Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 421
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Мис Нели мерси за темата   bouquet

Някой може ли да ми каже какви четки ползва момичето от този клип - 11.29 мин. и 12.06 мин
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8xU1tkMQctc&feature=endscreen

Ели, това са си нейните четки, т.е. нейната марка - Реал Тех  Wink Тя в началото ги показва. Специално тази, която ползва около 12мин, мисля че е точно от комплекта, който съм харесала да си купувам  Wink
Аз пък искам да докарам точно този ефект на кожата - влажен, блестящ, но как?  newsm78 newsm78 newsm78

# 31
Еми нали го показва на клипчето  Laughing Но от кожа до кожа, ехеее  Whistling Пък и на всеки различните продукти седят различно.

# 32
Мацката в клипа обяснява, че J Lo е почитателка на този "лъщящ" стил и го постига с базата и ФДТ-то. Аз едвам долових от бритиш инглиша й, че е Виталюмиер Аква, някой има ли отзиви за него?
п.с. но кожата трябва да е съвършено гладка и чиста, иначе кел файда  Laughing

# 33
Аз гледам без звук, че бебето спи  Laughing

# 34
  • София
Благодаря за темата  Hug
Винаги ползвам база, харесва ми изравняването на цвета на клепача и го приемам като подготовка на платно за рисуване Wink

# 35
  • Бургас
благодаря за новата тема,не ползвам база за сенки,но сенките явно са ми хубави

# 36
Някой ползвал ли е продукти на Becca? И Лиса Елдридж много ги използва, а и тази мацка от клипчето също...аз не съм ги срещала. Thinking

# 37
Мис Нели мерси за темата   bouquet

Някой може ли да ми каже какви четки ползва момичето от този клип - 11.29 мин. и 12.06 мин
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8xU1tkMQctc&feature=endscreen

Ели, това са си нейните четки, т.е. нейната марка - Реал Тех  Wink Тя в началото ги показва. Специално тази, която ползва около 12мин, мисля че е точно от комплекта, който съм харесала да си купувам  Wink
веднага да ми го покажеш комплекта  Hug

и аз искам точно този ефект, но рядко ми се получава

# 38
В предишната тема някой попита за продукти на Есенс в Пловдив.Бях до Бютизоната в Мола и там видях стелаж на марката.Да не остана по-назад и аз си купих фон дьо тена на Макс Фактор-3 в 1,много несполучлива покупка ThinkingАдри е със суха кожа като мен и каза,че и харесва,явно моята е по-суха.Подчертава ми бръчиците,дори ме състарява;(Адри,какъв крем слагаш под него?Мисля,че Копче хвалеше някакви червила на Макс Фактор и в Бютито ги видях,но всички цветове бяха в розово-червената гама.Има ли нещо по-нюд или да не търся?От ланкомските спирали коя бихте ми препоръчали,не търся естествен ефект:)

# 39
  • София
tamar, много неприятно. Не вярвам обаче да си с по-суха кожа от моята... аз след баня направо имам чувството, че ако се усмихна ще се скъса и ще се посипе на прах - толкова опъващо и почти болезнено сухо усещане имам. Под Макс Фактора ползвам овлажняващ серум на Olay. Много съм доволна от него (МисНели,   bouquet ), но не се предлага в БГ, за съжаление.
Иначе този ФДТ тъкмо заради това го харесвам - той е единственият ми ФДТ, който изобщо не ми подчертава бръчките и без база. Всичко друго ме изпива много, включително и ФДТ, които уж са за суха кожа  Tired

# 40
И аз имам този проблем със сухотата на кожата. По тялото го решавам с постоянно мазане на силно хидратиращи продукти, на които почти винаги добавям сериозно количество масла. Масажистите все се шашкат как им изчезва олиото по кожата ми.
За съжаление не мога да намеря ФДТ, който да пребори този проблем. Дори герленския не се справя както бих искала. Пробвала съм смесване с други продукти, но не се получава. В крайна сметка съм решила, че ФДТ ще слагам в много малки количества при определени случаи, през останалото време ползвам разни леки пудри. Метеоритите ми дойдоха идеални за тази цел. Нямам нищо за прикриване и мога да си го позволя. Даже бих казала, че цветовете на 99% от ФДТ, които съм пробвала ми развалят цвета на кожата.
В тази връзка - не споделям мненията, че топчетата трябва да се ползват задължително над ФДТ и ББ кремове. Според мене така се убива голяма част от ефекта им. Лично мнение.

# 41
По повод на козметиката на Becca, аз съм много доволна от прахообразните сенки и съм чувала много добри отзиви за тази козметика като цяло. Докато живеех във Великобритания, много проф. гримьори ги предпочитаха. Интересен ми е озаряващият им продукт, за който Лиса често говори, но така и не съм го купувала.... Някой друг да сподели отзиви?  Peace

# 42
Благодаря за новата темичка   bouquet
Ползвам база, ако гримът ми трябва да издържи дълго време.
Какво мислите за продуктите на Караджа?

# 43

Какво мислите за продуктите на Караджа?

Аз нямам преки впечатления. Виждала съм ги само в един магазин (и то през витрината), в който по принцип рядко има дори един клиент. Сподели моля, ако си ги ползвала.  Simple Smile

# 44
  • в 1001-та нощ
Лелеее, докато седна на компа 5 страници изписани - 3 тук и 2 в старата тема  Rolling Eyes Embarassed

МисНели   bouquet мерси за новата тема  Blush

Ноеми, аз много обичам този грим и го правя с 3 цвята сенки, разбира се - не толкова професионално, но като идея  Peace както винаги съм казвала - много обичам да ми свети клепача, на цвета на очите и кожата ми пасва идеално  Peace

ползвам бяла перла на инглот и тъмното лилаво ми е на инглот, то също е с брокати; светещият ми цвят е на МАС, така като го гледаш е някакво убито лилаво, направо да го подминеш, но на окото е съвсем различно, има някакъв вид - магнетичен ефект, не дава мастилен ефект - на моя комп - твоята снимка изглежда малко така - в края на клепача е по-мастилено - напито към индиго, не знам дали при теб така изглежда

може би другия път, като ходиш да гледаш - пробвай на пръст и вдигай пръста до окото - аз така преценявам как ще ми стои на окото, защото едно е на ръка да ти хареса, друго е как ще ти се впише на кожата на лицето, на цвета на очите .....

Общи условия

Активация на акаунт