стигне най-бързо до в къщи. За сругите грешки - не ми се пише  Crazy.
 Хубав уикенд на всички и стискам палци да има много наградени наборчета  Hug.
Аналогичен случай!

# 222
  • Русе
  И ние играем днес из горите. Малко е мрачно, но се правим че не забелязваме.

Поздравления за математиците.  bouquet Да кажа и аз от позицията на човек, прекарващ все още доста време с математиката. Това, че децата ви искат, могат,мислят, анализират,виждат зависимости си е дарба и няма никакво значение, че са видели една задача по различен начин и са я интерпретирали "грешно". Да знаете само, колко потенциал се крие в грешките.Има един чудесен японски филм за един болен професор по математика, който се сприятели с едно детенце и го въвеждаше в чудния свят на числата и математиката. Филмът е много хубав и има много интересни моменти. Сигурно ще хареса на надарените ви деца. В момемта не мога да си спомня името му и вися в малко по диви условия за да ровя и да търся. Отивам да гоня една лисица.

# 223
April24 , браво и на твоето дете за участието.  Heart Eyes

# 224
 Joy Joy Joy

chibi Hug,
разсмя ме. Определено участвахме на олимпийския принцип  Joy Joy Joy.

Общи условия

Активация на акаунт