~*~ Съла-(С участието на Джансу Дере) Тема 1 ~*~

• 95 711
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Learn to fly. Fly away.
Като видях тази снимка на  нашият Убавец -

newsm09 smile3506  newsm48

# 691
А Джихан как се е женил за тази жена, не  е ясно, но отношението му към нея беше откровено пренебрежително, докато тя горката примираше от любов към него  Mr. Green На какво отгоре, не знам  ooooh![/center]

Джихан в разговор с Дилавер,когато недоволстваше  за това-онова и когато се разбра,че го търси друга жена - за Есма-става дума - обясни,че Боран винаги е правел каквото иска.Оженил се е против волята на аширета за Йезда,не спазвал тьорето/обичайте/,сега пак се е съпротивлявал заради Съла,а когато чичо му Фируз и баща му са му определили Уму за жена - оженили го и туй-то.Дума не казал.Според него не било справедливо отношението към него.Той винаги спазвал обичаите и традициите,а всички го обвинявали,а Боран го уважавали и почитали.
Та исках да кажа,че Джихан се е оженил не по любов - избрали са му булка.
Та така вероятно се е оженил и Фируз.
Зинар обаче остнах с впечатление,че е обичал жена си.

# 692
Джихан в разговор с Дилавер,когато недоволстваше  за това-онова и когато се разбра,че го търси друга жена - за Есма-става дума - обясни,че Боран винаги е правел каквото иска.Оженил се е против волята на аширета за Йезда,не спазвал тьорето/обичайте/,сега пак се е съпротивлявал заради Съла,а когато чичо му Фируз и баща му са му определили Уму за жена - оженили го и туй-то.Дума не казал.Според него не било справедливо отношението към него.Той винаги спазвал обичаите и традициите,а всички го обвинявали,а Боран го уважавали и почитали.
Та исках да кажа,че Джихан се е оженил не по любов - избрали са му булка.
Та така вероятно се е оженил и Фируз.
Зинар обаче остнах с впечатление,че е обичал жена си.
Пропуснала съм го този момент, благодаря за разяснението   bouquet
Значи могат и да избират ... зависи на кой колко му стиска, да се опълчи срещу тьорето.
Ама Джихан нали е малка душица - натресал се е на този брак  Wink Много я съжалявам горката му жена  Cry
Руснаците са пуснали 57 епизод. Heart Eyes Да приспя първо къщата и засядам да го гледам  Simple Smile

# 693
  • Разград

# 694
  • Разград

# 695
  • Разград

# 696
  • Разград

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 23:16 от vania_e

# 697
Куини - и 58 епизод го има при руснаците!
Току-що го изгледах.
Боран изкъпа Съла,обтрия ху-у-у-у-бавичко със сапунче,ама дали имаше още нещо newsm78 Wink ... не казвам Stop Този мъж и мокър и рошав е хубав! Peace Peace Peace
Скрит текст:
Като гледах сцената в банята и ми навя такива спомени от детските ми години.
В нашият град имаше турска баня,с налъми,бакърени тасове и курни . Естествено и яка циганка за телякиня.Помещението за къпане беше под земята,слизаше се по едни тесни и стръмни стълби.Вътре беше имаше много пара и беше здрачно,а на купола един светъл отвор.А след банята в помещението-съблекалня имаше легла за отпочиване.Опред пред зданието на банята имаше лавка , в която се продаваше боза - резлива-задължително минавахме от там за по една малка!За съжаление тя вече не съществува,не можаха да я опазят дори като археологически паметник.След като избухна демокрацията,успяхме да запазим поне джамията - направихме я изложбена зала,само минарето рухна още през 1977година,след земетресението във Вранча,то и без това беше почти разрушено и трусът го довърши.
Много обичат в турските сериали някой Убавец да го шиба дъжд като из ведро,и на Боран не му се размина в Истамбул,като страдаше по Съла!
Лека нощ! smile3524

# 698
Привет,
Започнах филма,до 7 еп. ми е интересно, чудя се какво ли са измислили още 70 епизода, и дали ще ги изгледам , няма ли да спра по някое време.
При Любов и наказание тези кръвни вражди  изведнаж ме отказаха от филма
Трябва да призная, че Мехмет Акиф ми харесва, само не  знам той ли говори или го дублират, говори някак тихо и приглушено,на визия го докарва, хубавец е,но откъм глас...
Обичам да гледам със субтитри и се мъча с хърватските, горе долу разбирам, с руски субтитри не видях, а ми се иска и добро качество на картината
Има ли пълнеж,дано  да няма

# 699
  • Разград
Привет,
Започнах филма,до 7 еп. ми е интересно, чудя се какво ли са измислили още 70 епизода, и дали ще ги изгледам , няма ли да спра по някое време.
При Любов и наказание тези кръвни вражди  изведнаж ме отказаха от филма
Трябва да призная, че Мехмет Акиф ми харесва, само не  знам той ли говори или го дублират, говори някак тихо и приглушено,на визия го докарва, хубавец е,но откъм глас...
Обичам да гледам със субтитри и се мъча с хърватските, горе долу разбирам, с руски субтитри не видях, а ми се иска и добро качество на картината
Има ли пълнеж,дано  да няма

Може да се каже, че има малко пълнеж, но това е към края на сериала.  Със сигурност няма да спреш да го гледаш. Има го със руско аудио.

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 11:55 от vania_e

# 700
Куини - и 58 епизод го има при руснаците!
Току-що го изгледах.
Боран изкъпа Съла,обтрия ху-у-у-у-бавичко със сапунче,ама дали имаше още нещо newsm78 Wink ... не казвам Stop Този мъж и мокър и рошав е хубав! Peace Peace Peace
Скрит текст:
Като гледах сцената в банята и ми навя такива спомени от детските ми години.
В нашият град имаше турска баня,с налъми,бакърени тасове и курни . Естествено и яка циганка за телякиня.Помещението за къпане беше под земята,слизаше се по едни тесни и стръмни стълби.Вътре беше имаше много пара и беше здрачно,а на купола един светъл отвор.А след банята в помещението-съблекалня имаше легла за отпочиване.Опред пред зданието на банята имаше лавка , в която се продаваше боза - резлива-задължително минавахме от там за по една малка!За съжаление тя вече не съществува,не можаха да я опазят дори като археологически паметник.След като избухна демокрацията,успяхме да запазим поне джамията - направихме я изложбена зала,само минарето рухна още през 1977година,след земетресението във Вранча,то и без това беше почти разрушено и трусът го довърши.

Ти ни каза Лека нощ, но аз да питам все пак, в кой сайт е качен 58-ми епизод, че в моя го няма  Cry
Не знам, дали ще успея да изгледам двата наведнъж, но мога да опитам  Laughing

Как хубаво си я описала банята  Embarassed Да му се прииска на човек да иде на баня, като пийне една боза преди това  Hug
Лека и от мен  1countingsheep

P.S. Намерих я! Сладки сънища   smile3524

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 00:03 от queen_of_spades

# 701
  • Разград

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 11:56 от vania_e

# 702
Здравейте и от мен. Искам да ви питам някои ще превежда ли филма  много искам да го гледам но за съжаление нищо не мога да разбера .. Simple Smile

# 703
  • Разград

# 704
  • Разград
Здравейте и от мен. Искам да ви питам някои ще превежда ли филма  много искам да го гледам но за съжаление нищо не мога да разбера .. Simple Smile

За сега още никой не се е навил да го превежда. Гледаме го с руско аудио и хърватски субтитри.

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 11:58 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт