Априлки 2013 - тема 11

• 22 565
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Оле, аз от 80B съм 85D.

От два месеца ходя само с някакви безшевни спортни бюстиета, но XL вече ми малеят и нищо не държат. А има още 4 месеца, направо лудница!  Crazy

# 316
 beginner_mamma, е, спокойно, моя бюст си е 85Д по принцип. ) Държат си го сутиените, просто са такива с банел. )
Не съм си сменяла сутиените и като гледам едва ли ще се наложи.

# 317
Анум, откъде си купи книжката на д-р Сиърс?  (книжарници, онлайн). Може да взема да прочета, че само по интернет съм чела статии.
Сладката, супер, че няма поводи за притеснение.
За киселините - не са ли от това, че стомаха отива нагоре? (Засега не съм имала такова нещо, но сигурно по-нататък..)
Вчера две приятелки ми бяха на гости, че мъжът ми беше в командировка и да използвам намалението  Laughing И едната вика "леле".. аз си викам какво става, пък тя извика, като ми видя корема, че бях с анцунг и по-тясна блуза. Вече повярвала, че съм бременнна  Laughing
От племенничките получих два чувала дрехи, но те са за възраст от 0 до 2 години, пресортирах - за първо време ми останаха около 6 - 7 бодита с дълъг ръкав, две панталончета, две блузки, едно одеяло, две пелени... пак е нещо (но не всички дрехи стават). Има две много сладки зимни палтенца, живот и здраве, за другата зима дано ни стават.

# 318
И аз чакам да разбера пола след няколко дни и ще се качвам на тавана да се захващам с дрехите. )
Ако е момиче, ще си ползвам всичко, ако е момче, ще се наложи покупка на това-онова, но то основно връхни дрешки. Разни бодита и др. подобни повечето са ми бели.

# 319
здравейте и от мен !  Heart Eyes Моят бюст значително се увеличи и казах на приятеля ми "еее веднъж в моя живот и аз да се видя с цици  hahahahahaha че моите бяха Confused Confused Наскоро се уборудвах и с нови сутиени ама май са спрели да растат вече  newsm78 Аз си мажа корема с зехтин вечер против стрии,за сега нямам и съм доволна .Сутринта получих няколко ритничета но таткото пак не успя да си сложи ръката навреме и да ги усети-все едно нарочно ни върти номера бебока  Laughing Лек и усмихнат ден,успех на прегледите !!   bouquet

# 320
и аз нямам търпение да разбера пола вече
на преглед съм чак на 05.12.  Rolling Eyes

# 321
Много е хубаво да си имате по едно детенце от всеки пол  Hug
Винаги съм си мечтала да имам момче и момиче.  Heart Eyes

Обаче хормоните ми яко играят, вчера така се скарах с мъжа ми.... #Crazy, не че не беше виновен, но чак пък толкова....
Моите хормони се успокоиха след първите три месеца, за щастие на мен и мъжа ми.  Laughing
Вече съм по-спокойна, не плача от най-малкото нещо и като видя, че започваме да се дразним - млъквам и се махам, нямам нужда от нерви.  Sunglasses Най-интересното е, че моят мъж в началото беше по-бременен от мен.  Joy
Напрегнат, ядосваше се от най-малкото нещо, мрънкаше....  Twisted Evil НО при всеки си е индивидуално, на някои мъже така им влияе бременността.  Mr. Green Сега и двамата сме по-спокойни, всяко нещо отминава, по-едно време си мислех, че или ще се разделим (за малко), или ще се сбием.  Joy

Като заговорих за мъжът ми - искам да кажа, че съм му адски благодарна за всичко, голяма подкрепа ми е. Дори малки жестове ме разтапят.... например вчера излезе от работа по-рано, за да дойде с мен до зъболекарката, нали ми вадиха зъб, притеснявал се, че аз ще се притесня, а това съответно ще подейства на бебка - всичко е навързано.  Heart Eyes Laughing

# 322
Привет, мами   bouquet
 Не пиша често, но ви чета  Simple Smile Сега и сесия ми предстои и трябва повечко учене и по- малко стоене по форумите  Simple Smile
 Продължавам да си стоя вкъщи, но няколко пъти излизах за мъничко с ММ. Тук времето не е особено приятно и ми е добре на топло вкъщи. Обмислям да поискам отдалечен достъп до служебната поща и да си поработвам от тук, че вече прочетох всички книги, изчистих къщата, а непрекъснатото готвене не ми се отразява много добре  Mr. Green
 Бръм, честито за девойката   bouquet Много е хубаво да си имате по едно детенце от всеки пол  Hug
 От една седмица пия Прегнакеър, някой има ли отзиви  newsm78 Прочетох и книгата на д-р Сиърс, много ми допадна  Simple Smile

Мила, можеш ли да ми обесниш каква е философията му,понеже малко не го разбирам кърмене при поискване Hug Hug Hug

# 323
  • София
Добър ден!

Докато стигна до къщи и до компютъра, то половината ден минал. Бях на ЖК и се очертава момче тоя път.  Crazy Направо не знам какво да кажа  Joy Никога не съм си се представяла като мъжка майка, ама ето... гледам си тук сега една пишка на снимката от ехографа. Ох, отивам да свиквам с мисълта...  Laughing

# 324
  • София
Добър ден!

Докато стигна до къщи и до компютъра, то половината ден минал. Бях на ЖК и се очертава момче тоя път.  Crazy Направо не знам какво да кажа  Joy Никога не съм си се представяла като мъжка майка, ама ето... гледам си тук сега една пишка на снимката от ехографа. Ох, отивам да свиквам с мисълта...  Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Мила, за всяко нещо си има първи път. Според мен до 30 - 40 мин. ще си свикнала с мисълта за малкото човече, че е момченце.

# 325
  • Варна
Честито за разбралите пола  bouquet
Ние чакаме 27ми и дано тогава и двамата лекари са на едно мнение, че иначе вече ще умра от нетърпение Crazy.

Както си знаех от качените килограми нещо не е наред. Днес си пуснах глюкоза и инсулин и ТСХ.
Тъпото ТСХ вместо да се смъква взе, че се качи #2gunfire, сигурно е от студа, ще се увеличават лекарствата.
Инсулинът е добре 4.79, при горна 17, нооо захарта е 5.80 при горна 6.38. Преди по-малко от 2 месеца беше под 5 дори Confused. Чак след месец съм на еднокринолог, но явно ще карам само на салати, млечни продукти и месо и тук-таме някоя ябълка.
В 24тата седмица ако се наложи ще правя обременяване с глюкоза ooooh! Страхотен подарък за Коледа.

# 326
Добър ден!

Докато стигна до къщи и до компютъра, то половината ден минал. Бях на ЖК и се очертава момче тоя път.  Crazy Направо не знам какво да кажа  Joy Никога не съм си се представяла като мъжка майка, ама ето... гледам си тук сега една пишка на снимката от ехографа. Ох, отивам да свиквам с мисълта...  Laughing
честито синче ! И аз се чуствах така онзи ден след прегледа,даже лекаря вика на майтап" Да ти изкарам ли една снимка и на пишлето ? "  Joy Как ли съм изглеждала на връщане като се сетя с каква идиотска усмивка ходех по улицата  ooooh!  hahaha

# 327
Все повече мами знаят пола на бебето. Голямата загадка ще си остане Мирама и нейното свенливо бебче  Laughing

И всички вече ви подритват бебоците, аз ни-щич-ко.

Да се радвам ли, да завиждам ли  newsm78  Mr. Green

# 328
Мн се извинявам но искам да попитам  КАКВА Е ЦЕНАТА НА 3Д ЕХОГРАФ  И КЪДЕ ВИ ГЛЕДАХА В СОФИЯ ?Разбрах че в МД където се записах е обикновен и искам да си запиша час другаде... bowuu

# 329
placa, ти искаш само ехографа да е 3Д, или да ти направят фетална морфология?
Иначе има различни частни центрове, в които апаратурата е добра. Просто си избери и си запиши час.

Общи условия

Активация на акаунт