Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 413
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
От iherb. Aми не знам, моите представи за наистина хубава четка са други.
Дръжката е супер груба, като цяло като я държа в ръката усещането ми е точно за нещо евтино.
Примерно четката ми на Gosh за пудра (старата версия) е горе долу същата като усещане. А тя за мене си е грубичка, защото е от косми на коза.
От всичките клипове и ревюта човек остава с впечатление, че едва ли не ще получи неземна мекота и качество.
Обаче истински качествените неща неслучайно са и скъпи. Барбара Хофман има една четка за пудра (не знам от какво животно беше)... е тя е фантастична. И така си представях да е тази....ама мечти Grinning онази май беше към 200 лева

# 706
Дами, ние няма ли да подкрепим NovemberRain в надпреварата за най-талантлива потребителка?

# 707
Е как няма да я подкрепим?! Heart Eyes

Вчера Дженифър Лопез с един нейн уникален син блестящ тоалет май ме вкара в синия ми период доста по-рано отколкото очаквах. Whistling Започват сините гримове и лакове. Ще се сдобия утре със сините сенки на Лореал. Имам и други налични.

# 708
Казах ви аз да започвате да купувате синьо Grinning

# 709
  • София/Горна Оряховица
Щом аз подносих синьо и то on an everyday basis, която се кълнях, че синьо няма да сложа, всичко е възможно.

Но все пак 4ти ден не съм гримирана и хората почват да се чудят какво ми става  hahaha . Днес вече не е подуто, само леко ме сърби, дано утре ми е минало  Blush .

# 710

Преполовихме срока за актуалното предизвикателство, остава време до следващия Петък включително. Темата е Коледен и Новогодишен грим.
Резултатите - на ЛС

# 711
Щом аз подносих синьо и то on an everyday basis, която се кълнях, че синьо няма да сложа, всичко е възможно.

Но все пак 4ти ден не съм гримирана и хората почват да се чудят какво ми става  hahaha . Днес вече не е подуто, само леко ме сърби, дано утре ми е минало  Blush .
Вземи си един гентамицин за очи. Много помага при такива неща.

# 712
  • София

Ще ви убия! Само да сте посмели. Аз мисля да си правя самоотвод. Модератор съм и нямам право да съм там, да не говорим, че и до момента не ми я ясно защо изобщо съм в тази категория  Shocked

# 713
  • Перник
elhi4ka ,няма фотошоп,само са кропнати снимките,за да се видят само очи  Simple Smile Ама пак не се справям с този фотоапарат,все не ми излизат реални цветове  Tired

# 714
Подкрепихме я Simple Smile
densi, предполагам че J.Lo е била много красива Heart Eyes
Радвам се, че не харесвам много синьото за очите си и че няма да купувам, колкото и да е актуално Simple Smile Интересното е, че синьото принципно ми е любимият цвят, но не и като грим на очи. Thinking
 Жаки°, дано да си харесаш четката след маската или поне да свикнеш с нея Simple Smile
Нещо превключих малко от мания гримове на мания лакове и парфюми, но сигурно е за кратко Simple Smile Обаче малката черна рокля на Герлен я сънувам вече, няма такъв аромат, няма такова шише newsm81

# 715
  • София/Горна Оряховица
Скрит текст:
А аз нямах търпение да махна малката черна рокля от ръцете си, за мой тих ужас се оказа ужасно трайна поне при мен, побърка ме просто  hahaha .

Не може ли всички парфюми да са Chance by Chanel  Crazy .

Жаки°, мерси за вниманието  Hug . Ще пропусна, нямам поносимост към гентамицин.

Още се чудя как един комар успя да намери тоочно мен и тооооочно окото ми да намери  ooooh! . Толкова много други сочни части имам, а баш око да нацели тоя заблуден комар!

# 716
При мен всичките мании си вървят за ръчичка Grinning (и се подават от препълнени шкафове и кутии) Blush

Moже да ме разпънете на кръст, ама за сега четката е все едно качество Есенс. По същият начин се къдрят космите и на тях. Финалното ми заключение- утре Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 20:30 от Жаки°

# 717
  • София
Момичета, къде и кога е срещата и приемате ли аматьорки, които тепърва имат да се учат? Как хубаво се гримирате - гледам ви в захлас  Crazy
Още ме е срам, но скоро може и аз да покажа нещо made by me ... Надявам се и вие да помагатеее Simple Smile

# 718
densi, предполагам че J.Lo е била много красива Heart Eyes
Радвам се, че не харесвам много синьото за очите си и че няма да купувам, колкото и да е актуално Simple Smile Интересното е, че синьото принципно ми е любимият цвят, но не и като грим на очи. Thinking
 Жаки°, дано да си харесаш четката след маската или поне да свикнеш с нея Simple Smile
Дженифър Лопез беше просто невероятно красива, секси и показа голяма част от личния си живот вк. децата и любимия си на публиката. Любовно, емоционално шоу. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жаки, харесваш ли четката видях, че вече е пристигнала? Честита да ти е! Heart Eyes

# 719
Денси, мерси Hug  чети на предната страница за нея...и на тази също де Simple Smile

Срещата е на 24-ти от 15ч. в Хепи Маll of Sofia. Вече сме око 11 човека сигурни така, че ако ще идва някой допълнително да ми пише на лични да запазвам повече места Peace

Общи условия

Активация на акаунт