Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 397
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Мацката в клипа обяснява, че J Lo е почитателка на този "лъщящ" стил и го постига с базата и ФДТ-то. Аз едвам долових от бритиш инглиша й, че е Виталюмиер Аква, някой има ли отзиви за него?
п.с. но кожата трябва да е съвършено гладка и чиста, иначе кел файда  Laughing

Radiance primer на Becca и Vitalumiere Aqua Chanel отгоре.  Peace Аз го имам и много го харесвам стои много естествено, лек е но и прикрива добре. Подходящ е за всякакъв тип кожа само без много мазна може би.  Peace

База за очи ползвам всеки ден дори и да съм само по спирала, ползвам и под коректора.  Peace

# 46
Мис Нели мерси за темата   bouquet

Някой може ли да ми каже какви четки ползва момичето от този клип - 11.29 мин. и 12.06 мин
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8xU1tkMQctc&feature=endscreen
Аз от ФДТ-на се интересувам, Шанел, ама по-точно? Много естествен ми изглежда

Кликайте в инфо бара, затова е инфо бар  Grinning

ето списъка на използваните продукти:
https://www.thepsbeauty.com/looks/j-lo-oscars-2012?shop_video=1

# 47
  • USA, Steak State
Мацката в клипа обяснява, че J Lo е почитателка на този "лъщящ" стил и го постига с базата и ФДТ-то. Аз едвам долових от бритиш инглиша й, че е Виталюмиер Аква, някой има ли отзиви за него?

Аз го ползвам за лятото. Един от любимите ми по-леки фон дьо-тени е ( като текстура и усещане, не като покривност). Покривността му е от средна до силна. Влажен ефект не съм наблюдавала при себе си, нито озаряващ. Много добре изглажда и е перфектен за жега.

# 48

Аз го ползвам за лятото. Един от любимите ми по-леки фон дьо-тени е ( като текстура и усещане, не като покривност). Покривността му е от средна до силна. Влажен ефект не съм наблюдавала при себе си, нито озаряващ. Много добре изглажда и е перфектен за жега.
А за зимата не става ли?

# 49
  • USA, Steak State
Става, но моят цвят ми е тъмен за зимния период, че ставам доста бяла. Simple Smile
А и зимата предпочитам по мазни неща откъм овлажняване.

Едит: Въпрсния минерален фон дьо тен мисля, че ме обрина. Не съм 100% сигурна, че е от него, ще тествам допълнително. Образуваха ми се мънички червени пъпчии по лицето, които ме сърбят.

# 50

TheBlackWidow, тъкмо бях тръгнала вчера да ти препоръвам минерален ФДТ, но ти каза, че държиш да е drugstore и се отказах. Единственият ми опит с дрогерийна марка беше именно на Ревлон, но стария (не акуа) вариант и беше ужасен.

Ако не ти е проблем да поръчаш онлайн, Everyday Minerals са в ценовия диапазон на Ревлон, но с много по-добро качество. Хубавото е, че имат четири различни финиша на ФДТ-те и много добра опция за поръчване на мостри.

# 51
Какво мислите за продуктите на Караджа?

Имам два техни ружа, сенки и златна пудра - обожавам всичко Heart Eyes, може би без сенките. Тяг трябва да опитам да ги нанеса и с влажна четка, защото иначе не са ми достатъчно пигментирани. Иначе продуктите им са прекрасни, с много блясък , точно както ги обичам.  Peace

# 52
  • GYM

Някой може ли да ми каже какви четки ползва момичето от този клип - 11.29 мин. и 12.06 мин
Аз от ФДТ-на се интересувам, Шанел, ама по-точно? Много естествен ми изглежда
Chanel Vitalumiere Aqua - уникален, ползвам го и наистина стои изключително естествено. Един от малкото, които не подчертават сухата ми кожа Peace
По темата - почти винаги ползвам база Hug
Мис Нели  bouquet

# 53

Ели, това са си нейните четки, т.е. нейната марка - Реал Тех  Wink Тя в началото ги показва. Специално тази, която ползва около 12мин, мисля че е точно от комплекта, който съм харесала да си купувам  Wink
веднага да ми го покажеш комплекта  Hug

и аз искам точно този ефект, но рядко ми се получава

Ей този комплект мисля да си поръчвам  Wink
http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-On-Loca … rushes-Case/41364 - мисля, че въпросната четка е най-лявата

И аз имам този проблем със сухотата на кожата. По тялото го решавам с постоянно мазане на силно хидратиращи продукти, на които почти винаги добавям сериозно количество масла. Масажистите все се шашкат как им изчезва олиото по кожата ми.
За съжаление не мога да намеря ФДТ, който да пребори този проблем. Дори герленския не се справя както бих искала. Пробвала съм смесване с други продукти, но не се получава. В крайна сметка съм решила, че ФДТ ще слагам в много малки количества при определени случаи, през останалото време ползвам разни леки пудри. Метеоритите ми дойдоха идеални за тази цел. Нямам нищо за прикриване и мога да си го позволя. Даже бих казала, че цветовете на 99% от ФДТ, които съм пробвала ми развалят цвета на кожата.
В тази връзка - не споделям мненията, че топчетата трябва да се ползват задължително над ФДТ и ББ кремове. Според мене така се убива голяма част от ефекта им. Лично мнение.

Може да пробваш новия ФДТ на Ланком. Тези дни ще го тествам по-обстойно, но след като ме гримираха в Сефора и вечерта си свалих грима /не че ми бяха сложили особено много/, кожата ми беше като на бебе мека  Heart Eyes Страшно ми хареса и това ме навежда на мисълта, че щом ФДТ има такъв ефект, представям си кремовете им  Crazy Та май ще стана почитател на Ланком. А и като цена са ми по-достъпни от ЕЛ.

# 54
  • София
http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-On-Loca … rushes-Case/41364 - мисля, че въпросната четка е най-лявата

Точно този сет чакам сега  Heart Eyes

За кой фдт говориш? Teint Idole 24h ли? Обожавам го!  Heart Eyes

# 55
  • В полите на Пирин планина
Всеки път, преди да се гримирам, слагам база  Peace

Купих си дуохромен молив за очи на Bourjois - http://beautyshop.bg/productv/3522/bourjois-moliv-za-ochi-duo-hrom.html. Моят е маслено зелено към черно. Страхотно се нанася, мек, но издръжлив и не се размазва. А цветът е много интересен.

# 56
  • София, Лагера
Ноеми, аз много обичам този грим и го правя с 3 цвята сенки, разбира се - не толкова професионално, но като идея  Peace както винаги съм казвала - много обичам да ми свети клепача, на цвета на очите и кожата ми пасва идеално  Peace

ползвам бяла перла на инглот и тъмното лилаво ми е на инглот, то също е с брокати; светещият ми цвят е на МАС, така като го гледаш е някакво убито лилаво, направо да го подминеш, но на окото е съвсем различно, има някакъв вид - магнетичен ефект, не дава мастилен ефект - на моя комп - твоята снимка изглежда малко така - в края на клепача е по-мастилено - напито към индиго, не знам дали при теб така изглежда

може би другия път, като ходиш да гледаш - пробвай на пръст и вдигай пръста до окото - аз така преценявам как ще ми стои на окото, защото едно е на ръка да ти хареса, друго е как ще ти се впише на кожата на лицето, на цвета на очите .....
Благодаря, Алена!   bouquet Направо се запътвам към МАК, как не се сетих за тях!  ooooh!

# 57

Точно този сет чакам сега  Heart Eyes

За кой фдт говориш? Teint Idole 24h ли? Обожавам го!  Heart Eyes

Не му запомних името  Blush Мноого съм трудна с имената  Laughing Но май е той. Беше с 24ч трайност, с матиращ ефект. И аз страшно го харесах и май той ще е Моят. Така искам най-накрая да си намеря хубав продукт, че ми писна все нещо да ми "убива". А все пак това го нося всеки ден на цялото лице и искам да ми е наистина "удобно"  Crazy
Вчера ме гримираха и с Ревлон Колър Стей за мазна кожа в Мориа. Но нещо не ми хареса, като усещане на кожата  Rolling Eyes При положение, че мацката ми сложи съвсем леко от него, го усещах сух на някои места.

Да дадеш после отзиви за сета  Heart Eyes А защо направо не го покажеш, като вземеш да дойдеш на някоя среща  Mr. Green Whistling

# 58
  • Велико Търново
Благодаря на мис Нели за новата тема  bouquet
Откакто открих базата за очи,не излизам без такава Wink Peace В момента ползвам на Артдеко,но обмислям покупката на Никс Peace

Lady Brinne ,много интересни моливи на Буржоа Thinking Ще ги разгледам задължително Peace

# 59
  • София
Веси, този фдт аз го харесвам безумно много, но при моята комбинирана кожа пак лицето си лъсва след примерно 5-6 часа. Трайността, която обещават хич не се получава. Но пък като текстура, завършек, усещане върху кожата и покривност е страхотен  Heart Eyes Аз имам 2 броя от него  Embarassed Като го внесоха веднага си взех най-светлият цвят, който се оказа всъщност към 6-тия най-светъл цвят, та поръчах после и от feelunique  Whistling Бих ти пратила хубава проба, за да го прецениш добре, но цветът няма да е твоя  Confused

Whistling (това за срещата - още събирам смелост)

Общи условия

Активация на акаунт