Априлки 2013 - тема 11

• 22 556
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета Grinningи аз ей сега се прибрах.
Честитона тези които са узнали пола на малките бонбони  bouquet
Аз ходих до работата за малко,а после купих на бебка 2 гащеризончета и хавлийка за баня newsm47
Харесах комплект за изписването(то е рано още,но да сме подготвени Laughing)с порт бебе в жълтичко в мечета CrazyНо се въздържах,че да изчакам таткото заедно да ходим Laughing
Бебка май не обича да се вози в трамвай Laughingкакто се качих и като заритааааа,та докато не слезнем LaughingПосле вече се успокои  Heart Eyes
Да ви кажа и аз спрях цигарите,като разбрах за бебка,ама понякога като мине някой покрай мен с цигара как ми се допушва Shockedно не паля.от 29 юли не съм палила,а и в началото ми беше гадно от тях,само като усетех и SickА всъщност до момента никога не съм повръщала Peace

# 361
  • София
dandeto, честито. ))))

Аз ако не видя на ФМ вече какъв е пола, ако не започна да ходя всеки ден на ехограф, пък на. ))))

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Сигурна съм че на ФМ-то вече ще го видите...няма къде да се крие повече.

# 362
Ох, падна ми цялата пломба от мъдреца и сега със сигурност ще го извадят. От няколко дни се каня да си запазя час и днес вече нямаше къде на бягам. Само дето тези в клиниката толкова ме ядосаха.... Мъжа ми се обади и тая на рецепцията го направила на нищо,че не съм била ходила през 6 месеца на контрола.  newsm78 Била съм клинент на клиниката и било задължително....  #Cussing outЧе аз от къде да знам,че трябва да ходя задължително на конторли през 6 месеца? Била съм отменила един час и повече не съм се обадила, а не аз а те го отмениха.  Защо семейството не ходило в една клиника ами и двамата сме били в различни???  Rolling Eyes Мъжа ми ми се обади после ядосан и ме направи мен на нищо. Бахти и зъболекарите, бахти и правилата.             #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire        Не може току-така да се обадиш. Аз естествено избеснях и казах ,че могат да го ду..т и няма да стъпя там. Да ама и това не може,защото мъжа ми ми запазил час и ако не отида ще ме глобят.  #2gunfire #2gunfire Е,яхнах метлата!!! Като ми го направят тоя зъб и им казвам,че вече не съм им клинет! Големи простотии,голямо нещо!

# 363
Въпрос на личен избор е пушенето. Аз ги спрях веднага след като разбрах за бременността. Имам познати мами, които си пушеха по време на бременносттта. Децата са им живи и здрави. Всичко е до късмет  Peace

Момичета, случва ли ви се да ви изтръпват ръцете нощно време, докато спите ? На мен доста често почнаха да ми изтръпват, а не ги натискам. На какво може да се дължи това?
На мен ми изтрапват от началото на бременноста и лекарят ми изписа Магнерот но спрях да го пия много скъпи, пък се пие 3х2 и сега свикнах с изтръпването ,намаля .Успех с твойто но се посъветвай с лекаря иначе незнам ... Thinking

# 364
  • София
Въпрос на личен избор е пушенето. Аз ги спрях веднага след като разбрах за бременността. Имам познати мами, които си пушеха по време на бременносттта. Децата са им живи и здрави. Всичко е до късмет  Peace

Момичета, случва ли ви се да ви изтръпват ръцете нощно време, докато спите ? На мен доста често почнаха да ми изтръпват, а не ги натискам. На какво може да се дължи това?
На мен ми изтрапват от началото на бременноста и лекарят ми изписа Магнерот но спрях да го пия много скъпи, пък се пие 3х2 и сега свикнах с изтръпването ,намаля .Успех с твойто но се посъветвай с лекаря иначе незнам ... Thinking

А защо тогава не го питаш за Магнерич аз го пия 3х2 и е 6,71 лв. ( в аптека Марешки ) и мисля, че ще ти свърши същата работа.

P.S. Е аз го пия заради появилите ми се контракции, но знам и че двете са на една основа, но Магнерот-а е по пречистен.

# 365
Въпрос на личен избор е пушенето. Аз ги спрях веднага след като разбрах за бременността. Имам познати мами, които си пушеха по време на бременносттта. Децата са им живи и здрави. Всичко е до късмет  Peace

А защо тогава не го питаш за Магнерич аз го пия 3х2 и е 6,71 лв. ( в аптека Марешки ) и мисля, че ще ти свърши същата работа.

P.S. Е аз го пия заради появилите ми се контракции, но знам и че двете са на една основа, но Магнерот-а е по пречистен.

ще го питам мерси на мен ми е затова че пия много хапчета и затова ги спрях по собствено желание ,пия едно за кравно,едно за сърцебиене,едни витаминки за бебето,и Магнерота ми идва в повече ,не стига че ги забравям пък и много

# 366
  • София
Хахахаха Devill Queen ужас. А аз си мислех, че на мен са ми в повече хапчетата, където пия само Магнерич-а 3х2 и вечер си слагам Утрогестан....ама и на мен Магнерич-а ми идва в повече с това пиене по 3 пъти ( сутрин, обед, вечер ). Много се надявах да ми го намали докторката на 2 пъти, но за сега каза още да си го пия така.
Но да са добре бебета пък хапчетата ще ги преживеем.

# 367
 Май имаме вълна от мъжки майки supermama а в началото повечето момичета се хвалеха с розови гащи ! Laughing Моя лекар каза да пия допълнително  магнезий и аз си купих едно комбинирано-калций,магнезий и цинк.Др нищо не ми е изписвал (освен фолиевата де ) а колкото до изтръпването нямам идея  newsm78 ! Аз мога да кажа че тези дни спя мн неспокойно и се пробуждам често .

# 368
denise78
Как така ще те глобят? Ти си клиент с право на избор.

# 369
Май имаме вълна от мъжки майки а в началото повечето момичета се хвалеха с розови гащи ! Laughing
И аз оставам със същото впечатление.  Laughing Heart Eyes
Накрая всички бебоци ще си покажат дали са stork-boy или stork-girl.

# 370
natale на мен ми изтръпваха ръцете през първата бременност,нямаше значение в каква поза спя вечер винаги изтръпваха.Дори и пръстите на ръцете,най-вече на дясната ръка ми бяха изтръпнали почти през цялото време след 4-ти месец.Бях се притеснила много,даже четох на какво може да се дължи и имаше доста плашещи неща,но за щастие веднага след като родих отмина.Явно просто бебето е притискало нещо,търпение му е майката..Май така излиза

# 371
  • София
Здравейте момичета,
в този ред на мисли - и аз чакам момче!

# 372
Здравейте момичета,
в този ред на мисли - и аз чакам момче!
  coolcool coolcool newsm74 мпоздравления !

# 373
Здравейте маменца! Досега само ви четях,вече реших и да се включа!На 26г. съм от Варна, първа бременност с термин 22 април. Днес бяхме на консултация и обсъждахме БХС. Сега с мъжа ми сме пред дилема,да го правим или не.Док ме съветва да го направим, но пък в 14 седмица бях на ФМ, дълга и подробна,там доцента каза,че всичко е наред и относно БХС беше на мнение,че нямаме нужда от тези уклончиви вероятности,които дава като резултат БХС.Сега съм много объркана...моля дайте съвет Confused
Извинявам се за дългият пост!

# 374
  • София
Здравейте маменца! Досега само ви четях,вече реших и да се включа!На 26г. съм от Варна, първа бременност с термин 22 април. Днес бяхме на консултация и обсъждахме БХС. Сега с мъжа ми сме пред дилема,да го правим или не.Док ме съветва да го направим, но пък в 14 седмица бях на ФМ, дълга и подробна,там доцента каза,че всичко е наред и относно БХС беше на мнение,че нямаме нужда от тези уклончиви вероятности,които дава като резултат БХС.Сега съм много объркана...моля дайте съвет Confused
Извинявам се за дългият пост!

Здравей,

А ти ходи ли на ранен БХС ?

Общи условия

Активация на акаунт