SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 22 820
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Опа,здравейте,току-що изгледах 13-ти епизод,е,много силен,Ана ме разочарова мислех,че е от добрите  #Cussing out
Ана - гад. Опрашила се с Дийн в мен Twisted Evil ! Трябваше умре в мъки веднага. Твърде много живяла даже.
 Joy

Нови гифчета:
Галче?

И още за книгата за Сезон 7 - почти няма смисъл да я четем вече Laughing .

Тръгвам на лов за вени, с дженсъновата ще се озоря. Искам да търся на живо Mr. Green .

# 661
Уха , Импала !  Hug
Красавци златни,да бе и аз ако знаех,че е лоша собственоръчно щях да я kill  Mr. Green
О,не трябва да има и Дженсънова вена!
На живо кой не ще  Whistling
Аз почвам да му пиша писмо,пък дано стигне до final destination

# 662
Какво писмо Лисе, нещо не съм разбрала явно  newsm78

# 663
Какво писмо Лисе, нещо не съм разбрала явно  newsm78
Ровъчках вчера из нета за адресите им,май са на предната страница,а Импала ме зарадва,че действително картичките се получавали,ама не знам кой ги вижда,и викам да пратя и аз 1 картичка  Crazy

# 664
Давай Лисе  Crazy

# 665
Лиса! Стой, не мърдай Grinning ! Потърсих адреси в сайта, на който имам пълно доверие - supernaturalwiki.com:

Addresses
Tara has asked for fans to send Supernatural themed ornaments to hang on the crew tree. You can send them or your postcards to the Vancouver address. Please mark any packages as an 'unsolicited gift' & a low value '$1'

Supernatural Cast & Crew
Supernatural Films Inc.
 8085 Glenwood Drive
 Burnaby, B.C.
 V3N 5C8
 Canada

The writing team of Supernatural
c/o Holly Ollis
Warner Bros Television
 4000 Warner Blvd
 Bldg 140.
 Burbank, CA 91522

You can contact :
Jensen Ackles, c/o Management 360, 9111 Wilshire Blvd. Beverly Hills, CA 90210

Jared Padalecki, c/o Industry Entertainment, 955 S. Carrillo Dr., 3rd Floor, LA, CA 90048

Misha Collins, c/o Kritzer Levine Wilkins Entertainment Llc., 11872 La Grange Avenue, 1st Floor, LA, CA 90025

# 666
Хаха,дам,припомням си английския малко сега,че предимно бях мръсен швабен цели 7 ,че и повече години Crazy
Един ококорко  Mr. Green

Импала , много те обичам !!!  Hug Hug Hug
Ама кой ли ще ги чете  newsm78

# 667
Много си мила, благодаря Hug . Взаимно е ...

Дами, Мат Коен!

... и вените на Мат Коен Whistling :

(цъкабъл)

(цъкабъл, но не чак толкова)

# 668
Импала  Hug
И тоз не е за изхвърляне,ама Екълсчето ...  Blush
Айде сега и неговите венички да покажеш  Flutter

# 669

(цъкабъл, но не чак толкова)
#Crazy #Crazy #Crazy

# 670
Търся ги, упорито Joy .

Статия 'Supernatural Chat: 10 Most Shocking Reveals of Season 8 (So Far)'. Чак шокиращи не са ми, по-скоро най-важните елементи от сезона досега.

Гаврааа hahaha !
Soapernatural (S8 title sequence)

# 671
Импала а тъй под дърво и камънье трябва да се търси  Crazy
Аз днес пък мисля освен СПН да изгледам и Devour

Heart Eyes :

# 672
В 'Devour' има едва няколко заслужаващи си сцени. Абе направо една Mr. Green ! Мъъърр... Гледай по-скоро, за да я обсъдим Whistling . Дори ще си го пусна и аз, да ми е свежо Joy .

# 673
В 'Devour' има едва няколко заслужаващи си сцени. Абе направо една Mr. Green ! Мъъърр... Гледай по-скоро, за да я обсъдим Whistling . Дори ще си го пусна и аз, да ми е свежо Joy .
Дадено,малко по-късно ще започна  Peace
Днес викам да изпишем темата и да пускаш нова  Mr. Green Party

# 674
леле епизод 15 от 6 сезон ме заинтригува.сега нямам време да ровя в нета за инфо и ще питам вас какви са личните животи на Джаред и Дженсън? има ли нещо общо  това в епизода? режисьора наистина ли се е снимал заедно със сценариста и т.н.....?

Общи условия

Активация на акаунт