Новите ни козметични похождения 33

• 63 447
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
  • Belgium
Точно то е  Mr. Green

# 526
  • София
А няма ли опасност ако някъде се закачи да се обели и без да искаш? И мен ме привлича базата, но само си представям как се опитвам да си отчопля затварящото фолио на киселото мляко и ми пада лака  Laughing

# 527
  • София
Днес получих пакетче от MUA с тези красоти:

# 528
  • при моите деца .....
Подранил Коледен подарък  Hug

# 529
и аз се интересувам, нали това е за отлюспване на глитърите  Mr. Green

Малко оф, но аз си отлюспвам глитърите и без такава база  Laughing С Микросел отдолу и два плата Сеш ги свалям направо на цели парчета без проблем Mr. Green

# 530
  • в 1001-та нощ
Т.е. слагаш микросел, нанасяш глитър, после 2 пласта сеш, съхне и когато трябва да ги сваляш - ги - отлюспваш, така ли  Rolling Eyes

# 531
Дами, има ли изобщо по магазините в БГ парфюмите на Hermes? Не ги намирам, а искам за подарък.

aunt Ogg, веднага ти казвам къде ги има Grinning - в "La Fleur" на Гладстон - даже е на витрината Wink (видях, че си майничка, затова се отзовавам на секундата, хаха:)Simple Smile

Искам да благодаря и на Пеперудата за отговора Heart Eyes

# 532
Т.е. слагаш микросел, нанасяш глитър, после 2 пласта сеш, съхне и когато трябва да ги сваляш - ги - отлюспваш, така ли  Rolling Eyes

Да! Вероятно защото реално става доста дебел слой, особено ако на глитъра му трябват повечко пластове, пък и най-вече сигурно заради Сеш-а, без него не става номера. Само лекичко повдигам от основата или отстрани и се отлепя на цяло парче без проблем в повечето случаи  Peace

# 533
  • Стара Загора

От Румъния най-вероятно.  Laughing

Преди малко си махнах Чайната, но не се отлюспи на големи парчета, а на много малки. Не очаквах това, но може аз да не съм направила нещо както трябва. Четох, че 10 минути след нанасянето се нанася лака, а аз се замотах и отидоха още 5-10 мин. Миналата зима Ринг ин дъ ред го свалих и без такава база по същия с чоплене.  Mr. Green  Мислех да сложа пак глитър сега, но малко се замислям.  Joy
А за пийл-оф базата, която е към редовния асортимент мисля, Додис ми отговориха, че ще я има след нова година. Peace
http://2.bp.blogspot.com/-SZymYiu1zOk/UEH18fzsl8I/AAAAAAAAB10/fB … eview+%286%29.JPG

# 534
  • в 1001-та нощ
охххх, преди години с едно гадже ходихме до едно ОМВ в Букурещ за шоколади Ритер Спорт - тук изчезнаха, сега да се ходи за това  Joy hahaha

за другия вариант, замислям се, но аз съм с гел и няма омазняване под микросела, затова си мисля, че няма да стане  точно така  Rolling Eyes newsm78

# 535
  • София
Заради вас, но много впечатлена от подаръчната кутия (истинско бижу!) и аромата:

# 536
  • USA, Steak State
  KBS Shimmer- Snow way DIFFERENT dimension - On Wednesday's We Wear PINK

# 537
  • София
и аз се интересувам, нали това е за отлюспване на глитърите  Mr. Green

Малко оф, но аз си отлюспвам глитърите и без такава база  Laughing С Микросел отдолу и два плата Сеш ги свалям направо на цели парчета без проблем Mr. Green
Аз също свалям глитърите така, вчера за няколко минути отлюспих един сребърен на Севънтийн без проблем и без лакочистител  Whistling

От вчера :

# 538
# 539
  • на последния етаж
От къде поръчвате мострите на MAC?

Общи условия

Активация на акаунт