Априлки 2013 - тема 11

• 22 443
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
maminka23,ако не се лъжа ти беше на ФМ при Димитър Марков  Thinking На 04.12 и аз съм при него.Ще чакам да кажеш как е минало  Wink
Да, ще отида при д-р Димитър Марков.  Hug
После ще споделя как е минало.  Heart Eyes

maminka23, беше питала за взънеца на МЦ Марковс - 2рия отдолу нагоре е  Peace
Много ти благодаря!  Hug
И друга априлка също ми каза, че е втория отдолу нагоре, но след като и ти така казваш,
значи е така със сигурност.  Blush
Явно ще успея да отида на правилното място.  Laughing

# 631
Момичета,благодаря ви за отговорите.Алекс,много изчерпателно и е точно така,както аз си мислех...довечера ще му натрия носа на ММ като си дойде,само дето ме разплака сутринта  #Cussing out

# 632
  • София
Момичета,благодаря ви за отговорите.Алекс,много изчерпателно и е точно така,както аз си мислех...довечера ще му натрия носа на ММ като си дойде,само дето ме разплака сутринта  #Cussing out

Моля, за нищо. И аз бях в това положение и си мислех така както ти е казал мъжа ти....така беше докато получавах обезщетение от борсата....след като ми свърши вече аз сама трябваше да си внасям здравните осигуровки. Абе общо взето скапана държава....за всяко нещо си плащаме и това си е. Само сме освободени от потребителска такса...ама чудо голямо като ни натресът изследвания и хапчета...все едно сме си я платили.

# 633
basten кой ти следи бремеността Simple Smile

# 634
Момичета ,да ви питам за майонезата,по принцип не ям но си правя една салата с броколи,моркови и карфиол със сос от майонеза и чесън,горещо ви я препоръчвам.Тук прочетох че майонезата трябва да е от яйчен прах,а акушерката ми каза, че почти всяка майонеза  която се продава е с пастьоризирани яйца и няма проблем,просто трябва да се четат етикетите.

# 635
В последно време хапвам само домашно приготвена майонеза - БЕЗ яйца.  Mr. Green
Слагам прясно мляко, олио, горчица, лимонов сок и сол.  Peace

# 636
Момичета,благодаря ви за отговорите.Алекс,много изчерпателно и е точно така,както аз си мислех...довечера ще му натрия носа на ММ като си дойде,само дето ме разплака сутринта  #Cussing out

Моля, за нищо. И аз бях в това положение и си мислех така както ти е казал мъжа ти....така беше докато получавах обезщетение от борсата....след като ми свърши вече аз сама трябваше да си внасям здравните осигуровки. Абе общо взето скапана държава....за всяко нещо си плащаме и това си е. Само сме освободени от потребителска такса...ама чудо голямо като ни натресът изследвания и хапчета...все едно сме си я платили.

В чудна държава си живеем ,затова е така....аз даже мислех на частно да се запиша на ЖК,защото поне ще знам че ми обръщат внимание и качествено се грижат за мен,но викам си хайде...тези парички по-добре да купим нещо за бебоците...
Ма много се разстроих сутринта с това неговото настояване да съм си изберяла къде ще раждам и да съм се регистрилала като бременна...според мен като съм се записала на ЖК и съм избрала лекар ,който да ме наблюдава вече се водя някъде си ,че съм бременна,не знам да има някакви регистри други специални.....а лекаря който ще ме изражда пък няма грам общо с цялата тая работа и мисля ,че е рано още да го решавам това и т.н.....
ОХ... ,оплаках ви се ,сега мога спокойно да си отварям руската салата вече Joy

# 637
А пък относно храните - всеки ден разбирам нещо ново,което не било добре за бременните....няма как да се опазим или лишим от всичко ,момичета.Мисля,че всичко ,когато е в граници няма да навреди....

# 638
А пък относно храните - всеки ден разбирам нещо ново,което не било добре за бременните....няма как да се опазим или лишим от всичко ,момичета.Мисля,че всичко ,когато е в граници няма да навреди....
И аз съм на същото мнение!  Peace

# 639
За хапването. имам си режим от дете и сега ми е като рутина, без закуска не мога, обяд, следобедно и вечеря. като децата. Ям предимно домашно приготвена храна. изядох 1 дюнер в началото на бременността. Иначе въобще не ям.  Naughty
Сладкото съм го намалиладо 1 шоколадова вафла на ден или нещо подобно. Понякога се оливам с 1 шоколад.
Сега на обед ям в столана унито, така се натъпквам, че ми се доспива на лекции.  Laughing

За болестите, имам хрема от 1 седмица, не баш хрема, но ми тече носа и се запушва. карам само на домашни лекове, като гледам всички, колко хапчета пият лошо ми става.
Даже отново ми донесоха витамини Прегнан кеър за около месец, няма да ги разопаковам дори, ако някой иска, евтино ще му ги дам.  Money

За осигоровките, леле тук само с бомащина трябва да себориш. Тази година завършвам, имам право на еднократна помощ за майка студентка 2880лв, 100лв на месец за 12 м. социална помощ, Еднократна помощ за раждане на дете 250лв, и стипендия от унито за 2 месеца, че след това се дипломирам. Искаше ми се да запиша редовна магистратура, за да мога да взимам стипендия, ама то в нашата катедра са само задочно.
Като цяло всички документи се подават след като родиш, ще  пълен ужас да обикалям по всяка институциа по отделно.  #Crazy #Crazy #Crazy
И после ще взимам само едни детски 36лв, мизерници. С тях ще си покривам здраните, че ще трябва сама да ги внасям, нямам право на мйачинство.

# 640
  • София
Момичета,благодаря ви за отговорите.Алекс,много изчерпателно и е точно така,както аз си мислех...довечера ще му натрия носа на ММ като си дойде,само дето ме разплака сутринта  #Cussing out

В чудна държава си живеем ,затова е така....аз даже мислех на частно да се запиша на ЖК,защото поне ще знам че ми обръщат внимание и качествено се грижат за мен,но викам си хайде...тези парички по-добре да купим нещо за бебоците...
Ма много се разстроих сутринта с това неговото настояване да съм си изберяла къде ще раждам и да съм се регистрилала като бременна...според мен като съм се записала на ЖК и съм избрала лекар ,който да ме наблюдава вече се водя някъде си ,че съм бременна,не знам да има някакви регистри други специални.....а лекаря който ще ме изражда пък няма грам общо с цялата тая работа и мисля ,че е рано още да го решавам това и т.н.....
ОХ... ,оплаках ви се ,сега мога спокойно да си отварям руската салата вече Joy

Мира и аз съм така. Ходя на ЖК при АГ-то от която съм доволна, но няма тя да ме изражда тъй като не се занимава с това. По натам решихме с докторката да отида при този, който искам да ме изражда - да се запознаем и да му кажа, че искам да е той, да ме види.... и т.н.
За сега си ходя само на ЖК. Другаде няма къде да се записваш, шом вече си се записала на ЖК.
Гледай да си по спокойна и да не се разстройваш от такива дребни неща...и аз бях в началото така, а даже и сега съм си така, но поне за момента гледам много, много да не се ядосвам и да не го приемам навътре, че и аз съм си една ревла. Ужас Wink хахахахахаха

# 641
хихи ами аз точно се хвалех на приятелките ми,че нямам сериозни отклонения в настроенията,нито съм раздразнителна и общо взето си карам бременността супер и ето на сутринта от единия спор се тръшнах обратно в леглото и му ударих един рев......ама с глас както си пише по книгите..ММ се видя в чудо ,ама така му се пада hahaha иначе как ще осъзнае ,че си има бременна жена в къщи   Joy

# 642
шаварче аз мисля,че и за четирите молби,за детски,еднократна за раждане, молба за майчинство и еднократната като студентка трябва да отидеш в социалните. Преди беше така (до преди 4 години работех там) и май си още така. Аз все още обяснявам по скайпа на сестра ми приятелки как се попълват молби,но напоследък са наизлезнали промени в законите,така че и аз понякога не знам точно.  newsm78

# 643
  • София
Добър ден и в темичката Simple Smile днес бях на дългоочакваната ФМ във Фемина при д-р Врагалева...общо взето съм доволна- видяхме пола на бебока- МОМИЧЕЦЕ  4470 всичко е в норми- бедра, стъпала, ръчички, мозък, гръбнак.... единствено се притесних за заключението, че трябва да отида на фетална ехокардиография, понеже се видяха две бели петънца в лявата камера на сърчицето  Tired Face но според нея тези случеи са доста често срещани и не е повод за притеснение, понеже до края на бременноста може и да изчезнат, а и още съм в ранни седмици.....но бебка си е моя и аз си се притеснявам.....сега съм в очакване на втората ФМ в Тина Киркова- дано всичко да ок....и по- бързо да минава това време, че до 13.12. мога да се поболея от притеснение  Praynig

# 644
Момичета мн се уплаших днес !!! Сестрата на приятеля ми имаше ангина и използваше някаква мн силна смес (която като концентрат се използва за отрова за мишки  Shocked )за да си прави гаргара като я разреждаше във вода..Обаче я е разтворила в шише от мин.вода и го е сложила до уредбата.Аз го взех,подуших го но не миришеше на нищо (външно си е точно като вода ) и отпих една глътка,но докато беше в устата ми веднага включих какво е и бързо го изплюх !! Не ми гореше гърлото нито надолу по хранопровода,добре че се усетих!! Мн е разсеяна вообще не го е надписала или прибрала ,отнесе стращен скандал от приятеля ми (тя е доста разсеяна ама все пак !? ) #Cussing out За щастие съм добре но днес цял ден съм на тръни готова да тръгна към болницата...Наистина мн внимавайте къде и от какво пиете,добре че нещо ме спря иначе не ми се иска и да си помислям какво щеше да стане  alert....Купих си мляко понеже знам че то е ест.противоотрова.     Дано вс е наред защото няма да си простя подобна хлапашка грешка !  Banghead  

Общи условия

Активация на акаунт