За какво си мислите докато правите секс

• 31 396
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • София - Бургас
за удоволствието~

# 31
  • Бургас
решавам диференциални уравнения

# 32
GENTIL, самочувствието си ми е супер.
Просто Лаб е много голЕм.  bowuu

# 33
  • Galaxy 13197853088
Благодаря,
И ти си в нея .. виж имаш достъп до СО.

# 34
  • с/у ОколоМръсТното
Каквото си мисля го казвам на глас, за да се случи все пак  Wink

Joy уникална си  Peace

Само благодаря на Бога за Него...

# 35
Никога например не си мисля как изглеждам, защото аз знам как изглеждам  - не може да се опише.
Мъжа ми и след толкова години не свикна със сексапила ми,  полудява направо.
 Blush

# 36
Никога например не си мисля как изглеждам, защото аз знам как изглеждам  - не може да се опише.
 Blush

Не съм мъж и не съм те виждала цялата....ама и аз не бих ти простила. ) (не си падам по жени принципно).  Laughing

# 37
  • Варна
На мен един познат ми сподели, че мисли за крави по време на секс, за да си забави свършването.   Mr. Green Не знам дали е вярно, ама може и да е ( ветеринарен лекар е ).
Едно приятелче от студентските години заменяше кравите с "Отглеждане на растения без почва"  Laughing Не е агроном. Това било някакво досадно четиво, на което попаднал случайно. Стана голям лаф в компанията, а отзивите са, че има известен ефект.

А по темата, мисля за много неща. За съжаление трудно "изключвам", темперамент, какво да го правиш. Хубавото е, че с непредване на заниманията мислите оредяват, иначе финала би бил катастрофален. Други мъже не си представям, не знам защо.

# 38
  • София
 Blush

Да не си накарала някой да те снима специално от такъв ракурс? Или си използвала две насрещни огледала?  newsm78 Стана ми любопитно чисто технически как е било изпълнено това виждане.

# 39
За мен секса има смисъл тогава когато човек изключи тотално.
Кагато разумът отстъпи тотално мястото си  на всяко сетиво.

Позволявам си да мисля в последно време често. Предимно неприятно неща и просто приключвам със секса.

# 40
  • София

Аз пък все се надявам, че с "правилния" сексът ще се превърне в тоталното откъсване и преселение в други някакви светове. Не ги знам още какви са, но ги надушвам, че са там...

Пусто, как се намира "правилния"?!

# 41

Пусто, как се намира "правилния"?!

По метода проба-грешка. ))))

# 42
  • София
Сега съм в почивка от пробите, че километражът взе да показва обезпокоителни стойности.  Embarassed

# 43
Мисля за секс, когато не го правя. Когато го правя какво да му мисля...
Или за нищо не мисля и се отдавам на практиката, или за какво имам да чистя, готвя и такива ти ми работи... Или си представям, че го правя с друг, за да подсиля ефекта...  Blush

# 44
Това е , за какво си мислите докато се отдавате на пламенни страсти с половинката си....
Ами, за пламенни страсти, за какво друго....    Grinning
То, сексът не е за мислене, а за правене.

Общи условия

Активация на акаунт