Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 433
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Сигурно защото я копнах от Фейсбук, а там са ми заключени.

Аз като че ли за първи път те виждам с "цяла очна линия". Много хубаво.  Heart Eyes
Това в средата на окото какъв точно цвят е?

Веси, и аз искам да те видя с нюд грим, дебела матова очна линия и големи мигли.  Simple Smile

# 151
Ето най-облещените ми очи....направо ме болеше докато ги снимах Grinning

# 152
  • София
жаки къртиш
а с цяла очна линия ми харесваш много
аз току що се гримирах  и се чудя дали да качвам снимки тук , все пак е нещо съвсем обикновено с таупа и показвано

# 153
Седи добре само защото съм със сините лещи. На моите очи е ужасно

# 154
Elle-même, аз съм ти голям фен и всичко, което си показвала ми е харесвало  Heart Eyes
За мен нещата, които си показвала, изобщо не ми изглеждат еднакви.  Rolling Eyes Видях розово, лилаво, зелено, златисто, кафяво  Heart Eyes
За веждите - на моя монитор при някои снимки веждите ти изглеждат много тъмни (почти черни), а на други снимки изглеждат кафяви, но това е ясно, че е от снимката и не забелязвам да си си подчертала веждите с цвят по-тъмeн от този на косъмчетата.
За това дали трябва да ги удължаваш или не, не мога да преценя при положение, че не съм видяла цялото ти лице. Веждите трябва да бъдат оформени така, че да стоят добре на цялото лице, а не само на очите.  Wink

Жаки°, много благодаря, че сподели за сайта!   bouquet Страхотен е!  Crazy Grinning Heart Eyes
Вчера цяла нощ съм го разглеждала и открих много интересна и полезна информация за мен.  Grinning
Снимките
Скрит текст:
също много ме впечатлиха  Heart Eyes
Ще се радвам да те видя с такъв грим  Heart Eyes

# 155
B & C, е тук вече от към вежди ще се справя напълно Mr. Green

# 156
B & C, е тук вече от към вежди ще се справя напълно Mr. Green
Аз се влюбих във веждите  Heart Eyes 
Дори се замислих дали да не взема да си изруся моите и да си нарисувам подобни  Mr. Green
Страхотен грим, но за съжаление при мен е неприложим.  Confused

# 157
Moжеш да си ги "премахнеш" с лепило (oт тези UHU stick). След това отгоре слагаш фдт, коректор докато не остане нищо. Така травеститите си махат веждите като правят draq queen грим.
Разбира се като изтриеш всичко пак си имаш вежди Grinning

# 158
Жаки, единственото лепило, което имам е това за мигли и нищо не разбирам от лепила.  Blush
Да не вземе да стане някоя грешка и след това да не мога да си махна лепилото от веждите  Laughing
Иначе с удоволствие бих пробвала и бих се опитала да си направя такъв грим, като на снимката, а и ще ми е интересно да се видя с различни вежди  Grinning

# 159
Aз съм го правила, напълно безопасно е.
http://www.youtube.com/watch?v=VonOATmYKas

ето за това лепило става на въпрос
Скрит текст:
Като се нанесе на веждите изсъхва като гел и става гладко. И отгоре вече могат да се нанасят различни продукти.

# 160
Леле, 11 страници ooooh!

База за сенки слагам абсолютно всеки път, ако ще слагам нещо на очите. Независимо дали ще ползвам първо джъмбо молив, татутата и нещо такова. Под тях също слагам база  Wink
Щях да напиша точно същото - винаги почвам с база, имам две в зависимост дали ми трябва матова основа или може и перлена Peace
Идеята с персоналните предизвикателства е страхотна, браво!  bouquet

# 161
Аз се включвам с няколко въпроса в един пост, за да не спамя излишно.
Към a.l.e.n.a. - дали си получила вече нещата си от The Body Needs? Аз тях не ги чакам скоро, но се притеснявам, че има някакво забавяне на пратки отново, понеже и четката на Сигма, която поръчах уж от разпространител в Англия, трябваше да е тук до 8-ми, а още никаква я няма  Cry

Жаки, страхотен е този 'по-лек' грим, който си показала - кои са цветовете?  Heart Eyes

Относно скриването на вежди с UHO - пробвах този вариант за Хелоуийн, понеже исках да пресъздам визията на страшна кукла и исках да постигна точно този ефект на много отворено око. Наистина е безопасно, но при мен изобщо не подейства. Гледах доста клипчета как трябва да се направи и не мисля, че проблемът е бил в техниката. Явно трябва да имам много приплеснати към лицето вежди, за да могат да се замажат с това лепило. Моите са гъсти и тъмни и доста релефни - в смисъл, че имам по-дълги косъмчета, които предпочитам да прибирам с безцветен гел, отколкото да подстригвам и така си обяснявам защо колкото и да трупах лепило и коректор никак не ми се получиха нещата...

# 162
Относно скриването на вежди с UHO - пробвах този вариант за Хелоуийн, понеже исках да пресъздам визията на страшна кукла и исках да постигна точно този ефект на много отворено око. Наистина е безопасно, но при мен изобщо не подейства. Гледах доста клипчета как трябва да се направи и не мисля, че проблемът е бил в техниката. Явно трябва да имам много приплеснати към лицето вежди, за да могат да се замажат с това лепило. Моите са гъсти и тъмни и доста релефни - в смисъл, че имам по-дълги косъмчета, които предпочитам да прибирам с безцветен гел, отколкото да подстригвам и така си обяснявам защо колкото и да трупах лепило и коректор никак не ми се получиха нещата...

Може би трябва да правиш, както в клипчето, което Жаки е показала. Там момичето освен лепило, сложи и нещо, като васка  Rolling Eyes За да прилепнат съвсем плътно. Но си мисля, че каквото и да правиш, ако имаш нормални вежди, не много оскубани и не много плешиви, на живо винаги ще си личат  Thinking За снимки и камера е ОК, но в близък контакт се съмнявам наистина да "изчезнат".

# 163
Мисля, че си права, Веси. Моите са почистени и оформени, но последното, което мога да ги нарека, е оскубани - където си има, си има  Grinning

# 164
  • София
B & C, благодаря ти   bouquet

Жаки, снимката с облещените очи е много яка!  smile3521

Момичета, ако искате да се запишем кои искаме да бъдем предизвикани, за да се знае  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт