За какво си мислите докато правите секс

• 31 427
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
И аз това за "постна ми чисто " не го разбрах , не ми се вижда като занасяне интереса ти за партита и играчките ми , а по -скоро е с чисто образователна цел... и с какво толкова ти предизвиках интереса не знам , че ми отделяш толкова време . Чувствам се поласкана   bouquet, обаче вече става скучно както за мен , така и за останалата аудитория. Моля те МОБ , бъде малко по-толерантна към останалите в този форум. Praynig

# 271
Re: За какво си мислите докато правите секс
 Confused амиии следващия път ще си мисля за играчките на аксел, по-точно ще гадая какви са...
ние нямаме играчки  Heart Eyes

# 272
  • в рока
 Joy

-За какво си мислиш скъпа?
-За белезници

# 273
Joy

-За белезници

ааа,твърдо нье,от съседната тема- това ми е от най-досадните въпроси!

# 274
Joy

-За белезници

И гумена маска , в ръката ми камшик / от професионалните за езда/  Joy Hug
Това е вече от професионалната категория
http://www.extremerestraints.com/home.html
Така че има много по-обширно поле за въображението, докато правим секс Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 19:59 от axel_chiara2430

# 275
Бреййййй, благородно или не чак толкова ви завиждам на правещите секс...пък било само и във фантазиите  Mr. Green hahaha hahaha

Ама за такива като мен на сух режим е доста приятно и занимателно четиво, почти като роман......става 12 часа, децата заспиват, лампите угасват, дюшеци , юргани , играчки.....нищо не липва  Whistling Whistling

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 21:18 от Звезден^Прах

# 276
Не разбирам какво толкова невярващо има...
Що сте толкова зли? Като на вас не ви се случва, дали и на другите е така? Като се има и впредвид, че цяла индустрия има на тази тема. Дали си съществува ей така, от въздуха?
Или щом моя кон не е шарен, ничий кон не е?

# 277
Тук е така! Mr. Green  "Щом на мен не ми се случва, значи не се случва на никого."

# 278
  • Пловдив
Е що за глупости? Защо като сме скептични, че прави секс по цяла нощ два пъти седмично, това да означава, че на нас не ни се случва да правим секс?

Правим естествено, ама не два пъти седмично по цяла нощ. Основно защото имаме И деца.

# 279
Аз това, което не вярвам е, че децата по на 1-2 години кротуват цяла вечер/А дано, ама на дали /...за другото  Peace

# 280
Момичета, партито е утре ... Някакви идеи , че се чувствам малко поизчерпана, моля ви  Praynig

# 281
 Колко души сте поканили ?

# 282

smile3532 да се самопоканим и ние  Wink

Аксел моля те слез на земята , абсолютно се базикам едва ли умирам от интерес да знам , за какво иде реч, ама явно ти се иска някой да те разпитва затова спирам да не си мислиш , че ми трябва да знам ooooh!

а за кавичките
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F
не сте ли казвали за някого нещо , като показвате с пръсти "" кавички  Wink , Аксел и не е "постна ми чисто" я чети по-добре , не само да поправяш съфорумките(мен) да пишем правилно Wink спирам да се занимавам ,че почвам да се дразня на врели-некипели doh

# 283
Не разбирам какво толкова невярващо има...
Що сте толкова зли? Като на вас не ви се случва, дали и на другите е така? Като се има и впредвид, че цяла индустрия има на тази тема. Дали си съществува ей така, от въздуха?

Ама кой не вярва,и кой е зъл? Много положително сме настроени към партитата  на младото семейство  Simple Smile

# 284
Поздравявам те The MOB за решението , не съм свикнала да ме разпитват , в повечето случаи аз разпитвам , но отговарях от чиста куртоазия, не общувам с пръсти , освен в случаите когато си губя гласа. Искрено съжалявам , ако съм те подразнила с нещо - не съм имала такива намерения.

Меркантилница , партито е за двама души - мен самата и приятеля ми , искам да внеса нещо ново , което е романтично и същевременно подканващо мъжа за приятна вечер. Дано не съм прекрачила границата с изказването си и ако е така , моля кажете ми веднага . Имам чувството , че прекрачвам границата , но ако задам въпроса си : Предложения за романтична вечер ? - мисля че бих могла
да запазя достойно присъствието си във форума .
Благодаря предварително както за критики , така и за предложения!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт