За какво си мислите докато правите секс

• 31 413
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Съвсем сериозно не ми става некомфортно и ги обожавам тези партита , не е само секс , разговори , игра и т.н. Правим ги два пъти седмично, е понякога пропускаме но ще стане скучно ако е нон стоп . Изваждаме два три чифта юргани, постила ме почти целия хол , възглавнички и играчки и се започва. Много ви моля , не си мислете че се правя на интересна , казвам истината .

Ами децата?
Дълбоко ли спят?

# 256
Съвсем сериозно не ми става некомфортно и ги обожавам тези партита , не е само секс , разговори , игра и т.н. Правим ги два пъти седмично, е понякога пропускаме но ще стане скучно ако е нон стоп . Изваждаме два три чифта юргани, постила ме почти целия хол , възглавнички и играчки и се започва. Много ви моля , не си мислете че се правя на интересна , казвам истината .

Ами децата?
Дълбоко ли спят?

Аз си мисля този мъж не ходи ли на работа на другия ден...и какви са тези играчки  Wink човешката фантазия край няма  Wink

# 257
 Wink амии,играчки какви може да са... нещо камшици,белезници??? авторката отиде да спи на най-интересното място и не доразказа.

# 258
Wink амии,играчки какви може да са... нещо камшици,белезници??? авторката отиде да спи на най-интересното място и не доразказа.

Аз си мислех за гумени патета , плюшени мечета , пък то какво било  Mr. Green Wink

BTW авторката е друга съфорумка  Peace

# 259
Не съм отишла да спя - ще бъде съмнително , ако си легна в 23 след като говоря за партита след 24ч. Simple Smile Simple Smile . Между другото за играчки : www.bondara.co.uk

# 260
  • Пловдив
Два пъти седмично двама възрастни хора, които имат 2 деца си позволяват да прекарат времето от 24 до 6 часа в игри. От една страна няма нищо лошо. От друга е малко странно. На другия ден как отиват на работа и кой им гледа децата. Ими в 6 часа свършва играта, а в 7 закуската е направена, в 8 водим голямото на предучилищна, от 9 до 11.30 сме в парка и играем с малкото, от 11.30 до 12.30 правим обяд, обядваме до към 13, до към 13.30 приспиваме детето, после мием чинии и докато се обърнем детето се събудило, обаче ние сме свежи, като краставички, предвид, че цяла нощ не сме мигнали и продължаваме смело напред.
Ако два пъти седмично по два дни не са на работа (предходния преди играта, за да не са изморени за самата игра и следващия след играта) това означава, че 4 дни в седмицата не работят. Сега, ако и вземат да разкажат как с 3 работни дни седмично се издържа 4 членно семейство ще е много полезно за всички във форума.

# 261
Може да са на смени 2/2, което означава много свободно време. Може майката да не работи, бащата да е на смени. Ако си от понеделник до петък е малко по-сложно, но не е задължително.

# 262
 Joy Лелееее, то и аз съм Тома Неверни, ама имало и по-зле от мене... Децата дълбоко ли спяли, кой кога ходел на работа, пък дали бил свеж на следващия ден, пък защо им били играчки, пък юрганите защо  Joy С тия въпроси и анализи, ще вземе да му се отще на момичето следващия път да си изпипа фантазиите до последния детайл, и ако се сецне посред играта и си развали партито,  вие ще сте виновни, хейтърки и завиждачки такива   Joy

# 263
  • Пловдив
Хейтърки чак не  Laughing
Завиждачки относно сексуален живот също не. Поне аз от моя съм си доволна.
Завиждам хем да имаш свободно време, хем да имаш финансови средства.
Иначе идеята ми се струва чудесна и за часовете и за игрячките и така нататък щом, като хората си падат по играчки - супер. На мен сайта за играчки не ми помага, защото нямам интерес да си закупя такива. Трябва ми другата информация: Как да успея хем да ходя на работа 5  дни в седмицата хем да намеря 2 пъти седмично по 6-7 часа през нощта да се забавлявам.
Нямам деца още, а дори сега умората ми идва понякога малко в повече и когато се прибера не ми се домакинства, а просто искам да се поизлежавам, към 21 - 22 да правя секс може би, а после да заспя.

# 264
Joy Лелееее, то и аз съм Тома Неверни, ама имало и по-зле от мене... Децата дълбоко ли спяли, кой кога ходел на работа, пък дали бил свеж на следващия ден, пък защо им били играчки, пък юрганите защо  Joy С тия въпроси и анализи, ще вземе да му се отще на момичето следващия път да си изпипа фантазиите до последния детайл, и ако се сецне посред играта и си развали партито,  вие ще сте виновни, хейтърки и завиждачки такива   Joy

Може и да си права Simple Smile , ще взема да се сецна , но вече ми става забавно да се обяснявам...сега да внеса яснота по отношение на часовете:
Партито започваот около 22.00 -свещи , питиета , вана и т.н , след това е същинската част , когато се застила хола със завивки от гъши пера , питиета за всеки са сервирани , музиката на фона на настроението/ прави сте за децата имам голям късмет, че спят дълбоко, а и са на горния етаж/ , от там нататък няма да влизам в конкретика , защото всеки път е различно , към 5.00 до към 6.00 аз може и да заспя , партньора ми  приготвя закуската на децата , прибира завивките преди децата да се събудят и около 7-7.30 аз съм будна , пия си кафето , обличам децата до 8ч. - в 8.30 сме в детската градина , 8.45 - на училище.
Децата са по цял ден на градина и у-ще , аз се прибирам вкъщи около 9.20-30 , закуската ми е приготвена и понеже си бизнеса ни си е изцяло наш можем да си позволим да спим до обяд или понякога успяваме да останем будни целия ден , когато деня е по-натоварен , издържаме семейството  много добре.

# 265
Аз пак за играчките , не не не мога да си представя как мъж си слага изкуствен .... и те....с него ....айде за белезници разбирам ама така в мн.число играчки си представям всевъзможни неща от кои Sick

# 266
  • Пловдив
Оххх Ясно. Супер е, че бизнеса си е ваш и можете да се явявате, когато си прецените. Няма да започвам да бълвам змии и гущери на тази тема. Въпреки, че ми е тъпо, че масово хората не могат да си позволят такъв начин на живот, включително може би и вашите служители, ако имате такива.
Може би в някой следващ живот и аз ще живея така, а не като вчера, когато ми предложиха заплата от 600 лв. в голяма фирма в моята област на база на двете ми магистратури и 7 годишния ми опит в областта. Естествено предложението включваше и  8 -9 часов работен ден на 5 дневна работна седмица.
Къде пък авторката е коментирала, че той си слага изкуствен и...
Играчките са различни: има белезници, има вибратори за клиторно стимулиране, има вибратори за вагинално проникване, има и анални разни и т.н. при всички ситуации с подобни играчки има място, където и партньора да се вреди и да получи удоволствие.
Аз лично не харесвам играчките, защото от единствения ни опит се един вибриращ пръстен съм убедена, че за мен присъствието на играчка е по-скоро странно и разсейващто, отколкото доставящо удоволствие.

# 267
  • в рока
Еййй разчекнахте жената. Laughing

МОБ,малко не ти се разбира какво искаш да кажеш,бъди по-грамотна.Това,че ти не си представяш използването на играчки,не означава,че е нещо неприемливо.Чак пък водещо до  Sick

Цитат
Може би в някой следващ живот и аз ще живея така, а не като вчера, когато ми предложиха заплата от 600 лв. в голяма фирма в моята област на база на двете ми магистратури и 7 годишния ми опит в областта. Естествено предложението включваше и  8 -9 часов работен ден на 5 дневна работна седмица.

Често срещано явление.

# 268
Еййй разчекнахте жената. Laughing

МОБ,малко не ти се разбира какво искаш да кажеш,бъди по-грамотна.Това,че ти не си представяш използването на играчки,не означава,че е нещо неприемливо.Чак пък водещо до  Sick

Уф ама че...много ясно , че знам за какви играчки става въпрос бе да не съм на 10  ooooh! ама така любопитно ми стана за Аксел дето ги обрисува тези"партита" че се занасям с нея , поста ми чисто " " Wink а там където съм писала с точки всеки сам да си слага цензурни думи няма да пиша нищо , защото има модератори все пак.
 И не съм моб няма да мия паркет я  Laughing

# 269
  • в рока
Тя не е Алек,а Аксел,според мен,ааа поправи се,видях.

Цитат
ама така любопитно ми стана за Аксел дето ги обрисува тези"партита" че се занасям с нея , поста ми чисто " " Wink а там където съм писала с точки всеки сам да си слага цензурни думи няма да пиша нищо , защото има модератори все пак.
Бе аз точките ги видях,но препинателните знаци куцат.....

Цитат
поста ми чисто "

Това не го разбрах Peace

Общи условия

Активация на акаунт