Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 414
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
tamar ,благодаря за инфото ,защото и аз подкокоросана от тази тема неуспешно търсих  златната пудра в Пловдив ,за Мола изобщо не се сетих  Blush . А блестящи сенки , пудри... изобщо не харесвам,много сте зарибяващи  Grinning  .
November Rain ,назад накъде в темите споменаваше,че откакто ползваш козметика препоръчана от Мис Нели (мисля Olay) се чувстваш направо със страхотна кожа .Моля те кажи какво ползваш за лицето .   bouquet

# 61
И аз да се присъединя към почитателите на ФДТ Chanel Vitalumiere Aqua.
И в момента съм с него - стои толкова леко и естествено, а в същото време изравнява чудесно тена. Страхотен ФДТ.
Особеност при него е, че преди да се сложи, трябва много добре да се разклати - при това в продължение на поне половин минута, за да се получи нужната консистенция. Освен това се нанася по-добре с пръсти, отколкото с четка. Това ми казаха консултантките в магазина, но и се убедих от собствен опит.

# 62
Явно ще се купува и това  Шанелче  Thinking  Колко парички да си приготвя?  Blush

# 63
98 e в ягодката, аз мисля да потърся тестерче първо, въпреки, че не се съмнявам, че ще ми хареса  Mr. Green зарибих се

# 64
Бих ти пратила хубава проба, за да го прецениш добре, но цветът няма да е твоя  Confused

Whistling (това за срещата - още събирам смелост)

На мен ми дадоха доста голяма мостричка от цвят близък до моя. Ще имам да се гримирам поне 3-4 пъти и ще го преценя  Wink Благодаря за предложението  Hug

п.п. Ние не хапем  Mr. Green

# 65
  • София
Mr. Green

Искам да ви се похваля - купих си сини! сенки. За протокола - не харесвам синьото - като цвят, като дреха, най-малко като грим. Миналата година се прежалих да го захаресвам за лак. Та за мен е страшен напредък и то благодарение на вас   bouquet Ignlot Pearl 428.

В търсене на хубаво лилаво взех и това D. S. 493 Много ми хареса  Heart Eyes

# 66
имам подобно синьо,ще се радвам да видя снимки как би го комбинирала,защото като цвят ми харесва,но нямам смелост да го сложа на окото  bouquet

# 67
Веси, като поръчваш четките ме имай предвид, че си харесах и аз една четка.
http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Fi … tting-Brush/42483

Мис Нели- мерси за инфото към клипчето, не се сетих да погледна  bouquet

# 68
  • София
tamar, и аз още обмислям как да го комбинирам, и мен малко ме е страх  Whistling Но ако се получи нещо хубаво непременно ще споделя  Hug

# 69
  • в 1001-та нощ
Ноеми  Hug непременно да споделиш после дали имаш улов  Heart Eyes  bouquet мисля, че би било добре - да намажеш на няколко пръста цветове и да излезеш на ест. светлина и да видиш как ти стоят до окото (слагаш пръста пред клепача  Peace )

На мен винаги в магазина цветът ми изглежда един, а навън друг, а моето лилаво е супер "убито" в рефилчето, а на окото свети вълшебно  Peace

Elle-même  Peace много хубаво лилаво  Peace ще го разгледам на следващото ходене  Heart Eyes

# 70
Ей този комплект мисля да си поръчвам  Wink
http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-On-Loca … rushes-Case/41364 - мисля, че въпросната четка е най-лявата
В този комплект я няма четката, която се използва в клипчето.  Peace
Четката я има в този комплект  - Buffing Brush - Ideal for full coverage application of powder and mineral foundation.
На мен тази четка ми е най-любимата от всички четки на Samantha Chapman , които имам.  Heart Eyes Другата, която я показа, с която също може да се нанася ФДТ не ми харесва.

# 71
Веси, като поръчваш четките ме имай предвид, че си харесах и аз една четка.
http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Fi … tting-Brush/42483

От тук е по-изгодно да си поръчваш по отделно, за да не отиде на митница. За първа поръчка има и 5 долара отстъпка и доставката ти стъпва почти без пари  Wink Кодове за отстъпка има в темата за пазаруване от този сайт в подфорума за чуждестранно пазаруване.

Ауу, Ел, това св.лилаво е супер  Heart Eyes Ще си го запиша да го погледна в магазина другата седмица.
А тъмно синьото го имам - супер е. Но аз много си падам по синьо  Heart Eyes Става за комбинация с всичко. За по-"снежен" грим, би стояло супер с едно блестящо снежно бяло на Инглот  Flutter С жълто също ще е страхотно  Peace

# 72
  • София
И жълто исках да си взема. Филип ми препоръча едно, но го нямаше, а другите ми се сториха твърде ярки за моя вкус. Не запомних обаче номера. Казаха, че скоро чакат зареждане, та ще погледна пак  Hug

Сега си търся хубаво, наситено розово, по възможност мат.

# 73
От днес на debenhams.com има -10% на козметика и парфюми, има и Мак.  Peace

# 74
  • София
База  и аз ползвам всеки път  Peace. От няколко дне имам от размяна Колорстей, цвета ми пасна идеаааалнооо  Peace. Тествах го в събота, днес пък съм с него. Харесвам го, но въпреки всичко МаксФактора май ми харесва повече. Но пък там цветовете не ми се напасват съвсем  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт