SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 22 751
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Кинг чарлз шпаньол,много са готинки  Heart Eyes
Пу,тия снимки все едно срещу тях живееш  hahaha

# 691
Зарекла съм се да не публикувам повече никакви снимки, пряко свързани с мен, иначе щеше да видиш двете ми прекрасни 55-килограмови немски овчарки Heart Eyes .

Christmas Greetings for SPN Cast & Crew from SPN Family around the World:

# 692
Оо,ударихте ми слабото място + Дженс , 1 изключение не може ли  Blush Heart Eyes Mr. Green Praynig

# 693
  • # супернатурална #
Голяма грешка е да ми вярваш, Галче, го-ля-ма Mr. Green ! Отчитай ми състоянието Wink .

Е аз казах "повече от на себе си" и понеже хич вяра си нямам...  Joy

Лисе, същият клип е. Не знам дали не съм го гледала преведен, чак пък толкова да съм задобряла и да съм го разбрала  Thinking

# 694
Голяма грешка е да ми вярваш, Галче, го-ля-ма Mr. Green ! Отчитай ми състоянието Wink .

Е аз казах "повече от на себе си" и понеже хич вяра си нямам...  Joy

Лисе, същият клип е. Не знам дали не съм го гледала преведен, чак пък толкова да съм задобряла и да съм го разбрала  Thinking
И аз търся преведен,че хващам тук-там ама ...  Crazy
Епизод 14 беше лудница ,стана ми жал,че на Дийн му е жал за брат му Cry
Иначе Кас как се тъпчеше и тоз голият Купидон  hahaha

# 695
# 696
Пуснах си Ten inch hero  Party

# 697
  • # супернатурална #
После да пишеш дали ти е харесал  Wink

Бум-бум

# 698
да аз порових в гугъл.Джаред наистина е женен за тази,която играе демонката Руби (не я харесвам.хубава е ,но има нещо,което не ми харесва в нея.първата/русата Руби ме кефеше) и сигурно са се гаджосали на снимачната площака? доста млад е @отекло@ това момче. абе епизодът беше супер,ама си мислех,че и режисьорът заедно със сценаристът и останалите от зад камерата са се снимали,а май не е така.щеше да бъде още по-оригинално,ако го бяха направили! нищо...пак съм доволна.сериалчето е наистина гениално по мое мнение!

# 699
Мале,филмът беше страхотен ,приятели,които преминаха през доста неща,но останаха заедно във всичко,всеки направи грешка,после я осъзна и поправи.Прическата на Екълс направо ...  Stop Mr. Green Heart Eyes Blush
И накрая Дженс и Даниел ,хух един за друг са си направо  Crazy

# 700
Филмчето е наистина приятно, харесва ми и на мен.

Окончателни рейтинги на епизодите от настоящия сезон - според мен сме добре Peace , остава и телевизията да е доволна.

Снимка от някакъв сериал с Тай Олсън, който обаче е останал само до пилотен епизод:

Still from the show #borealis2045 as promised . As promised . Took a while to find it on the net ; ))
http://twitter.com/TyOlsson/status/278863716416643073/

Трейлър на филм с Брус Уилис, Скалата, Чайник Татулум и актрисата, която изигра нашата Джесика.

# 701
Мале,филмът беше страхотен ,приятели,които преминаха през доста неща,но останаха заедно във всичко,всеки направи грешка,после я осъзна и поправи.Прическата на Екълс направо ...  Stop Mr. Green Heart Eyes Blush
И накрая Дженс и Даниел ,хух един за друг са си направо  Crazy

ти си малко след мен,а и гледам ги гледаш синхронно с мен (с еднаква скорост се движим) и немога да се сдържа да не ти кажа,че има още по-интересно нататък ....голяма зарибявка е:)

някой гледал ли е @първата вълнА@? мисля,че го гледах 1999 год. бях голяма фенка и на самия сериал,а и на главния актьор,който от тогава видях за пръв път пак в нашия сериал,но непомня коя серия.тук играе брат на Мег.Себастиен незнам си кой се казва актьорът.абе пич е,но явно е овехтял и забравен,въпреки,чр си е същият като по онова време.

актьорът,който играе Самюел-дядото на братята изпълнява главна роля в досиетата х.......кой знае още колко познати муцуни ще видя хахаха

# 702
Татулум  hahaha hahaha hahaha

15-ти епизод беше доста тъжен за Боби & жена му

Маритка бая изоставам от теб още  Crazy ,ох да мисля,че ще  има много интереснотий още  Mr. Green

# 703
Татулум  hahaha hahaha hahaha

15-ти епизод беше доста тъжен за Боби & жена му

Маритка бая изоставам от теб още  Crazy ,ох да мисля,че ще  има много интереснотий още  Mr. Green

да,но ти и след мен започна,а аз гледам много интензивно.явно и ти си даваш зор:)скоро ще ги изгледаме:)....което не ме радва особено.ще стане скучно след това и щес еналожи да гледам @дневниците на вампира@,който леко ми доскуча.

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 00:40 от Маритка

# 704
Сега ще се концентрирам Joy ! Ако си на 6.17 'My Heart Will Go On', гледай докрай и ще разбереш.

Номер 9:

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 01:43 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт