Априлки 2013 - тема 11

• 22 561
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
нашия е във формата на Панда
И аз него си харесах Simple Smile А доколкото чета - отзивите са положителни

sladkata2, радвам се, че всичко е ОК  Hug

Аз след кошмарната нощ, започнах деня чудесно - излязоха  ми резултатите - чудесни са newsm44 newsm44 newsm44 надявам се да не се обърка нещо до края и да си останат такива, но за всеки случай, ще проуча и за Софийските болници Whistling

# 301
добро утро. и тук да напиша днес съм на ФМ стискайте палци всичко да е ок

# 302
нашия е във формата на Панда
И аз него си харесах Simple Smile А доколкото чета - отзивите са положителни

sladkata2, радвам се, че всичко е ОК  Hug

Whistling

минуса на този инхалатор е, че е много шумен
но пък ползата от него е по-важна - поне за мен Hug

# 303
  • Пловдив
а шумът не ме притеснява Simple Smile
Дребуса е свикнал

# 304
sladkata2, браво, че не е нещо сериозно, но ако има бактерия, няма ли да я лекуват newsm78

Brum, честито за   stork-girl

Ох, с тези бактерии мисля да пусна един влагалищен секрет на ЖК др месец. Нещо съм се притеснила доста.. Вчера ужасно бе болеше десния яйчиник и десния бъбрек, нагълтах се с вода и днес, слава Богу, нищо ми няма Thinking

# 305
И моите гърди взеха да ме болят,усещам ,че още по-големи стават всеки месец,а нося неудобни сутиени,май трябва да слагам памучни.

# 306
  • София
Добро утро,

Успех на всички момичета, които днес са на прегледи.
При мен няма нищо интересно....но снощи малката на 2 пъти ми удари бая силни шутове, та чак 2 път се и постреснах малко.
Сега се оправям и ще поизлезна малко да се разходя, че вече не издържам....искам малко разходка. Като гледам и се мъчи да изгрее малко слънчице, което още повече ме кара да излезна.

Хубав ден на всички Simple Smile По късно пак ще ви пиша.

# 307
Добро утро и от мен. )

Успех на момичетата на преглед днес. )

Аз имам работа и то бая....но така не ми се захваща. Но няма как, трябва да се свърши. )
На вън е едно мрачно и за сега не ми се мърда, но няма изгледи да напече сякаш.

За гърдите - не са мръднали. Същия размер, големина и т.н.

# 308
sladkata 2, радвам се че всичко е наред и не е нищо сериозно
Brum,  честито за  stork-girl

Мирама, на теб не ти ли казаха да почиваш повече и да лежиш
такъв спомен имам или се бъркам ?

моите гърди са вече многоооо наедрели, ще сменям скоро сутиените

# 309

Мирама, на теб не ти ли казаха да почиваш повече и да лежиш
такъв спомен имам или се бъркам ?

Аз в къщи си работя. ))))

# 310
 Привет, мами   bouquet
 Не пиша често, но ви чета  Simple Smile Сега и сесия ми предстои и трябва повечко учене и по- малко стоене по форумите  Simple Smile
 Продължавам да си стоя вкъщи, но няколко пъти излизах за мъничко с ММ. Тук времето не е особено приятно и ми е добре на топло вкъщи. Обмислям да поискам отдалечен достъп до служебната поща и да си поработвам от тук, че вече прочетох всички книги, изчистих къщата, а непрекъснатото готвене не ми се отразява много добре  Mr. Green
 Бръм, честито за девойката   bouquet Много е хубаво да си имате по едно детенце от всеки пол  Hug
 От една седмица пия Прегнакеър, някой има ли отзиви  newsm78 Прочетох и книгата на д-р Сиърс, много ми допадна  Simple Smile

# 311
KayRenn  така ли, супер. И аз се изненадах Hug Hug  bouquet

# 312
Здравейте,днес немога да се събудя-много ми е сънено...сега ще изляза с една приятелка на разходка и после ще поработя.Да се похваля-кръвното ми от 3 дни е нормално-даже хапче пия само вечер-изведнъж newsm78 Joyнемога да повярвам,за което се радвам.

# 313
Здравейте момичета, отдавна не съм писала тук, повече във фейса влизам, а тук не мога да изчета всичко много скорострелно пишете Wink Искам да питам имаше момичета, които се мажеха със сусамово масло - но не си спомням кои, та да питам по-колко пъти на ден се мажете и навсякъде ли или предимно гърди, корем, бедра и дупе. Аз си взех и един лосион за суха кожа със някакви масла в него и много добре ми понася и комбинирам със маслото, обаче май само вечер е малко, може би трябва поне 2-3 пъти на ден.  Confused  Иначе се чудя за маслото на икаров има ли някой да се маже с чувствителна кожа и как ви понася?

# 314
Леле, Монче, как си се устискала толкова месеци да не се изхвалиш на работното си място?! Аз моите ги подготвих още от лятото и сега ме наблюдават и коментират с интерес и дружелюбно.

Ами да ти кажа, не исках да знаят за да не ме коментират, малко е клюкарско при нас, работим много жени на едно място и е като кошер... но вече май няма да мога да крия  Mr. Green

Ани, благодаря за комплимента, и на мен това  ми беше мечта, а и аз не съм първа младост. Дано всичко е наред пък то не се знае Wink

Обаче хормоните ми яко играят, вчера така се скарах с мъжа ми.... #Crazy, не че не беше виновен, но чак пък толкова....
А гърдите и мен ме болят, и както и предните два пъти адски ме болят зърната от студа, много е неприятно усещането...лошото е ч е скоро няма да спре:(

Аз даже още не се мажа Embarassed, май трябва да започна, много съм немарлива този път newsm78

Общи условия

Активация на акаунт