За какво си мислите докато правите секс

• 31 398
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • Сопот, Пловдив

Аз пък все се надявам, че с "правилния" сексът ще се превърне в тоталното откъсване и преселение в други някакви светове. Не ги знам още какви са, но ги надушвам, че са там...

Пусто, как се намира "правилния"?!

При мен правилните в това отношение май са повече от един, аз изключвам и се откъсвам почти винаги, дори с партньори, с които не съм имала сериозна връзка.

# 46
  • До морето :)
Ако е нов партньор съм си мислила как изглеждам, дали му харесва това или онова. Никога не съм се чудила аз дали му харесвам. Щом е стигнал с мен до леглото, отговора е ясен.
Със съпруга си мисля за това колко ми е хубаво и дали детето няма да ревне всеки момент.  Joy Последно си мислех и дали съм в овулация.  Rolling Eyes От време на време ми се прокрадва някоя простотия, която да изръся и да се посмеем.

# 47
Към края вече няма място за мисли, мозъкът ми просто изключва. Но в началото витаят разни мисли. Представям си как бихме изглеждали от различни ъгли, ако можех да погледна отстрани  Mr. Green Случвало се е да си представям други мъже, но рядко. И жени, тях по-често.

# 48
Случвало се е да си представям други мъже, но рядко. И жени, тях по-често.

Я пак, че ми стана интересно Mr. Green

По темата - не винаги си мисля за секса, или за мъжа ми. Понякога се отплесвам в други мисли Wink

# 49
Е, какво толкова. Харесвам и жени, и в дадени ситуации просто те ми се явяват по-често в мислите.

# 50
  • Пловдив / София
Никога например не си мисля как изглеждам, защото аз знам как изглеждам  - не може да се опише.
Мъжа ми и след толкова години не свикна със сексапила ми,  полудява направо.
 Blush

Абе, дай тука една снимка да те видим.
То бива неземна красота, ама чак пък толкова.

# 51
Изключвам от сериозни мисли още на овертюрата. Несъвместими са ми двете дейности - мислене, и секс. Естествено, появяват ми се разни образи и фантазии, които засилват усещанията, но те в никакъв случай не са "мисли", а просто представи. Понякога са свързани със самите нас, понякога - с други хора, места и ситуации, но както казах - просто допълнителни усещания.

Никога не съм се замисляла как изглеждам, и добре ли се справям. Щом сме там, докъдето сме стигнали, отдавам се изцяло, пък... да става каквото ще.

# 52
Никога например не си мисля как изглеждам, защото аз знам как изглеждам  - не може да се опише.
 Blush

Еманация на секса, както се изразява един мой много добър приятел Simple Smile
Фам, наистина ли не си видяла нито част от мен, доста снимки съм пускала. Наскоро особено.  Wink Peace

# 53
  • Бургас
За секс си мисля. Още не съм стигнала до етапа да разглеждам тавана. Laughing
Но ми се е случвало, когато съм много уморена, да не мога да усетя абсолютно нищо, просто никаква чувствителност.  Confused
А за външността и как изглеждам в очите на другия - не съм се замисляла, дори и с нов партньор и обичам да го правя на светло, особено сутрин или през деня. Вечер обикновено съм много уморена и се получава точно гореописаното.

# 54
Според зависи  Joy
Мислила съм всичко изброено в темата.
За това как се справям - съм мислила само с нови партньори или поне не многократни.

# 55
  • Kопенхаген
В този ред на мисли при толкова много мислене за всичко освен за секс е напълно разбираемо безоргазмието у някои  Grinning

# 56
мадам, как се получават оргазми без мисли Crossing Arms

# 57
много лесно- с език и с пръсти. И с тренирани мускули. Точно пък при оргазмите
защо да мисля? Да не съм академик и да пиша научна работа?

# 58
  • Kопенхаген

Именно де Kasidy, ако си мислиш например как ще скърпиш месечния бюджет или за менюто на другия ден по време на секс, какъв оргазъм очакващ да ти се случи?

Chanel , ако не ти работи мозъка в посока оргазъм ни език ни пръсти ще ти помогнат.

# 59
  • Пловдив / София
 Blush

Еманация на секса, както се изразява един мой много добър приятел Simple Smile
Фам, наистина ли не си видяла нито част от мен, доста снимки съм пускала. Наскоро особено.  Wink Peace

Как съм те изтървала и аз не знам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт