Пазаруване от miniprix.bg - 9

• 36 488
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Снощи имаше и 40 и 44. От обяд ги дебна, 40 ги е грабнал някой Tired Защо не ги пуснах да се....

# 226
Взех си ги е много са хубави  Heart Eyes и топлички  Hug
http://www.miniprix.bg/produkt/1014047/
Честито!  Каква марка са ботушите и колко са дълги,имат ли подплата?

# 227

демек да си налагям парцалките /и житцето/, за да се докарам и моите да са ми ок  hahaha
много се радвам за кубинките  Wink

hahaha житуваш ли ? Аз февруари го правя тоз режим  Peace

Лунен сън ми е пуснала една 'муха' и се готвя психически да я започвам, защото съм станала голяма на дънките в гардероба ми  hahaha

извинете за офф-а!

# 228
jully m, 34 номер са. Талия-78, ханш, над чатала 88-90,бедро-48. Еластични са,може и 32, ама няма, ниска талия и там са ми широки, в краката са добре,в ханша не ги опъвам. Стоят добре Peace Няма да са ти малки Peace
Бершка са, 34, Мехх 24

# 229
  • София
има нова колекция..ако някой разконспирира нещо  да свирка. аз видях няколко дрешки за децата на есприт и толкова....

# 230
  • София
jully m, 34 номер са. Талия-78, ханш, над чатала 88-90,бедро-48. Еластични са,може и 32, ама няма, ниска талия и там са ми широки, в краката са добре,в ханша не ги опъвам. Стоят добре Peace Няма да са ти малки Peace
Бершка са, 34, Мехх 24
Много ти благодаря   bouquet  , няма да са ми малки , а ужасно  големи Laughing  Спаси ме от излишна инвестиция Hug
И кога ги пуснаха цветните боти, кога свършиха номерата #2gunfire  Искам 38  от тезииии  Cry

# 231
И аз да дам отчет от последната пратка.
 - Това сако е Massimo Duty, много хубаво, но леко умалено. Взех 36 номер и ми става, но с тънка блуза.
Този костюм е умален и малко тънък .
Мъжкото палто е хубаво, но тънко, също леко умалено.

- не е лоша, но е умалена. Взех 38 номер и ми е добре. Малко лъскава за моя вкус, но с костюм мисля, че ще стои добре.

# 232
  • Sofia
sand01bg, дай линк на първото саке. Сега съм си наумила, че ми трябва - за дънките и кубинките  Mr. Green
В мъжките има добри нови неща, марка Privata  Peace

# 233
sand01bg, дай линк на първото саке. Сега съм си наумила, че ми трябва - за дънките и кубинките  Mr. Green
В мъжките има добри нови неща, марка Privata  Peace

Заповядай!
http://www.miniprix.bg/produkt/1014856/

Не знам аз ли много го храня мъжа ми или малко го ядосвам, но расте със завидни темпове...
По-бързо от детето, даже!

# 234
  • София
Сега съм си наумила, че ми трябва - за дънките и кубинките  Mr. Green
Ани и аз така Laughing Днес сутринта му се блещих на това сако, обаче много сбъркани  размери бяха дали, по спомен /щото вече го няма/ за №34- гръдна обиколка 84 см Rolling Eyes , а  бяха останали №40 и 42...
sand01bg, явно и от двете достатъчно  Laughing, но остави го сега любимия и  си кажи мерките и по-точно гр.обиколка Mr. Green

# 235
  • Sofia
Сега съм си наумила, че ми трябва - за дънките и кубинките  Mr. Green
Ани и аз така Laughing ....

Е, аз пък тази сутрин докато зяпах, се сетих, че имам 2 страхотни сака в моя т.нар."склад", но нали все да се купи нещо  Crazy Я помисли и ти  Mr. Green

# 236
Може ли мнения за това яке,мисля че доста от вас го поръчаха или подобно на него
http://www.miniprix.bg/produkt/1015669/

# 237
аз ли нещо се заблуждавам или започнаха да вдигат цените? всичко ново ми се струва доста по-скъпо  Rolling Eyes ; добавено към това, че крият продуктите на намаленията, ме отказва изобщо от пазаруване  Tired
или на мен само така ми се струва, подсилено от опасността да получа две леви обувки и то дефектни например  Crazy

# 238
  • Бургас
не само на теб така ти се струва  Rolling Eyes дано другата седмица се коригират поне със сносни намаления. струва ми се че доста им намаляха поръчките от бг страна, даже и темата позамря

# 239
  • Варна
Въобще не ти се струва, аз предимно ботуши/обувки гледам и се "чудя" как да дам 90лв. за нещо което не знам какво качество е (марка). На какво разчитат от миниприкс, покрай евтините дрешки и намаленията някой да се подхлъзне и с някоя по-сериозна поръчка Thinking

Общи условия

Активация на акаунт