~*~ Съла-(С участието на Джансу Дере) Тема 1 ~*~

• 95 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Learn to fly. Fly away.
Изгледах ги и двата. Върви спи сега  ooooh! ooooh! ooooh!
Извинявайте, но тоя Боран има ли някакви недостатъци?  Flutter

Много силни епизоди, много ... Heart Eyes

Жалко, че не се превежда сериала   Rolling Eyes

Трябва да призная, че Мехмет Акиф ми харесва, само не  знам той ли говори или го дублират, говори някак тихо и приглушено,на визия го докарва, хубавец е,но откъм глас...
Привет, Ева   bouquet
Някъде в нета попаднах на информация, че са дублирали гласа му в Съла. Аз следя основно сериите с руско аудио и това не ми е направило впечатление. Иначе на интервютата, които съм гледала с него, звучи доста добре. Идея нямам защо е дублиран и дали е вярно това.

# 706
Ехх язък че не се превежда .. Sad

# 707
  • Разград

# 708
  • БГ
Здравейте,Боранови кокони! Joy Joy Joy
Да отдадем нужното внимание и на останалите герои!

# 709
Цитат
Да отдадем нужното внимание и на останалите герои!
Права си Дим  newsm10

Аз снощи отдавах последна почит на Берзан. Стана ми жал за него  newsm45 Представяте ли си такъв живот без любов , та дори и сина си не можа да прегърне... Но човек рано или късно си плаща за всичко - жалкото е, че е трупал грехове с ясното съзнание, че постъпва правилно - това е голямата трагедия на тези хора в този район.
Джерен много я харесвам - Дилавер май голям късметлия ще излезе. Тази актриса не съм я гледала никъде, но доста си я бива - има потенциал в нея.
За Джелил ефенди думи нямам - само в къщи да не ти е.

Луси също я съжалявам - влюбена е до уши в Боран ага и мисли да му остане вярна, пък нали е и християнка - готова е за манастир.
За всички - само суперлативи - много добре подбрани за ролята си

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 11:19 от Mar-Mil

# 710
  • Разград

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 11:53 от vania_e

# 711
Цитат
Идея нямам защо е дублиран и дали е вярно това.

Куин, моят спомен пък е, че гласа е неговият , но са правени някакви компютърни подобрения - знаете както издокарват нашите фолкпевици да пеят вярно, така и неговият  е поправян. Незнам дали ме разбрахме, защото не мога да го обясня "научно".

Имаме си  73 епизод преведен   jumpuu  jumpuu  jumpuu
Ееех, кога, ще дойде краят на работният ден... smile3511

Ваня, пък като видях тази снимка - че ми заприлича на едно комшийско дете, щях да падна... Joy

# 712
  • Разград
Джерен много я харесвам - Дилавер май голям късметлия ще излезе. Тази актриса не съм я гледала никъде, но доста си я бива - има потенциал в нея.

А на мен ми се виждаше позната, но не се сещах от къде. В момента по Нова дават "Цената на славата" с Аху Тюрпенкци и Мурад Иналмаш и я видях там. За тези които са го гледали преди това е жената която роди извънбрачен син от Мерт.

# 713
  • Разград

# 714
  • Разград

# 715
Ваня на теб, като ти дадох титлата "интернет енциклопедия", я кажи дали новия филм на Мехмет е пуснат на екран, има ли трейлър, въобще някакви новини, за да го видим и като султан.

# 716
  • Разград
Ваня на теб, като ти дадох титлата "интернет енциклопедия", я кажи дали новия филм на Мехмет е пуснат на екран, има ли трейлър, въобще някакви новини, за да го видим и като султан.

Няма нищо още, очакваше се да започнат снимките през март, но май не са почнали още.
За сега спрягат за партньорка едно от двета Аслъта. Едното от "Сускунларите" и другото от "Мелодията на сърцето".

# 717
Цитат
За сега спрягат за партньорка едно от двета Аслъта.

Ами като нищо не ми говорят тези дами  newsm78 newsm78 newsm78

Таз Мелодия не върви ли в момента по Диема?
 Май - да, довечера ще я погледна.
Въпреки, че Мурат също ми влиза в списъка на любимците, с тоз перчем в Сускунларите въобще не можах да го загледам и нямам идея коя е и тази Аслъ.

Ама те така, ако бавят филма, на Мехмет брадата ще стигне до земята

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 16:03 от Mar-Mil

# 718
  • Разград

# 719
  • Разград
Цитат
За сега спрягат за партньорка едно от двета Аслъта.

Ами като нищо не ми говорят тези дами  newsm78 newsm78 newsm78

Таз Мелодия не върви ли в момента по Диема?
 Май - да, довечера ще я погледна.
Въпреки, че Мурат също ми влиза в списъка на любимците, с тоз перчем в Сускунларите въобще не можах да го загледам и нямам идея коя е и тази Аслъ.

Ама те така, ако бавят филма, на Мехмет брадата ще стигне до земята

Общи условия

Активация на акаунт