SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 24 029
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Mъъъъррр... Благодаря, Галче Hug .

Supernatural on MTV's '10 on Top' - Dec 1 2012:

Има незначителни спойлери за 8.09, както и два доста интересни въпроса. 'Ооо, господин президент!' Joy Внимавайте на 1:44 мин.

# 406
  • # супернатурална #
 rotfImbo rotfImbo rotfImao Даже стопирах на 1:44, щото бях сигурна, че няма да го върна в какъвто и вид да ми се яви, обаче в този случай само възглавница на главата го спасява  Joy

hahaha

Само една Снегурачка им липсва.

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 00:18 от Г. Краули

# 407
Много са Убави момците!
Ама епизода с Коледата беше гррр .. особено като махнаха и нокътя на Сами ,днес май по-късно ще гледам,че ще ми преинсталират компа  Sad

# 408
Здравейте!

Епизодът, който най-малко ми е харесал досега е в първи сезон The Benders. Bitten май само на мен ми хареса.

Спойлер за 8.12 'As Time Goes By':
Скрит текст:
"Supernatural" has some big things planned for the second half of Season 8, but you won't want to miss Episode 12, titled "As Time Goes By," when Gil McKinney [линк към страничката му в imdb.com], an "ER" and "Friday Night Lights" alum, guest stars in a very important role.
The episode deals with time travel and involves a man called Henry being transported to the present day; but this isn't a simple "monster of the week" case for the Winchesters. The Huffington Post was on set for the filming of the episode, and we can exclusively reveal that the time-traveller is none other than Henry Winchester (McKinney), Sam and Dean's paternal grandfather. McKinney certainly has the bone structure to fit in well with the Winchester clan.
"This is a [man] we knew nothing about, because he was never involved in our lives or the lives of people that were involved directly with us," Jensen Ackles told us on set. "It’s kind of getting some insight into the life and the legacy of the Winchesters, which is something that we as characters never really knew."
Jared Padalecki agreed, adding, "And we found out about the Campbells. We knew their mom, kind of knew her business, and so it’s interesting to see from a Winchester perspective what happened, and learn a little bit more about our father."
The episode is scheduled to air in late January.
Любопитно къде ще поведе това  eat .

Импалка, намерих още спойлери по темата.
Скрит текст:
Tова е от Zap2It:

"He'll appear in the time travel episode
we told you about earlier this month. In 1958, Henry was involved in an
anti-demonic cult. Apparently, it runs in the family. Interestingly
enough, Henry became involved in the cult in the interest of protecting
his 7-year-old son, John.

Cool, no? Henry is described as "Robert Downey Jr. meets Cary Grant" -- dapper, smart, and a little arrogant.

Things went south for him when he accidentally opened up a time portal and
found himself hurtled into the present-day. He didn't time-travel alone,
though -- he finds he was followed through the portal
by 28-year-old Josie Sands, a sexy, strong Katharine Hepburn type...
with a secret. Sam and Dean encounter Henry and Josie in a hunt for a
bloodthirsty demon. Given their family history, they're pretty wary of
him, but he may provide some compelling insight about the ever-enigmatic
John WInchester."
Все по-интересно звучи. А и този младеж, дето са го избрали не е за изхвърляне.

Supernatural on MTV's '10 on Top' - Dec 1 2012:
Много яко!  Joy

А CW са направили готино клипче за People's Choice Awards. Дано пак отвеем всички в нашите категории.

# 409
Момичета,сезон 8 последен ли е или не ?

# 410
  • # супернатурална #
Лисе, до там ли го докара  Shocked  Laughing
Сега се снима и се излъчва 8-ми, предполагам от рейтинга зависи дали ще има следващ. Някъде четох, че J2 май са подписали и за девети, така че момчетата са се дали.

Злато, и на мен ми хареса епизода с колежанчетата. И The Benders ми хареса много (това нали беше за хората, които ловяха хора) Напъвам се да се сетя кой не ми харесва. Преди беше този за жената, която беше умряла, но не знаеше, но Фейчето ми промени мнението и сега и него харесвам. Както знаете, аз съм всеядна  Laughing

# 411
Лисе, до там ли го докара  Shocked  Laughing
Сега се снима и се излъчва 8-ми, предполагам от рейтинга зависи дали ще има следващ. Някъде четох, че J2 май са подписали и за девети, така че момчетата са се дали.

Злато, и на мен ми хареса епизода с колежанчетата. И The Benders ми хареса много (това нали беше за хората, които ловяха хора) Напъвам се да се сетя кой не ми харесва. Преди беше този за жената, която беше умряла, но не знаеше, но Фейчето ми промени мнението и сега и него харесвам. Както знаете, аз съм всеядна  Laughing
А не не,нямам суперсили да ви настигна още до СЕ03Е10 съм  Peace
т.е. днес предстои да се гледа,но се питах колко сезончета ще са.

# 412
Абе девойки, изгледах последния епизод - тоя, дето се явяваше баща на Ушатка, не играеше ли в предните епизоди некъв бог? newsm78 Или просто си приличат, там на търга, дето беше баш бога.

Галче, къ бе, тоя епизод дето умрялата не знае, че е умряла, ми е един от любимите Laughing Heart Eyes

Иначе аз май не харесвам само оня, дето в една къща некви дечурлига ли живееха из стените, даже не съм си направила труда да му запомня фабулата.

# 413
Даже стопирах на 1:44, щото бях сигурна, че няма да го върна в какъвто и вид да ми се яви, обаче в този случай само възглавница на главата го спасява  Joy
... или поза, в която не го гледаш много-много Mr. Green .

Тази нощ официално ударих дъното - опрашихме се с Бени, по-скоро с Тай. Ужас #Shocked !

Лиса,
Toва е нещо като фен постер на 'My Bloody Valentine' (2009) с Дженсън. Изгледай го по някое време, ако искаш. Не е от дори приемливо добрите филми на ужасите Laughing , но пък има няколко добри сцени с Дженсън.

Fairy,
Злата го разконспирира като играл в 1.04.

# 414
  • # супернатурална #
Галче, къ бе, тоя епизод дето умрялата не знае, че е умряла, ми е един от любимите Laughing Heart Eyes

Точно заради теб му дадох втори шанс, иначе го прескачах при репететата,  и вече не ми е нелюбим  :lol

Даже стопирах на 1:44, щото бях сигурна, че няма да го върна в какъвто и вид да ми се яви, обаче в този случай само възглавница на главата го спасява  Joy
... или поза, в която не го гледаш много-много Mr. Green .

Тц, пак ще е с чувал, при тази поза много държа на огледало  Mr. Green

# 415
Естетка и познавачка Hug .

# 416
  • София
Абе девойки, изгледах последния епизод - тоя, дето се явяваше баща на Ушатка, не играеше ли в предните епизоди некъв бог? newsm78 Или просто си приличат, там на търга, дето беше баш бога.

Иначе аз май не харесвам само оня, дето в една къща некви дечурлига ли живееха из стените, даже не съм си направила труда да му запомня фабулата.

Това кой епизод беше? Нещо нямам никакъв спомен.  newsm78 Напомня ми за първия, ама надали.

Като казахте първи епизод обаче, май ми се догледа серията с Блъди Мери...  Blush

# 417
Импала ,да, и аз му прегледах филмографията,и мисля да го гледам и този,ама засега сме тотално зарибени от Свръх  Crazy

# 418

току=що го изгледах.не беше най-лош.

# 419

Фейче, таткото на Ушатка беше някакъв от летищните власти в оня епизод с демона в самолета от първи сезон.

И на мен същия епизод ми беше най-скучен и тягостен. Бендърс се казваше, и той от първи сезон.

Маритка, за този епизод (Бендърс) една девойка фенка на Досиетата Х казваше, че било нещо като закачка с Досиетата. И там имало подобен.

Общи условия

Активация на акаунт