Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 390
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
A тези кутийки ще си ги взема
Нон стоп ми трябват подобни неща за смесване на глитъри

От пигментите има цвят Мiss Piggy's Lollipop Heart Eyes

# 181
  • София, Лагера
Мацки, отчет!  Flutter
Сдобих се с ето това лилаво:

Гледах и ето тези сенки на BeYu (много харесвам тази марка)! Но не си го взех това трио, защото и тъмния, и светлия цвят ги имам.

Иначе разгледах къде що има сенки в ДъМол, но за моя изненада нито Мак, нито Сефора имаха нещо, което дори да се доближава до бленувания ми цвят.  Flutter

# 182

Страхотен грим Heart Eyes Преди година ходех много редовно така, но без това бялото под очите

# 183
  • София/Горна Оряховица
Значи искам да видя Elle-même с грим като моя от арабското предизвикателство Grinning Тежко, силно, черно, златно с яко мигли

Присъединявам се !

a.l.e.n.a - ако ми позволиш, разбира се, искам да те видя с нещо матово, около кораловите нюанси  Heart Eyes .

Elle-même предложи да напишем кои сме съгласни да бъдем предизвикани - аз съм ОК.

А тази сутрин Жаки ме побърка с този сайт, замалко да закъснея от разглеждане  Blush . В една ужасно скучна лекция си го отварях на телефона и разглеждах  Blush hahaha . Впрочем, Жаки и Адри не мога да си помисля да бъдат предизвикани с нещо "необичайно", сякаш всичко носят. Също и lepidopteria.  Heart Eyes .

# 184
  • Бургас
A тези кутийки ще си ги взема
Нон стоп ми трябват подобни неща за смесване на глитъри

От пигментите има цвят Мiss Piggy's Lollipop Heart Eyes
Жаки,в книжарнииците продават най-обикновени пластмасови палитри за темпернии бои,мисля,че биха свършили идеална работа

# 185
Всичко нося. Мога само да бъда предизвикана да се снимам без грим. Ама това няма да стане Mr. Green

# 186
  • София/Горна Оряховица
Всичко нося. Мога само да бъда предизвикана да се снимам без грим. Ама това няма да стане Mr. Green

На мен ми прозират вените  hahaha . А имам и 3-4 приятели с професионална техника, те чак ми се карат  Crossing Arms .

# 187
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Връщам се доволна и щастлива от ULTA.Предагат мега добри сетове покрай празниците + подарък към повечето.
Намерих мазни,лесни за нанасяне/размазване и трайни 2в1 молив-сенки за очи.Към сета прибавиха безплатна матираща пудра.http://www.sephora.com/productimages/sku/s1468362-main-Lhero.jpg
+http://www.sephora.com/productimages/sku/s1261114-main-hero.jpg

Искам да пробвам повече продукти на Tarte - високо качество,забавни опаковки,изчистени продукти от повече химии,обогатени с билки,витамини,антиоксиданти и подходяща за чувствителна кожа(предавам думите на консултантката).
Тази палитра e разкошна.Избягвам да купувам големи палитри,защото все нещо не ми харесва,но тази я разглеждах/пробвах на живо и е уникална.http://www.fashionison.com/wp-content/uploads/2012/10/holiday2012_tarte004.jpg

# 188
  • USA, Steak State
Tarte са много добри. Миналата година си купих от Коледните кутии/сетове и сенките им специално са страхотни.
Особено пигментирани и дълготрайни са ружовете им.  Peace

# 189
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ама защо ме караш сега пак да паля колата и отново в УЛТА за палитрата? Едва устисках да не я грабна.Вмомента по ръцете ми има още остатъци от сенките,нямат изтриване.

# 190
  • в 1001-та нощ
...a.l.e.n.a - ако ми позволиш, разбира се, искам да те видя с нещо матово, около кораловите нюанси  Heart Eyes .
...

Благодаря, Боби  Peace вече имам 2 теми  Heart Eyes

# 191
  • USA, Steak State
Ама защо ме караш сега пак да паля колата и отново в УЛТА за палитрата? Едва устисках да не я грабна.Вмомента по ръцете ми има още остатъци от сенките,нямат изтриване.

Ааа не те карам, но можеш и да си я поръчаш онлайн. Wink

# 192
Юле, може да дойде ден в който да можеш да носиш всичко. Аз нали съм ти казвала на твоята възраст колко бях задръстена и как не смеех да сложа дори едно червило. Пълен льохман (още го помня това) Joy
8 години да се носят едни и същи цветове хич не е малко Grinning
Да живеят льохманите!   Mr. Green

Може, да, и аз се надявам на това, ама нъцки .. На друг човек мога да гледам всякакви цветове в най-различни комбинации, но не знам защо не си се представям така. Може би трябва да пробвам някой път например с лилаво? Жаки, ти лилаво ли беше казала, че ще ми отива, че вече не помня? Rolling Eyes Laughing

Бори, виждала съм ти снимки, на които си със грим, и изобщо не ми приличаш на папагалче!  Hug Flutter

# 193
Да, но не пастелно лилаво. Нещо по-тъмничко като това
Скрит текст:
Но като цяло е добре да се започне с по-неутрални цветове. И вече като добиеш увереност да пробваш и с по-тъмни и цветни

eхаааааа txtloves

alert Moмичета, чета в един руски блог че Метеоритите (du Paradise) щяло да ги има от 1-ви януари. Това възможно ли е?

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 21:29 от Жаки°

# 194
  • София/Горна Оряховица
Може би при тях? По-добре да оставя на някой по-запознат с доставките на тези продукти да отговаря, давам идеи.

Вамп-дамата в лилаво е страхотна  Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт