Ами децата?
Дълбоко ли спят?
човешката фантазия край няма
амии,играчки какви може да са... нещо камшици,белезници??? авторката отиде да спи на най-интересното място и не доразказа.
. Между другото за играчки : www.bondara.co.uk
Лелееее, то и аз съм Тома Неверни, ама имало и по-зле от мене... Децата дълбоко ли спяли, кой кога ходел на работа, пък дали бил свеж на следващия ден, пък защо им били играчки, пък юрганите защо
С тия въпроси и анализи, ще вземе да му се отще на момичето следващия път да си изпипа фантазиите до последния детайл, и ако се сецне посред играта и си развали партито, вие ще сте виновни, хейтърки и завиждачки такива 
Лелееее, то и аз съм Тома Неверни, ама имало и по-зле от мене... Децата дълбоко ли спяли, кой кога ходел на работа, пък дали бил свеж на следващия ден, пък защо им били играчки, пък юрганите защо
С тия въпроси и анализи, ще вземе да му се отще на момичето следващия път да си изпипа фантазиите до последния детайл, и ако се сецне посред играта и си развали партито, вие ще сте виновни, хейтърки и завиждачки такива 
, ще взема да се сецна , но вече ми става забавно да се обяснявам...сега да внеса яснота по отношение на часовете:

ама така любопитно ми стана за Аксел дето ги обрисува тези"партита" че се занасям с нея , поста ми чисто " "
а там където съм писала с точки всеки сам да си слага цензурни думи няма да пиша нищо , защото има модератори все пак.